QUOTE(Satura @ 2010 03 06, 21:33)
tai jo, parabenų ten nėra, bet jau reikia gal į chemijos kursus užsirašyti, kad išmokčiau naujus "keiksmažodžius" Faktiškai, be spec. duombazių ir neatskirsi, viskas atrodo nieko.
pilnai tikiu bet as susitaikiau, akd toks gyvenimas uztai va, pacios gaminames be visu suprantamu minusiuku, savi gaminiai turi nenugincijama pliusa - maziau visokiu konservantu ir kt pagrazintoju. as irgi neseniai suzinojau, kad beveik visos tos priemones, kurias gaminames (iskaitant skysta muila, ko nebuciau net pagalvojus) pardavime privalo buti su konservantais. del priezasties 'maza kas'.
O savo ir sau gamintos priemones tokiu priedu isvengia.
QUOTE(Palomina @ 2010 03 07, 12:27)
Mano gerybes:
laaabai niam niam krepselis.
kaip tik vel galvojau apie tas Feniqia muilo pastas. Tai paklausinesiu Gaila, kad nesimato nuotraukoj konsistencija. bet, kaip suprantu, atrodo pan i sita?
o kokia sudetis ant pakuotes? tokia kaip raso internete? : prunus dulcis oil, olea europea oil, palm olea oil, aqua, cocos nucifera oil, mel, vanilla planifolia, jasminum officinale, sodium hydroxide
ir ar patogu ja naudoti? ar gerai putoja (man kazkodel atrodo, kad nesuper )?
man sirdi skauda ziurint, kaip akyse isgaruoja eteriniai is gabaliniu muilu. sunku patiketi, kaip is stipraus skanaus (ir brangiai atsieinancio ) kvapo per kelias savaites beveik nelieka nieko skystas muilas, tiesa, issprendzia sia problema. nusiplauni eteriniais prikvepintu skystu muilu rankas ir rankos ilgai kvepia.
bet as visai noriu pabandyt tokias pastas ... jau bandziau karta, tiesa, bet man kazkokia silpnai putojanti gavos (kvepejo, tiesa, labai skaniai)