Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2010 03 07, 00:00)
Tai laukiam ir tavo  biggrin.gif Kazkuria diena as irgi masciau, kad idomu butu pasidairyti po kitu krepsius (ko ten yra ir kokio dydzio tie krepsiai  ax.gif  ).. Savo irgi galesiu ikelti kuria diena..
Tai jau lauksim pasakojimu ir foto kai pasigaminsi sampuna  mirksiukas.gif
Aciu  4u.gif Nesu as prof. fotografe (savamoksle greiciau), bet as esu prie meno

Jau ir isbandziau savo siandieninius gaminius.. Labai patiko kuno kremas - gerai susigeria, nei per lengvas, nei per riebus (pats tas), kvapas neerzinantis, oda minksta po kremo..
Apie veido krema, ar jis man geras, ar nelabai, nuspersiu po kokios savaites.. Is pirmo zvilgsnio lyg ir neblogai gavosi.. Kvapas neikyrus..
Lupu balzamas kvepia mimozomis (nuo mimozu vasko), gal kazkiek ir erzina tas mimozu kvapas  biggrin.gif  bet pats balzamas geras gavosi (nei per minkstas, nei per kietas)..

Savo krepšelio negaliu nufotografuoti, tai eilinį kartą surašysiu(tiesa, jis visai pasidarė minimalus): Weleda migdolų veido kremas-kremas,
Druide ožkų pieno ir migdolų muilas-muilas
Weleda skin foood kremas-skin food
Rasulo molis, žaliasis molis iš Nimfali,
Natura siberica neutralus šampūnas,
weleda kūno aliejus su arnika-aliejus
Sviestmedis, eršketuogių aliejus, jojobos aliejus, kamelijų aliejus,
augalinis glicerinas.
KN mišinukas riebiai odai-aliejus
Weleda vilkdalgių veido pienelis-pienelis
Elysambre blakstienų tušas.
Tiesa, dar turiu atkeliauti Dr. Hauchka bronzantas wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 07, 12:26)
Taip,tai blogis.

Ačiū 4u.gif Bet kaip keista, visada Weleda firma atrodė tokia sąžininga doh.gif , kai išbandysi Weleda migdolų veido kremą parašyk atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 07, 11:52)
Savo krepšelio negaliu nufotografuoti, tai eilinį kartą surašysiu

Natura siberica neutralus šampūnas,

kaip patinka šis šampūnas?
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 07, 12:52)
Savo krepšelio negaliu nufotografuoti, tai eilinį kartą surašysiu(tiesa, jis visai pasidarė minimalus):...

Kuria priemone pirktum dar daug kartu, o kurios visai nebepirktum? mirksiukas.gif

Na, einu ir as pafotografuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 07, 13:04)
kaip patinka šis šampūnas?

Visai neblogas, svelniai plauna, tik kvapas kazkoks savotiskas ax.gif , tiesa, kai pirkau buvo akcija tai kainavo tik 12,99lt.- manau uz tokia kaina geras sprendimas.

QUOTE(Palomina @ 2010 03 07, 13:04)
Kuria priemone pirktum dar daug kartu, o kurios visai nebepirktum?  mirksiukas.gif

Na, einu ir as pafotografuosiu  biggrin.gif

Daug kartu pirkciau Weleda migdolu krema wub.gif , o nebepirkciau KN alieju misinio riebiai odai rolleyes.gif , sausina, nemaloniai nupleiskanoja oda.
Atsakyti
Peach18, o kokia tavo oda? ax.gif
Atsakyti
Merginos, vakar pasigaminau kremukų, veidui ir kūnui.
Kūnui tai malonus gavosi, greit susigeria, drėkina, nu bet veidui.. doh.gif Dėjau levandų hidrolato, medetkų fitolio, jazminų eliksyro, alijošiaus miltukų ir emulsinio vaško, kažkaip nenorėjau jokių ea, toks tamsiai geltonas gražus kremukas, konsistencija irgi super, šiandien pasitepiau, geras jausmas ant odos, bet kvapelis... ohmy.gif wacko.gif Neiškenčiau po valandos ir nusiploviau.. Išvada: jazminai su levandom labai nedera... Gerai, kad nedaug pasidariau, kaip nors sunaudosiu gal (bent jau kūnui)...

Aš irgi daug kartų pirkčiau Weledos migdolų kremą thumbup.gif

Kalbėjot apie aliejus ir akis, man, jei bent kiek arčiau akių patepu kokio aliejaus ar valydamasi makiažą patenka, tai graužia nepriklausomai nuo aliejaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 07 kovo 2010 - 12:55
QUOTE(jolie23 @ 2010 03 07, 13:52)
Kalbėjot apie aliejus ir akis, man, jei bent kiek arčiau akių patepu kokio aliejaus ar valydamasi makiažą patenka, tai graužia nepriklausomai nuo aliejaus.

man irgi toks jausmas buna nelabai malonus, jei patenka i vidini akies kamputi pvz., dar kai su migdolu valau, tai ir akys kaip ruke atrodo, riebus gal perdaug akiu valymui jis ax.gif
bet siaip man akiu bent jau valymui nieko nera geriau uz alieju+vandeni,ir greitai, ir svariai, ir be jokiu alkoholiu ar pan., niekad nepripazindavau pirktiniu valikliu nei veidui, nei akims juolab.
siaip dar noriu rasulo moli isbandyti, manau kad irgi puikus variantas bus.drauge jau bande ir akis, ir visa veida prausti, tai sake pasaka, nesitikejo.kogero ir mano favoritas jis bus, gal ir alieju pakeis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 07, 13:50)
Peach18, o kokia tavo oda? ax.gif

Mišri, dehidratuota, bet weledos kremukas šiek tiek pataisė situaciją smile.gif .
Atsakyti
Mano gerybes:
1. Aliejai (pamirsau eterinius nufotografuoti doh.gif jie pas mane tokie: arbatmedis, ylang'as, apelsinai, citrinzole, rozmarinas, benzoinas, pelargonija, kakava)
user posted image

2. Hidrolatai
user posted image

3. Ivairios gerybes (aluno, perlamutro, dumbliu milteliai; mimozu, biciu, emulsinis vaskas; sviestmedis, kakavos sviestas) (dar pamirsau prideti skysta emulsikli)
user posted image

4. Moliai (KN rasulo ir Argital zaliasis)
user posted image

5. Dekoratyvine kosmetika
user posted image

6. Veido prieziuros priemones
user posted image

7. Kuno prieziuros priemones
user posted image

9. Plauku prieziuros priemones
user posted image

10. Muilai, muilo pasta ir duso zele
user posted image

11. Dantu pasta ir burnos skalavimo skystis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cefeidė @ 2010 03 07, 12:47)
Noriu pasidalinti, kad bent man be proto skanus NS šampūno nuo pleiskanų kvapas  wub.gif  Dėl jo poveikio efektyvumo nežinau, nes kartu naudoju kaukes, bet kvapas  wub.gif Gaila, kad jis ilgai nesilaiko  verysad.gif Jaučiasi tik kol plauni plaukus.

Bet aš pastebėjau, kad visos natūralios priemonės plaukams (kiek esu bandžiusi) kvapo nepalieka... smile.gif Esu anksčiau Tigi naudojus, va, ten tai kvapas iki kito plovimo stiprus būdavo, bet sudėtis tai 100 proc. cheminė... blush2.gif
Papildyta:
Tiesa, sunaudojau Neobio Magnolia mišriai odai kremo mėginuką. Pats kremas lygtai taip atrodo:
user posted image

Turiu pasakyti, kad patiko. Kremas lengvas, bet pakankamai drėkina, pasitepus netempia, oda matinė. Kvapas labai švelnus ir be galo malonus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2010 03 07, 14:27)

Graaaažios gėrybės wub.gif
Turiu klausimą - kaip Aubrey kondicionierius? Ir kur pirktas Aloe burnos skystis?
smile.gif

Atsakyti
Palomina, labai mielas krepšiukas,
Noriu atsiliepimų apie:KN vanilės eliksyrą, KN šaltalankių aliejų, Kn čampakų pomadą, KN morkų ištrauką, KN laukinių morkų vandenį.
Hauchkos ir Nvey maskuoklį ir apie kažką iš elysambre, gal ten pudra? blush2.gif
Atsakyti