Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 07, 23:14)
O aš ką tik po molio kaukės (tampa sekmadienine tradicija  biggrin.gif ). Ir pasidariau mišinuką veidui iš maždaug pusės šaukto midgolų aliejau, pusės šaukšto jojobos ir 1 lašiuko ylangų EA. Tai svaigstu dabar nuo kvapo  wub.gif  wub.gif  wub.gif Nebuvau šio EA anksčiau turėjusi, tai atradimas, sakyčiau. Išskaičiau, kad ir nagų vonelėms jis super, ir plaukams. Reiks bandyt smile.gif

Man tai irgi tradicija drinks_cheers.gif Šiandien maišiau rasulą su baltuoju, pridėjau dumblių litotamnių, melionų miltelių, perlamutro. Maišiau su melisų hidrolatu (norėjau pribaigt, nes jau šviežias rozmarinų hidrolatas akis bado hihihi.gif ), pridėjau avokadų aliejaus, lašą glicerino. Ryškiai per mažai aliejais buvo, nes pradėjo džiūt, teko purškaliotis melisom. Oda dar malonesnė nei po gryno rasulo kaukės good.gif Dabar pasitepliojau kaktos, tarpuakio, juoko raukšlytes ir paakius argano aliejum. Kvapas primena tvartelio smarvę ph34r.gif Aliejus iš Akamuti, vienintelis, kurį atkapsčiau, kad tikrai nerafinuotas.
Jei rasiu fotiko laidą -sudėsiu savo kuklų pradedančiosios kraitelį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 07 kovo 2010 - 23:25
QUOTE(ashtri @ 2010 03 08, 00:24)
Ryškiai per mažai aliejais buvo, nes pradėjo džiūt, teko purškaliotis melisom.

Aš tai visada purškaliojuos, kad nesudžiūtų smile.gif Tik paprastu vandeniu, nes per 10-15 min, nemažai jo išeina biggrin.gif
Atsakyti
Įkvėpta Jūsų gaminių aš irgi vakar šį bei tą pagaminau - lūpų balzamą ir rankų balzamą. Viskas gavosi puikiai biggrin.gif. Paskatinta sėkmės ką tik mėginau pasigaminti kremą veidui. Nesuprantu ką ne taip padariau, nes nepavyko blink.gif. Sutraukė į varškę ir aliejus atsiskyrė verysad.gif. Taip ilgai tam ruošiausi, planavau, skaičiau ir še tau, kas gavosi cry.gif.
Kas gali patarti ką ne taip padariau. Dėjau 15 ml. aliejų (jojobos - 7ml, avokadų - 3 ml, argano - 2 ml, nakvišų 1 ml, medetkų fitolio - 1 ml, abrikosų kailiukų - 1 ml), 25 ml. hamamelių hidrolato (į jį įlašinau 3 lašus glicerino) ir 3,5 g. emulsinio vaško.
Vandens vonelėje aliejus su vašku pakaitinau kol vaškas ištirpo (buvo ~54 C), tuo pačiu kaitinau hidrolatą (irgi ~54 C), tada hidrolatą pamaišydama iš lėto supyliau į aliejų. Maišiau, maišiau, pradžioje buvo labai graži konsistencija, o paskui tiesiog akyse sukrito į varškę cry.gif. Karštis tik išpylė. Per daug tikėjausi mega_shok.gif
Dar maišydama parodžiau MB ir sakau, žiūrėk koks grožis. Sako "vieną kartą ant batono užsitepti užtektų". Ir ant tų žodžių sukrito mano kremukas - matomai užpyko verysad.gif.

Gal sakau čia tas glicerinas ne vietoje buvo? Ir hidrolatas su kažkokiom keistom nuosėdom. Dar taip neteko matyti.

Help!
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 07, 23:30)
Aš tai visada purškaliojuos, kad nesudžiūtų smile.gif Tik paprastu vandeniu, nes per 10-15 min, nemažai jo išeina  biggrin.gif

Aš čia iš mergaičių prisiskaičiau, kad įdėjus aliejaus - nebereikia purškaliotis (būtent dėl hidrolato gailėjimo ir dėjau alieju blush2.gif )
Taigis mano gėrybės:
user posted image
FIN šampūnas su šokoladu ir balzamas rozmarininis (neišbandžiau dar, bandžiau jojobos seriją - super patiko).
Urtekram rožių šampūnas - irgi superiškai tinka, prigerintas rozmarinų, citrinų EA, arbatmedžiu.
Weleda citrusinis dušo pienelis - patinka kaip ryte pažadina, o kremais tepliojuosi po bet kokios prausimosi priemonės (po Babi* pastebėjimo apie SLS Weledos šampūne, savajam pienely atradau alkoholio).
Bryyylutės kavos skonio lūpų balzamas (nelabai dar galiu komentuot, savaitgalį savo kosmetikos krepšelį buvau palikus namie doh.gif )
Alūno akmenėlis - vežuosi į keliones.
Auromere muilas iš Essenzos - su moliu ir nimbamedžio al. Turi grūdelių, tai prasieinu su juo per veidą vietoj scrub'o, šiaip dažniausiai su juo plaunu veidą dabar. Plaunu ir kūną, esu plovs galvą - neturėjau jokio kondicionieriais, tai su juo išplovus gana lengvai iššukavau plaukus, atrodė padoriai, tik galai gan elektrinos.
user posted image
Akamuti argano aliejus - smirda tongue.gif Iš esmės pirkau mamai dėl raukšlių, sau paakiam ir tarpuakiui beigi randui ant kaklo po operacijos mažinti.
Kokosų aliejus -džiaugsmas iš SP
Gėrybės iš Monicutės: rozmarinų hidrolatas, melisų hidrolatas, avokadų aliejus, laukinių pelargonijų EA, ylang ylang (skaniausiais kvepiantis EA iš visų mano uostytų), ant jo mažulytis glicerinos butelaitis, rozmarinų EA, citrinų EA.
Didžiausias - linų sėmenų al. iš Biotekos. Naudoju pagrinde plaukams, kartais kaukėms su maltomis linų sėmenimis veidui (nuo spuogų).
user posted image
Viskas iš AN biggrin.gif Baltasis molis, granatų milteliai, rožių žiedlapiai, dumbliai litotamniai (visai neutralaus kvapo man jie) perlamutro milteliai, papajų enzimai, rasulo molis, melionų milteliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 07 kovo 2010 - 23:59
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 08, 00:14)
O aš ką tik po molio kaukės

Aš irgi po molio ir po Laveros rožių kaukių ax.gif
Iš pradžių man Laveros nelabai patiko, bet po šiandien labai susidraugavom - oda kažkaip ypatingai švelni, nors pirmus du kartus tepant to nebuvo.

Apskritai noriu pasidžiaugti, kad PAGALIAU po 1.5 metų pertraukos mano oda paskutinėm dienom nebeturi tų labai smulkių pabėrimų bigsmile.gif Tikiuosi, nebeprisidirbsiu nieko ir taip ir liks.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 07, 14:27)
6. Veido prieziuros priemones

7. Kuno prieziuros priemones

Norėčiau atsiliepimų apie Lavera veido pienelį ir kūno losjoną su kokosais.

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 08, 00:14)
Išskaičiau, kad ir nagų vonelėms jis super, ir plaukams. Reiks bandyt smile.gif

O kuo būtent plaukams super?
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 03 08, 00:54)
Aš čia iš mergaičių prisiskaičiau, kad įdėjus aliejaus - nebereikia purškaliotis (būtent dėl hidrolato gailėjimo ir dėjau alieju  blush2.gif )

Kad molis tai vis tiek džiūsta, net ir su aliejum - tai man bet kuriuo atveju reikia purkštis... unsure.gif
Papildyta:
Viskas iš AN  biggrin.gif Baltasis molis, granatų milteliai, rožių žiedlapiai, dumbliai litotamniai (visai neutralaus kvapo man jie) perlamutro milteliai, papajų enzimai, rasulo molis, melionų milteliai.

Kaip granatų milteliai? Aš irgi užsisakius jų dabar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 08 kovo 2010 - 08:59
Palomina, man tas Argital rožių kremas šiaip labiausiai iš visų jų kremų patiko smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 07, 21:20)

kaip tik vel galvojau apie tas Feniqia muilo pastas. Tai paklausinesiu  4u.gif Gaila, kad nesimato nuotraukoj konsistencija.

ir ar patogu ja naudoti? ar gerai putoja (man kazkodel atrodo, kad nesuper  g.gif )?

konsistencija tokia, kad lengvai galima ją iškabinti pirštu, bet nėra sutežimo pojūčio , negrūdėta. Šita pasta putoja vos vos, greičiau slysta, kaip sakė Palomina ir, kaip suprantu, ji visai neskirta praustis, o įmuiluoti į odą ir palikti, kad prisigertų kvapo. Tai didžiausias jos naudojimo malonumas yra būtent atitaikyti patinkantį, vežantį kvapą smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 07, 22:04)
Del krepselio, nu pagalvosiu smile.gif Gal ir visai sveika butu man viska istraukt is visu kampu.

aš ir galvoju, kad o dieve, kiek iš visur viską reiktų šluoti doh.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 03 07, 23:24)
Kvapas primena tvartelio smarvę  ph34r.gif

tai pasiskaityk, kaip jis atsiranda biggrin.gif

QUOTE(andy @ 2010 03 07, 23:36)
Gal sakau čia tas glicerinas ne vietoje buvo? Ir hidrolatas su kažkokiom keistom nuosėdom. Dar taip neteko matyti.

kad viskas lyg ir vietoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(andy @ 2010 03 08, 00:36)
...
Kas gali patarti ką ne taip padariau. Dėjau 15 ml. aliejų (jojobos - 7ml, avokadų - 3 ml, argano - 2 ml, nakvišų 1 ml, medetkų fitolio - 1 ml, abrikosų kailiukų - 1 ml), 25 ml. hamamelių hidrolato (į jį įlašinau 3 lašus glicerino) ir 3,5 g. emulsinio vaško.
...
...

Gal tikrai glicerinas kaltas.. g.gif Nes as kai su emulsiniu gaminu, tai man dar taip niekada nebuvo, kad nesusijungtu vanduo su aliejum.. As net temperaturu nematuoju gamindama su emulsiniu.. O glicerino niekada nededu, nes neturiu biggrin.gif Pabandyk be glicerino pasidaryti..

...
Viskas iš AN  biggrin.gif Baltasis molis, granatų milteliai, rožių žiedlapiai, dumbliai litotamniai (visai neutralaus kvapo man jie) perlamutro milteliai, papajų enzimai, rasulo molis, melionų milteliai.

Saunus krepselis smile.gif
Kaip tau granatu, dumbliu ir perlamutro milteliai? Jauti kokius nors poveikius? ax.gif As turiu nusipirkus tokiu dumbliu ir perlamutro, tai dar neisbandziau normaliai.. Nezinau kiek reikia ideti i kauke, kad butu kokios naudos blush2.gif

QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 08, 05:31)
Norėčiau atsiliepimų apie Lavera veido pienelį ir kūno losjoną su kokosais.
O kuo būtent plaukams super?

Abi priemones patinka.. Pienelis riebus, makiaza nuvalo gerai, akiu negrauzia.. Kuno losjono labai patinka kvapas wub.gif Pats losjonas nei per lengvas, nei per riebus.. Mano normaliai odai jis kaip tik.. Pirkciau ir antra karta..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 08, 09:11)
Gal tikrai glicerinas kaltas..  g.gif  Nes as kai su emulsiniu gaminu, tai man dar taip niekada nebuvo, kad nesusijungtu vanduo su aliejum..

linkiu, kad neprisišnekėtum smile.gif Nes man buvo. Ir KN buvo taip, ir ne viena tokia nesėkmė... Įdomiausia, kad niekas negali paaiškinti, kodėl taip nutinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 08, 10:13)
linkiu, kad neprisišnekėtum smile.gif Nes man buvo. Ir KN buvo taip, ir ne viena tokia nesėkmė... Įdomiausia, kad niekas negali paaiškinti, kodėl taip nutinka biggrin.gif

Tai tikiuosi, kad neprisisnekesiu blush2.gif biggrin.gif Bet tada tikrai idomu kodel cia taip atsitinka g.gif
Atsakyti
Palomina, nežinia ax.gif Gal priklauso, kurio sezono derlius ir kuri jo partija, iš kur vežtas, kaip su kitaip ingredientais reaguoja.. Kartais toks suvarškėjęs kremas kuo puikiausiai išsiplaka ir susijungia jį tiesiog palikus pastovėti ramiai pertraukėlę....

pvz. man paskutiniu metu kažkaip viskas gaunasi skysčiau nei įsivaizduoju iš pradžių biggrin.gif Ir kūno losjonas netgi gavos kaip vandenėlis, nors niekas ten neatsiskiria cool.gif
Atsakyti