Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 03 06, 21:33)
tai jo, parabenų ten nėra, bet jau reikia gal į chemijos kursus užsirašyti, kad išmokčiau naujus "keiksmažodžius"  bigsmile.gif Faktiškai, be spec. duombazių ir neatskirsi, viskas atrodo nieko.

pilnai tikiu smile.gif bet as susitaikiau, akd toks gyvenimas biggrin.gif uztai va, pacios gaminames thumbup.gif be visu suprantamu minusiuku, savi gaminiai turi nenugincijama pliusa - maziau visokiu konservantu ir kt pagrazintoju. as irgi neseniai suzinojau, kad beveik visos tos priemones, kurias gaminames (iskaitant skysta muila, ko nebuciau net pagalvojus) pardavime privalo buti su konservantais. del priezasties 'maza kas'.
O savo ir sau gamintos priemones tokiu priedu isvengia.

QUOTE(Palomina @ 2010 03 07, 12:27)
Mano gerybes:

wub.gif
laaabai niam niam krepselis.

kaip tik vel galvojau apie tas Feniqia muilo pastas. Tai paklausinesiu 4u.gif Gaila, kad nesimato nuotraukoj konsistencija. bet, kaip suprantu, atrodo pan i sita?
user posted image
o kokia sudetis ant pakuotes? tokia kaip raso internete? : prunus dulcis oil, olea europea oil, palm olea oil, aqua, cocos nucifera oil, mel, vanilla planifolia, jasminum officinale, sodium hydroxide
ir ar patogu ja naudoti? ar gerai putoja (man kazkodel atrodo, kad nesuper g.gif )?

man sirdi skauda biggrin.gif ziurint, kaip akyse isgaruoja eteriniai is gabaliniu muilu. sunku patiketi, kaip is stipraus skanaus (ir brangiai atsieinancio smile.gif) kvapo per kelias savaites beveik nelieka nieko unsure.gif skystas muilas, tiesa, issprendzia sia problema. nusiplauni eteriniais prikvepintu skystu muilu rankas ir rankos ilgai kvepia.
bet as visai noriu pabandyt tokias pastas smile.gif ... jau bandziau karta, tiesa, bet man kazkokia silpnai putojanti gavos g.gif (kvepejo, tiesa, labai skaniai)
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 07, 13:34)
Nutariau ir aš padaryti "inventorizaciją" - turiu pasakyti, kad nustebau net, jog per tokį gana trumpą laiką pas mane tiek natūralių priemonių atsirado...  ax.gif  biggrin.gif

tikrai malonumas apziurineti tokius krepselius thumbup.gif

tik as pagalvojau, kad netureciau ka grazaus savo ikelt. tik visokie aliejai, miltukai, eteriniai, buteliukai biggrin.gif

tiesa, sampunai keli yra. bet viena jau isbrokinau, o kito dar nebandziau.

ai, va pradejau naudot honey myrtle geliu vandeni kaip tonika. nesu medaus nei jo kvapo megeja, vis tik siats kvapas man daug skanesnis nei geliu kvapai (as matyt valgomu kvapu zmogus).
sita medaus geliu vandeni kartosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 07, 21:25)
kiek pamenu, visada Tavo blakstienos grazios  smile.gif
suzavejo ir mane nuotraukos  wub.gif
ir gaminiu sudetys labai smagios atrodo  thumbup.gif
veido kremas nedazo siek tiek (morkos, saltalankis...)? smile.gif

Nesiskundziu blakstienomis blush2.gif bet vistiek su vienais tusais graziau buna, su kitais ne taip..
Veido kremas gal vos vos ir suteikia siokio tokio "idegio" (nedaug saltalankiu ilasinau).. Jei saltalankiu daugiau idejus, tai galima ir kiniete tapti biggrin.gif O morku fitolis ne geltonas, tai nuo jo spalvos nera..

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 07, 22:20)
wub.gif
laaabai niam niam krepselis.

kaip tik vel galvojau apie tas Feniqia muilo pastas. Tai paklausinesiu  4u.gif Gaila, kad nesimato nuotraukoj konsistencija. bet, kaip suprantu, atrodo pan i sita?
...
o kokia sudetis ant pakuotes? tokia kaip raso internete? : prunus dulcis oil, olea europea oil, palm olea oil, aqua, cocos nucifera oil, mel, vanilla planifolia, jasminum officinale, sodium hydroxide
ir ar patogu ja naudoti? ar gerai putoja (man kazkodel atrodo, kad nesuper  g.gif )?
...
bet as visai noriu pabandyt tokias pastas smile.gif ... jau bandziau karta, tiesa, bet man kazkokia silpnai putojanti gavos  g.gif (kvepejo, tiesa, labai skaniai)

Juodoji pasta tai taip atrodo:
user posted image
O sudetis tokia: Olea europea, mel, prunus dulcis, cocos nucifera, palm olea, glycerin, essential oils and herbs, aqua. (sudeti is interneto istraukiau, nes popierines dezutes jau nebeturiu, bet kiek prisimenu, tai kazkas panasaus ir buvo parasyta)..
As sia pasta naudoju kai noriu kvepeti taip kaip ta pasta kvepia wub.gif nedaznai naudoju.. Seip nelabai putoja, ji tiesiog tokia slidi yra.
O kaip tu darei saviske pasta? Noreciau ir as paeksperimentuoti jei nesunku g.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 07, 22:36)
tikrai malonumas apziurineti tokius krepselius  thumbup.gif

tik as pagalvojau, kad netureciau ka grazaus savo ikelt. tik visokie aliejai, miltukai, eteriniai, buteliukai  biggrin.gif

Ikelk ikelk savo krepsi mirksiukas.gif idomu paganyt akis ir po visokius aliejukus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 07 kovo 2010 - 21:53
Aciu, Palomina.
Muilo pasta gaminau is savo skysto muilo. Dar neatskiesto vandeniu. Pridejau visokiu kvepianciu alieju, eteriniu... Reiktu eit skaityt savo popierius del tiksliu skaiciu. Ji ir gavos tokia slidi, bet man 'neveza' kazko biggrin.gif Kvapas tai, taip, nesulyginamai skanesnis ir stipresnis uz gabalinio muilo kvapa.. bet as gal megstu kai viskas greit ir daug putu. O su ta pasta truputi zaidimas g.gif smile.gif
Gaila, neturejau galimybes pabandyt feniqia pastu, kad palygint.

Dabar turiu kita ideja, kaip ja pabandyt gamint. Tai prisiduosiu su bandymo rezultatais smile.gif Jei kas idomaus pavyks, ir su proceso aprasymu. Uzikabinau dabar as sitos idejos doh.gif

Del krepselio, nu pagalvosiu smile.gif Gal ir visai sveika butu man viska istraukt is visu kampu. Atseit, jau kuri laika minimalizuojuos smile.gif, bet idomu, kaip praktiskai tai pavyksta. Jei bus kas idomaus ir fotografuojamo, ikelsiu smile.gif
Atsakyti
net negirdejau apie tokias pastas blush2.gif kokia kaina? internete neparasyta...aciu.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 07, 23:09)
net negirdejau apie tokias pastas  blush2.gif  kokia kaina? internete neparasyta...aciu.

Yra pirkti Nimfali, kainuoja ~60 lt
Atsakyti
Palomina, kokie atsiliepimai apie Argital žaliajį molį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 07, 20:43)
Jau 2k. išmėginau Aubrey Rosa Mosqueta Nourishing šampūną dažytiems plaukams. Labai fainas bigsmile.gif Plaukai gražiai blizga, truputį papurę, o ir aliejinę kaukę išplovė. Vienintelis minusas-ilgai išliekantis ir nelabai skanus kvapas. Man pačiai dar nieko, bet nuvažiavau į svečius pas tėtį, tai ilgai ieškojo, kas čia smirda, kol nepriėjo prie mano plaukų biggrin.gif Kvapą "užmušiau" rozmarinų hidrolatu ax.gif
Kitą savaitę mėginsiu Aubrey Glycogen Protein Balancing šampūną ir kondicionierių, tai irgi parašysiu, kas gavosi.

Ojej, aš kaip tik domėjausi tuo šampūnu. Na, bet jei jau smirda paskui, tai boikotas jam... doh.gif Nieko nėr baisiau blush2.gif Nors reiktų pauostyti - gal čia kaip kam? Nors jei ir tėtis kažką negero užuodė, tai jau ženklas... doh.gif
Aš Glycogen Protein Balancing irgi noriu išbandyt, bet va, ryt bijau, nes vakare renginys, tai nežinau, ar rizikuot... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 07, 23:34)
Ojej, aš kaip tik domėjausi tuo šampūnu. Na, bet jei jau smirda paskui, tai boikotas jam...  doh.gif Nieko nėr baisiau  blush2.gif Nors reiktų pauostyti - gal čia kaip kam? Nors jei ir tėtis kažką negero užuodė, tai jau ženklas...  doh.gif
Aš Glycogen Protein Balancing irgi noriu išbandyt, bet va, ryt bijau, nes vakare renginys, tai nežinau, ar rizikuot...  ax.gif

Pauostyk būtinai ir atkreipk dėmesį, kad tas kvapas ilgai išlieka stiprokas ant plaukų smile.gif
Aš tai prieš renginius ar šiaip įvykius renkuosi patikrintą šampūną, eksperimentams palikčiau kitą dieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 07, 23:28)
Palomina, kokie atsiliepimai apie Argital žaliajį molį?  4u.gif

Patiko tol, kol neatradau rasulo molio.. Zalias sausina man veido oda, tai reikia butinai dar ko nors i kauke primaisyti.. Dabar kai turiu ir rasulo, tai zaliaji naudoju ne veidui, o kunui (pirty)..
Atsakyti
O aš ką tik po molio kaukės (tampa sekmadienine tradicija biggrin.gif ). Ir pasidariau mišinuką veidui iš maždaug pusės šaukto midgolų aliejau, pusės šaukšto jojobos ir 1 lašiuko ylangų EA. Tai svaigstu dabar nuo kvapo wub.gif wub.gif wub.gif Nebuvau šio EA anksčiau turėjusi, tai atradimas, sakyčiau. Išskaičiau, kad ir nagų vonelėms jis super, ir plaukams. Reiks bandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 07, 23:00)
Patiko tol, kol neatradau rasulo molio.. Zalias sausina man veido oda, tai reikia butinai dar ko nors i kauke primaisyti.. Dabar kai turiu ir rasulo, tai zaliaji naudoju ne veidui, o kunui (pirty)..

Ačiū 4u.gif Gal ir aš pasiliksiu prie rasulo smile.gif
Atsakyti