Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(andy @ 2010 03 08, 00:36)
Vandens vonelėje aliejus su vašku pakaitinau kol vaškas ištirpo (buvo ~54 C), tuo pačiu kaitinau hidrolatą (irgi ~54 C), tada hidrolatą pamaišydama iš lėto supyliau į aliejų.

kokiu termometru matavote? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 08 kovo 2010 - 09:30
Nusipirkau prieš kelias dienas džiovintų rugiagėlių - galvoju, ar su jomis būtų galima daryti kokį fitolį, ar verta? gal kas yra bandę?
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 03 08, 00:24)
Man tai irgi tradicija  drinks_cheers.gif Šiandien maišiau rasulą su baltuoju, pridėjau dumblių litotamnių, melionų miltelių, perlamutro. Maišiau su melisų hidrolatu (norėjau pribaigt, nes jau šviežias rozmarinų hidrolatas akis bado  hihihi.gif ), pridėjau avokadų aliejaus, lašą glicerino. Ryškiai per mažai aliejais buvo, nes pradėjo džiūt, teko purškaliotis melisom. Oda dar malonesnė nei po gryno rasulo kaukės  good.gif Dabar pasitepliojau kaktos, tarpuakio, juoko raukšlytes ir paakius argano aliejum. Kvapas primena tvartelio smarvę  ph34r.gif Aliejus iš Akamuti, vienintelis, kurį atkapsčiau, kad tikrai nerafinuotas.
Jei rasiu fotiko laidą -sudėsiu savo kuklų pradedančiosios kraitelį

Va tai tau blink.gif O aš iš AKAMUTI prisisakiau visokių aliejų,tai jie bus rafinuoti?Ėmiau ir ARGANO,ir ERŠKĖTROŽIŲ....
O KOKOSŲ ir KAKAVOS sviestas iš AKAMUTI kaip?Kvepia?Ar geriau čia,LT,pirkti? unsure.gif
Atsakyti
Klausykit, įdomus dalykas. Įsilašinau į šampūną citrinos ir ylangų EA, tai kaip jis man šiandien putojo, kaip niekada blink.gif Ar čia gali būti, kad EA taip padarė, ar čia aš tiesiog daugiau užsipyliau (nes maišiau mažam induke, tai gal įsipyliau daugiau šampūno nei įprastai vienam kartui sunaudoju g.gif ). Mistika biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
kas domisi dekoratyvine, tai Pelenes parodoj Damodara prekiavo nauja naturalia dekoratyvine kosmetika Annemarie Borlind, kainos visai neblogos, isbandziau kremine pudra, lupdazi, tai visai nieko, tik sis prekes zenklas visiskai nematytas, gal kuri bandete, noreciau tuso, taciau neteko isbandyti, nes buvau pasidaziusi, jo kaina apie 40 lituku, zodziu sudomino mane...
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2010 03 08, 11:27)
Sveikos,
kas domisi dekoratyvine, tai Pelenes parodoj Damodara prekiavo nauja naturalia dekoratyvine  kosmetika Annemarie Borlind, kainos visai neblogos, isbandziau kremine pudra, lupdazi, tai visai nieko, tik sis prekes zenklas visiskai nematytas, gal kuri bandete, noreciau tuso, taciau neteko isbandyti, nes buvau pasidaziusi, jo kaina apie 40 lituku, zodziu sudomino mane...

Palomina tusa pirko, pasiskaityk keleta puslapiu atgal. buvo idejus net nuotrauka su tusu kaip blakstienos atrodo.
Atsakyti
Sveikos,
kas domisi dekoratyvine, tai Pelenes parodoj Damodara prekiavo nauja naturalia dekoratyvine  kosmetika Annemarie Borlind

O įdomu, kur jos šiaip galima nusipirkti..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 08, 11:37)
O įdomu, kur jos šiaip galima nusipirkti..?  g.gif

Tai pacioj Damodaroj, jie Lentvaryje yra, sake, kad ir Vilniuje ketina atsidaryti...
Nors gal ten tik didmena? turiu vizitine atstoves, reiks pasiskambinti, nes jauciu reikia man to tuso...
Palomina, ar neteplioja paakiu? nes man praktiskai visi cheminiai ir necheminiai teplioja (tokios akys uzkritusios:)))Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eja: 08 kovo 2010 - 10:44
Sveikos,
kas domisi dekoratyvine, tai Pelenes parodoj Damodara prekiavo nauja naturalia dekoratyvine  kosmetika Annemarie Borlind, kainos visai neblogos, isbandziau kremine pudra, lupdazi, tai visai nieko, tik sis prekes zenklas visiskai nematytas, gal kuri bandete, noreciau tuso, taciau neteko isbandyti, nes buvau pasidaziusi, jo kaina apie 40 lituku, zodziu sudomino mane...

33 ar tai 34 psl yra foto mirksiukas.gif
Tusas parodos metu kainavo 42.30 lt, o seip kainuoja apie 47 lt

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 08, 11:37)
O įdomu, kur jos šiaip galima nusipirkti..?  g.gif

Man irgi idomu kur yra pirkti, kazkaip pamirsau pasiklausti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 08, 11:31)
Palomina tusa pirko, pasiskaityk keleta puslapiu atgal. buvo idejus net nuotrauka su tusu kaip blakstienos atrodo.

Oi, dekui bandysiu ieskoti, praleidau turbut, nes maciau tik su hauskos ir elysambre jos akytes
Atsakyti
Eja, o kaip tau krempudra patiko? As tik ant rankos patepliojau tai nuomones neturiu..
Papildyta:
QUOTE(eja @ 2010 03 08, 11:39)
Palomina, ar neteplioja paakiu? nes man praktiskai visi cheminiai ir necheminiai teplioja (tokios akys uzkritusios:)))Aciu.

Na man netepe, islaike visa diena kuo puikiausiai..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 08, 11:40)
Man irgi idomu kur yra pirkti, kazkaip pamirsau pasiklausti  doh.gif

cia nurodyta kur galima butu rasti ju prekes arba taip isivaizduoju internetu, tik raso, kad siuo metu laikinai prekyba internetu nevyksta.
Atsakyti