Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 07, 14:47)
Graaaažios gėrybės  wub.gif
Turiu klausimą - kaip Aubrey kondicionierius? Ir kur pirktas Aloe burnos skystis?
smile.gif

Aciu 4u.gif
Neblogas AO balzamas, tik reikia nepadauginti ir per ilgai nelaikyti, nes kitaip labai primaitina plaukus.. Labai taupus.. as ji nuo rugpjucio menesio naudoju, o dar kokiems 3-4 men. tikrai uzteks..
AloeDent pirkau Camelia vaistinej. Patinka man tas skystis.

QUOTE(Peach18 @ 2010 03 07, 15:04)
Palomina, labai mielas krepšiukas,
Noriu atsiliepimų apie:KN vanilės eliksyrą, KN šaltalankių aliejų, Kn čampakų pomadą, KN morkų ištrauką, KN laukinių morkų vandenį.
Hauchkos ir Nvey maskuoklį ir apie kažką iš elysambre, gal ten pudra? blush2.gif

Aciu 4u.gif
Vaniles eliksyras - naudojau vietoj kremo kuri laika; po sio aliejaus oda minksta tampa; labai skaniai kvepia wub.gif pirkciau ir antra karta..
Saltalankiu aliejus - ji nusipirkau tik pries pora dienu, tai nedaug ka galiu apie ji pasakyti; spalva jo labai ryski, taigi gryno seip sau nepanaudosi (pvz veidui lotuliukas.gif ), as dejau i savo pasigaminta veido krema kelis lasiukus (i 30 ml 4 lasiukus), tai kremo spalva oranzine, veidui irgi vos vos duoda idegio efekta.. planuoju ir kunui veliau pasidaryti toki idegio krema biggrin.gif
Campaku pomada - taip pat naudojau vietoj kremo kuri laika, tai galiu pasakyti, kad man tikrai kazkiek oda pasviesindavo, na, maziau paraudimu budavo.. kvepia bent jau man nuostabiai (nors pirma karta kai KN as pauosciau nepatiko kvapas)..
Morku fitolis - pirkau pries pora dienu, tai taip pat negaliu kol kas daug apie kazka parasyti.. bet manau, kad geras daiktas biggrin.gif as ji i veido krema dejau kai gaminau.. norejau dar morku EA nusipirkti, bet nebuvo pirkti..
Morku vanduo - mano odai sis vanduo nuostabus, atrodo toks riebus vanduo, netraukia odos; labai patiko, tai del viso pikto (kol neispirko KN) prigriebiau ir antra, nors pirmojo dar turiu gal puse buteliuko..
Hauschkos maskuotojas - antra karta nepirkciau, truputi pamaskuoja, bet galetu ir geriau tai daryti..
Nvey maskuotojas - pirkau su tikslu maskuoti paakius, bet paakiams man jis per kietas, norisi svelniau su paakiais.. bet va spuogeliams maskuoti tai visai geras (buvo cia neseniai issokes ant kaktos didziulis giluminis spuogas, tai pamaskuodavau, kad taip nesviestu biggrin.gif )
Elysambre saules pudra - cia tik baltaodems; galima naudoti visam veidui, yra truputi blizguciu, bet nesimato kai pasipudruoji.. visai nieko tokia..
Atsakyti
Nutariau ir aš padaryti "inventorizaciją" - turiu pasakyti, kad nustebau net, jog per tokį gana trumpą laiką pas mane tiek natūralių priemonių atsirado... ax.gif biggrin.gif

1. Plaukams - Sante lakas ir putos, Urtekram šampūnas (rasulas +henna) ir kondicionierius (ramunėlių), Sante Brillian Care kondicionierius, Aubrey Organics šampūno ir kondicionieriaus mėginukai įvairių tipų plaukams.
user posted image

2. Veidui - Madara giliai valančios putos, Dr. Hauschka kremas su atspalviu, Eco Cosmetics drėkinamasis granatų ir papajos kremas.
user posted image

3. Kūnui ir dantims - Benecos rankų kremas, Benecos lūpų balzamas, Naturderm dušo želė, Urtekram arbatmedžio dantų pasta.
user posted image

4. Aliejai - ricinų, abrikosų kauliukų, kokosų, linų sėmenų, kakavos, jojobos bei migdolų.
user posted image

5. Eteriniai aliejai - anyžių, ylangų, citrinų, arbatmedžio bei manukos.
user posted image

6. Vandenukai - levandų hidrolatas bei rožių vanduo.
user posted image

7. Moliai ir kita - baltojo molio kaukė, Rasulo bei žaliasis moliai, glicerinas ir gintaro pudra.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 07, 15:34)
Nutariau ir aš padaryti "inventorizaciją" - turiu pasakyti, kad nustebau net, jog per tokį gana trumpą laiką pas mane tiek natūralių priemonių atsirado...  ax.gif  biggrin.gif

Saunus krepsys thumbup.gif
Kaip tau Urtekram ramuneliu plauku balzamas? As toki esu turejus, tai po poros pabandymu atidaviau, nes man visai netiko, labai riebino plaukus, nors dejau visai mazai..
Kaip Natuderm duso zele? Nesausina odos?
Kam naudoji abrikosu kauliuku alieju? Taip pat kam naudoji anyziu EA?
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 07, 12:32)
Visai neblogas, svelniai plauna, tik kvapas kazkoks savotiskas ax.gif , tiesa, kai pirkau buvo akcija tai kainavo tik 12,99lt.- manau uz tokia kaina geras sprendimas.

ačiū 4u.gif ko gero, reiks artimiausiu metu išbandyt. Rodos, neblogi apie jį atsiliepimai...

QUOTE(Palomina @ 2010 03 07, 13:27)
Mano gerybes:

šaunios gėrybės bigsmile.gif
žiūriu, dauguma man rūpimų klausimų jau užduoti ir atsakyti biggrin.gif
kur ir kaip naudoji alūno miltelius?
kaip patinka citrininių verbenų ir dumblių hidrolatai? ar dumblių, kaip ir visoms, dvokia?
kas ten prie veido priežiūros priemonių rožinėj tiubelėj? kremas kažkoks?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 07, 15:34)
Nutariau ir aš padaryti "inventorizaciją" - turiu pasakyti, kad nustebau net, jog per tokį gana trumpą laiką pas mane tiek natūralių priemonių atsirado...  ax.gif  biggrin.gif
2. Veidui - Madara giliai valančios putos, Dr. Hauschka kremas su atspalviu, Eco Cosmetics drėkinamasis granatų ir papajos kremas.

Labai šaunūs krepšeliai, tiek Jūsų, tiek Palominos 4u.gif
Norėjau Jūsų paklausti, kaip tinka Madaros giliai valančios putos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 07, 15:41)
Saunus krepsys  thumbup.gif
Kaip tau Urtekram ramuneliu plauku balzamas? As toki esu turejus, tai po poros pabandymu atidaviau, nes man visai netiko, labai riebino plaukus, nors dejau visai mazai..
Kaip Natuderm duso zele? Nesausina odos?
Kam naudoji abrikosu kauliuku alieju? Taip pat kam naudoji anyziu EA?

Urtekram balzamas man tinka, plaukų neriebina. Aš laikau gana ilgai, paprastai kol nusiprausiu (gal apie 10 min išeina). Bet mano plaukai ilgi, o tepu aš jį tik nuo galų iki pusės plaukų, tai nelabai įsivaizduoju, kaip šita vieta gali riebaluotis... blush2.gif Tiesa, dabar palyginus su Sante kondicionierium, pastarasis man labiau pašvelnino plaukus nei Urtekram smile.gif Beje, mano plaukai dažyti.

Naturderm želė patinka, bet dėl sausinimo bijau ką ir pasakyti - aš vis tiek po to tepuosi kažkuo - kokosais ar savaiminiu įdegiu smile.gif

Abrikosų kauliukais pavalau akių makiažą arba naudoju visam veidui, paakiams.

Anyžių man be galo kvapas patinka wub.gif Kol kas naudojau tik garinimui kambariuose, bet galvoju pabandyti įdėti ir į kokias priemones. Neseniai pirkau dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 07, 14:34)

ooo dar vienas įdomus krepšiukas bigsmile.gif

kur pirkai Benecos ir kaip patinka? el.puslapyje užsakinėjai ar yra kur parduotuvėj pirkt?
kaip Eco veido kremas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 03 07, 15:52)
Labai šaunūs krepšeliai, tiek Jūsų, tiek Palominos  4u.gif 
Norėjau Jūsų paklausti, kaip tinka Madaros giliai valančios putos?  smile.gif

Man tai jos ir veidą gerai prausia (kartais prausiu jom, kartais rasulu), ir akių makiažą - nereikia paskui net aliejum valyti. Kvepia maloniai, yra skalsios. Bet pirkau iš merginos, kuriai jos nepatiko... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 07, 15:59)
ooo dar vienas įdomus krepšiukas bigsmile.gif
kur pirkai Benecos ir kaip patinka? el.puslapyje užsakinėjai ar yra kur parduotuvėj pirkt?
kaip Eco veido kremas? 4u.gif

Benecos pirkau iš ecoland.lt - ten labai geros nuolados buvo, pristatymas nemokamas, tai susigundžiau smile.gif Sudėtys irgi geros. Šiaip abu beveik bekvapiai (aš tai gal norėčiau daugiau kvapo), bet savo funkciją atlieka gerai smile.gif Be to, kremas lengvai susigeria, yra gana lengvas (manau, kam rankos labai džiūsta, tai netiktų g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 07, 15:46)
šaunios gėrybės bigsmile.gif
žiūriu, dauguma man rūpimų klausimų jau užduoti ir atsakyti biggrin.gif
kur ir kaip naudoji alūno miltelius?
kaip patinka citrininių verbenų ir dumblių hidrolatai? ar dumblių, kaip ir visoms, dvokia?
kas ten prie veido priežiūros priemonių rožinėj tiubelėj? kremas kažkoks?
4u.gif

Aluno dar niekur nenaudojau, bet jau gal siandien bandysiu deo pasidaryti..
Verbenu hidrolata kol kas isbandziau tik kuno kreme, veidui nespejau blush2.gif Bet kvepia tai puikiai..
Dumbliu hidrolatas patiko veidui, nesausino.. Na, kvapas tai tikrai kaip krabu biggrin.gif bet greitai issigaruoja, ner labai ikyrus ar intensyvus..
Rozinej tubelej yra Argital roziu kremo meginukas.. Kol kas tik viena karta bandziau, tai pirmi ispudziai tokie - kvapas labai intensyvus roziu, veida padaro matini..
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 07, 15:04)
Benecos pirkau iš ecoland.lt - ten labai geros nuolados buvo, pristatymas nemokamas, tai susigundžiau smile.gif Sudėtys irgi geros. Šiaip abu beveik bekvapiai (aš tai gal norėčiau daugiau kvapo), bet savo funkciją atlieka gerai smile.gif Be to, kremas lengvai susigeria, yra gana lengvas (manau, kam rankos labai džiūsta, tai netiktų  g.gif ).

aišku, o Eco cosmetics veido kremas kaip? 4u.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 03 07, 15:12)

įdomūs bus atsiliepimai apie deo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 07, 16:12)

Čia jūs ir dezikus darotės? blink.gif biggrin.gif
Jei nepaslaptis,kaip?

O va greifrutų eterinis aliejus tinka pilti i tas lempas,kad kambarį pakvėpintų ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 07, 16:25)
įdomūs bus atsiliepimai apie deo 4u.gif

gerai butinai parasysiu

QUOTE(adrija @ 2010 03 07, 16:25)
Čia jūs ir dezikus darotės? blink.gif  biggrin.gif
Jei nepaslaptis,kaip?

O va greifrutų eterinis aliejus tinka pilti i tas lempas,kad kambarį pakvėpintų ar ne?

aha visas kosmetikos fabrikas lotuliukas.gif
as tai tik pirma karta ji bandysiu daryti, tai net nezinau ar iseis kas nors gero, bet tikiuosi biggrin.gif

Gali naudoti greipfrutu EA kambariu kvepinimui..
Atsakyti