Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2010 03 07, 16:40)
gerai butinai parasysiu
aha visas kosmetikos fabrikas  lotuliukas.gif 
as tai tik pirma karta ji bandysiu daryti, tai net nezinau ar iseis kas nors gero, bet tikiuosi  biggrin.gif

Gali naudoti greipfrutu EA kambariu kvepinimui..

Nu tikrai,kad fabrikas lotuliukas.gif
Nu nieko,gausiu savo aliejus,ir aš darysiu. biggrin.gif Ką,aš už jus lyg blogesnė/ lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, o man veido prausimas rasulo moliu sausina vis tik, ir ypač kaktą, kuri priklauso mano riebiai T zonai. doh.gif Teks, matyt, pasieškot kokio aliejuko įlašinti...

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 07, 13:47)
Tiesa, sunaudojau Neobio Magnolia mišriai odai kremo mėginuką. Pats kremas lygtai taip atrodo:
user posted image

Turiu pasakyti, kad patiko. Kremas lengvas, bet pakankamai drėkina, pasitepus netempia, oda matinė. Kvapas labai švelnus ir be galo malonus  wub.gif

Va, aš irgi turiu šito mėginuką. Laaabai patinka. drinks_cheers.gif Reikia prašyti bryylos, kad į blogą įtrauktų, ir parašyti ten atsiliepimus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 07, 16:25)
aišku, o Eco cosmetics veido kremas kaip? 4u.gif

Žinok, man pirmas kremas, po kurio lyg traukia odą šiek tiek - ta prasme labai jau lengvutis. Nors mano oda normali, vidutinė - nėra sausa ir drėkinamieji kremai man dažniausiai tikdavo. Bet aš jį naudoju tik rytais kartu su Hauschkos tonuotu kremuku, tai gerai smile.gif O vakare aš aliejukus naudoju grynus. Šiaip nepirksiu antrą kartą. Bet, manau, toms, kurių oda riebi, turėtų būti gerai. Kvapas malonus, beje smile.gif
Atsakyti
O tiktų į rasulo prausiklį įlašinti argano, avokadų, migdolų arba simondsijų aliejaus, ane? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 03 07, 18:10)
O tiktų į rasulo prausiklį įlašinti argano, avokadų, migdolų arba simondsijų aliejaus, ane? mastau.gif

Manau, visi šie aliejai turėtų tikti, tik gal gaila kokio argano rolleyes.gif
Aš įlašinu kartais migdolų arba simondsijų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 07, 13:27)
5. Dekoratyvine kosmetika
user posted image

Palomina, gal kažką brūkšteltumėt apie tušą blush2.gif dėkui blush2.gif vis mąstau ir niekaip nebeišmąstau, koks man tiktų g.gif
vis žiūrinėju išparduotuvę, gal kuri kokį likutį pardavinės, bet kiba visi tie natūralūs tušai geri, nes nerandu tokių pasiūlymų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 07, 17:31)
Manau, visi šie aliejai turėtų tikti, tik gal gaila kokio argano  rolleyes.gif
Aš įlašinu kartais migdolų arba simondsijų  drinks_cheers.gif

Per geras argano? Ar per brangus tokiam reikalui? lotuliukas.gif
Atsakyti
o musu nebars kad cia krepselius dedam? juk yra tema speciali... blush2.gif
Atsakyti
Palomina, o ant Weledos rozmarinų šampūno prie ingridients nėra parašyta Sodium Laureth Sulfate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 03 07, 18:32)
Palomina, gal kažką brūkšteltumėt apie tušą blush2.gif dėkui blush2.gif vis mąstau ir niekaip nebeišmąstau, koks man tiktų g.gif
vis žiūrinėju išparduotuvę, gal kuri kokį likutį pardavinės, bet kiba visi tie natūralūs tušai geri, nes nerandu tokių pasiūlymų biggrin.gif

Sis tusas man patinka (buvau 34 psl. ikelus foto kaip atrodo blakstienos su siuo tusu), blakstienas padazo graziai, laikosi irgi gerai.

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 07, 18:50)
o musu nebars kad cia krepselius dedam? juk yra tema speciali... blush2.gif

O kodel turetu? g.gif Juk naturalia kosmetika aptariam + vaizdine medziaga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 07 kovo 2010 - 18:20
QUOTE(Pasaulė @ 2010 03 07, 18:43)
Per geras argano? Ar per brangus tokiam reikalui? lotuliukas.gif

Tiesiog aš tokį geriau tepčiau, o ne su prausikliu nuplaučiau rolleyes.gif
Atsakyti
Kuo valot Elyssambre tušą? Pieneliu?

Aš vieną dieną valiau pieneliu (cheminiu 4u.gif), tai nusivalė, bet kitą dieną tai nelabai noriai valėsi...
Atsakyti