QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 07, 14:47)
Graaaažios gėrybės
Turiu klausimą - kaip Aubrey kondicionierius? Ir kur pirktas Aloe burnos skystis?
Turiu klausimą - kaip Aubrey kondicionierius? Ir kur pirktas Aloe burnos skystis?
Aciu
Neblogas AO balzamas, tik reikia nepadauginti ir per ilgai nelaikyti, nes kitaip labai primaitina plaukus.. Labai taupus.. as ji nuo rugpjucio menesio naudoju, o dar kokiems 3-4 men. tikrai uzteks..
AloeDent pirkau Camelia vaistinej. Patinka man tas skystis.
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 07, 15:04)
Palomina, labai mielas krepšiukas,
Noriu atsiliepimų apie:KN vanilės eliksyrą, KN šaltalankių aliejų, Kn čampakų pomadą, KN morkų ištrauką, KN laukinių morkų vandenį.
Hauchkos ir Nvey maskuoklį ir apie kažką iš elysambre, gal ten pudra?
Noriu atsiliepimų apie:KN vanilės eliksyrą, KN šaltalankių aliejų, Kn čampakų pomadą, KN morkų ištrauką, KN laukinių morkų vandenį.
Hauchkos ir Nvey maskuoklį ir apie kažką iš elysambre, gal ten pudra?
Aciu
Vaniles eliksyras - naudojau vietoj kremo kuri laika; po sio aliejaus oda minksta tampa; labai skaniai kvepia pirkciau ir antra karta..
Saltalankiu aliejus - ji nusipirkau tik pries pora dienu, tai nedaug ka galiu apie ji pasakyti; spalva jo labai ryski, taigi gryno seip sau nepanaudosi (pvz veidui ), as dejau i savo pasigaminta veido krema kelis lasiukus (i 30 ml 4 lasiukus), tai kremo spalva oranzine, veidui irgi vos vos duoda idegio efekta.. planuoju ir kunui veliau pasidaryti toki idegio krema
Campaku pomada - taip pat naudojau vietoj kremo kuri laika, tai galiu pasakyti, kad man tikrai kazkiek oda pasviesindavo, na, maziau paraudimu budavo.. kvepia bent jau man nuostabiai (nors pirma karta kai KN as pauosciau nepatiko kvapas)..
Morku fitolis - pirkau pries pora dienu, tai taip pat negaliu kol kas daug apie kazka parasyti.. bet manau, kad geras daiktas as ji i veido krema dejau kai gaminau.. norejau dar morku EA nusipirkti, bet nebuvo pirkti..
Morku vanduo - mano odai sis vanduo nuostabus, atrodo toks riebus vanduo, netraukia odos; labai patiko, tai del viso pikto (kol neispirko KN) prigriebiau ir antra, nors pirmojo dar turiu gal puse buteliuko..
Hauschkos maskuotojas - antra karta nepirkciau, truputi pamaskuoja, bet galetu ir geriau tai daryti..
Nvey maskuotojas - pirkau su tikslu maskuoti paakius, bet paakiams man jis per kietas, norisi svelniau su paakiais.. bet va spuogeliams maskuoti tai visai geras (buvo cia neseniai issokes ant kaktos didziulis giluminis spuogas, tai pamaskuodavau, kad taip nesviestu )
Elysambre saules pudra - cia tik baltaodems; galima naudoti visam veidui, yra truputi blizguciu, bet nesimato kai pasipudruoji.. visai nieko tokia..