Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Babi* @ 2010 03 07, 19:02)
Palomina, o ant Weledos rozmarinų šampūno prie ingridients nėra parašyta Sodium Laureth Sulfate? ax.gif

Yra, bet ne pradzioj, o labiau i pabaiga saraso.. Bet mano plaukams sis sampunas geriausiai tinka blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 03 07, 19:05)
Kuo valot Elyssambre tušą? Pieneliu?

Aš vieną dieną valiau pieneliu (cheminiu 4u.gif), tai nusivalė, bet kitą dieną tai nelabai noriai valėsi...

as su Laveros pieneliu valydavau ir nusivalydavo kuo puikiausiai
Atsakyti
Palomina, ačiū. Tokį nusipirkau, tik niekaip nepasiimu iš kryystės doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Esu naujokė šioje srityje norėjau pasiklausti ar hidrolatą galimą naudoti vietoj toniko. O gal kokį receptą kuri parašytu kaip gerą toniką veidui pasidaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anirai @ 2010 03 07, 19:19)
Sveikos merginos  4u.gif
Esu naujokė šioje srityje norėjau pasiklausti ar hidrolatą galimą naudoti vietoj toniko. O gal kokį receptą kuri parašytu kaip gerą toniką veidui pasidaryti  ax.gif

Taip, jie tikrai naudojami vietoj toniko smile.gif
Čia daugiau apie hidrolatus parašyta: http://www.kvapunama.../lt/hidrolatai/ (apie panaudojimą - pabaigoje).
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 07, 16:04)
Man tai jos ir veidą gerai prausia (kartais prausiu jom, kartais rasulu), ir akių makiažą - nereikia paskui net aliejum valyti. Kvepia maloniai, yra skalsios. Bet pirkau iš merginos, kuriai jos nepatiko...  g.gif

O poras tikrai valo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 03 07, 19:37)
O poras tikrai valo?  4u.gif

Nelabai galiu atsakyti į šį klausimą... Bent jau aš tokio poveikio nelaukiau ir ne(pa)stebėjau. Ir su porom didelių problemų neturiu ax.gif Šiaip porų valymo aš labiausiai iš molio kaukių tikiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 06, 17:09)
O dabar klausimas ernesin:tu negali naudoti aliejų? Jei taip, tai ką tada veidui naudoji(jei neklystu negali ir kremų, kur aliejaų yra)? ax.gif

Taip nenaudoju nei aliejų nei kremų rolleyes.gif Naudoju tik alavijų gelį, karts nuo karto pagerindama trupučiu glicerino, hidrolatą ir toniką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 07, 20:05)
Taip nenaudoju nei aliejų nei kremų rolleyes.gif Naudoju tik alavijų gelį, karts nuo karto pagerindama trupučiu glicerino, hidrolatą ir toniką smile.gif

Man atrodo jau klausiau, bet vėl paklausiu, nes neišsisaugojau:kur perki alavijų gelį? blush2.gif
Atsakyti
Jau 2k. išmėginau Aubrey Rosa Mosqueta Nourishing šampūną dažytiems plaukams. Labai fainas bigsmile.gif Plaukai gražiai blizga, truputį papurę, o ir aliejinę kaukę išplovė. Vienintelis minusas-ilgai išliekantis ir nelabai skanus kvapas. Man pačiai dar nieko, bet nuvažiavau į svečius pas tėtį, tai ilgai ieškojo, kas čia smirda, kol nepriėjo prie mano plaukų biggrin.gif Kvapą "užmušiau" rozmarinų hidrolatu ax.gif
Kitą savaitę mėginsiu Aubrey Glycogen Protein Balancing šampūną ir kondicionierių, tai irgi parašysiu, kas gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 07, 19:12)
Man atrodo jau klausiau, bet vėl paklausiu, nes neišsisaugojau:kur perki alavijų gelį? blush2.gif
Nimfalyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 06, 09:54)
Rodau kaip atrodo blakstienos su AnneMarie Borlind tusu ir Hauschkos seseliais:

kiek pamenu, visada Tavo blakstienos grazios smile.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 03 06, 15:37)
Siandien pasidariau kosmetikos gaminimo diena  flirt.gif

suzavejo ir mane nuotraukos wub.gif
ir gaminiu sudetys labai smagios atrodo thumbup.gif
veido kremas nedazo siek tiek (morkos, saltalankis...)? smile.gif

ir as jauciuos dideli darba padarius - papildziau savo skysto muilo atsargas. gaila, kad nieko grazaus parodyt ten nera smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 07 kovo 2010 - 20:26
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 07, 18:03)
Tiesiog aš tokį geriau tepčiau, o ne su prausikliu nuplaučiau  rolleyes.gif

Supratau. Per geras, reiškia. 4u.gif
Atsakyti