Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(eglute82 @ 2010 03 02, 14:04)
cia koki tusa, man ir idomu  ax.gif

apie tokį ir iš čia

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 14:09)
Gal galit parodyti kuris? Nes tu Elysambre ne vienos rusies yra.... 4u.gif

tokį, tik tą gražią viršutinę dėžutę reikia atskirai pirkti smile.gif Kur eglute82 įdėjo su gėlėm smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 03 02, 14:20)
gal niekas neis maudytis su lūpų balzamo tūbele biggrin.gif

tikėkimės biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi Sante Brilliant laaabai ilgam užteks, turiu jau nuo gruodžio mėn, o dar pilna pakuotė. Plaukai irgi šiek tiek žemiau pečių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2010 03 02, 14:14)
Va ir pas mane panasiai, ir niekaip nenutaikau, jei perku riebesniem, tai kaltunas buna, jei drekinanti gerai, tai riebaluojas, nesurandu viduriuko. O koki sampuna naudojat?

Urtekram, labiau orientavausi i sausus galiukus, tai naudoju sampuna sausiems plaukams, bet tikrai nepasakyciau kad riebina jis mano plaukus
Atsakyti
Brangus tas jusu Elysambre unsure.gif , todel ir geras smile.gif ! Suprantu ,kad ilgam uztenka...
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 02, 14:22)
kokios jus taupuoles  bigsmile.gif  as jo irgo daug nededu, bet man jis jau i pabaiga..o turiu tik 1,5 men  blush2.gif

Gal kur nupili ? biggrin.gif
Aš galvą plaunu kas 2-3 dienas, visada jį naudoju... Įdomu, kaip čia tau taip greit naudojasi g.gif smile.gif

Bet... Man viskas gan taupiai naudojasi, pvz., Logonos sviestą greitai irgi metus turėsiu ax.gif Būtų jo ir daugiau, bet kartą draugė po pirties sumanė juo pasitept, tai negailėjo ir kokį šeštadalį nukabino blink.gif man pagaugais kūnas nuėjo, bet paskui juokas ėmė, kad ji visa balta vaikščiojo, mat pripratus prie cheminių kremų, o šito tai nedaug reikia, kad odą pamaitintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 14:34)
Brangus tas jusu Elysambre  unsure.gif , todel ir geras smile.gif ! Suprantu ,kad ilgam uztenka...

kad kaip tik panos sako,jog trims mėnesiams... Reikia tą iš JAV pabandyti - kaina juokinga, o jei tiko Ugvilei po visų lorealių, tai manyčiau, kad turėtų būti gerai. Tik kad spalvų pasirinkimas mažas - tik juoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 02, 14:34)
Gal kur nupili ? biggrin.gif
Aš galvą plaunu kas 2-3 dienas, visada jį naudoju... Įdomu, kaip čia tau taip greit naudojasi  g.gif  smile.gif

Bet... Man viskas gan taupiai naudojasi, pvz., Logonos sviestą greitai irgi metus turėsiu  ax.gif Būtų jo ir daugiau, bet kartą draugė po pirties sumanė juo pasitept, tai negailėjo ir kokį šeštadalį nukabino  blink.gif man pagaugais kūnas nuėjo, bet paskui juokas ėmė, kad ji visa balta vaikščiojo, mat pripratus prie cheminių kremų, o šito tai nedaug reikia, kad odą pamaitintų biggrin.gif

biggrin.gif
na mano seveliura jau ant liemens lipa, pilu jo per puse delno...man kazkaip toks kiekis kaip tik... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 02, 14:38)
kad kaip tik panos sako,jog trims mėnesiams... Reikia tą iš JAV pabandyti - kaina juokinga, o jei tiko Ugvilei po visų lorealių, tai manyčiau, kad turėtų būti gerai. Tik kad spalvų pasirinkimas mažas - tik juoda smile.gif

as ir noreciau pabandyt, jei ka sugalvosi, sakyk 4u.gif juoda man pati paciausia, kazkaip net nesugalvoju keisti tuso spalva blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 02, 15:38)

Aha, butu neblogai pabandyti ta su lapu... Juoda man tinka- kitokiu tusu nenaudoju smile.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 02, 15:47)
biggrin.gif
na mano seveliura jau ant liemens lipa, pilu jo per puse delno...man kazkaip toks kiekis kaip tik... blush2.gif

Ir man panasiai,neuztenka kruopeles- plaukai irgi beveik iki juosmens, na tas beveik jau daug metu biggrin.gif , niekaip iki juosmens neuzauginu, nors tu ka!!
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 02, 14:47)
biggrin.gif

tada viskas aišku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 02, 15:31)
Urtekram, labiau orientavausi i sausus galiukus, tai naudoju sampuna sausiems plaukams, bet tikrai nepasakyciau kad riebina jis mano plaukus

As irgi turiu urtekram, bet kad jau rasiau, glicerino pripyliau ir aisku i visa buteliuka tiesiai.. dar meginsiu su kokiu kitu sampunu atskiest, jau blogiau vis tiek nebebus.
O man ju dezodorantas tai nelabai, dantu pastos irgi..
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 13:41)
Kaip tai ko? Bronzinimo!  biggrin.gif Atsimenat  Raminteles foto su ja??? Gi grozis neispasakytas- ir bronzavimas lengvas matesi ir rudumas..As tikrai ne rudo gymio, tik kad odos spalva tokia rausvai- rusva biggrin.gif ( gelsva-rusva paakiuos, nes tos slikstynes gi pritupe biggrin.gif ) , tai todel matyt ir nesibronzina...

o kiek kartu bronzinot?as tai keleta karteliu pereinu, na, ir tikrai matau, kad pabronzina g.gif
Atsakyti