QUOTE(Palomina @ 2010 03 07, 00:00)
Tai laukiam ir tavo Kazkuria diena as irgi masciau, kad idomu butu pasidairyti po kitu krepsius (ko ten yra ir kokio dydzio tie krepsiai ).. Savo irgi galesiu ikelti kuria diena..
Tai jau lauksim pasakojimu ir foto kai pasigaminsi sampuna
Aciu Nesu as prof. fotografe (savamoksle greiciau), bet as esu prie meno
Jau ir isbandziau savo siandieninius gaminius.. Labai patiko kuno kremas - gerai susigeria, nei per lengvas, nei per riebus (pats tas), kvapas neerzinantis, oda minksta po kremo..
Apie veido krema, ar jis man geras, ar nelabai, nuspersiu po kokios savaites.. Is pirmo zvilgsnio lyg ir neblogai gavosi.. Kvapas neikyrus..
Lupu balzamas kvepia mimozomis (nuo mimozu vasko), gal kazkiek ir erzina tas mimozu kvapas bet pats balzamas geras gavosi (nei per minkstas, nei per kietas)..
Tai jau lauksim pasakojimu ir foto kai pasigaminsi sampuna
Aciu Nesu as prof. fotografe (savamoksle greiciau), bet as esu prie meno
Jau ir isbandziau savo siandieninius gaminius.. Labai patiko kuno kremas - gerai susigeria, nei per lengvas, nei per riebus (pats tas), kvapas neerzinantis, oda minksta po kremo..
Apie veido krema, ar jis man geras, ar nelabai, nuspersiu po kokios savaites.. Is pirmo zvilgsnio lyg ir neblogai gavosi.. Kvapas neikyrus..
Lupu balzamas kvepia mimozomis (nuo mimozu vasko), gal kazkiek ir erzina tas mimozu kvapas bet pats balzamas geras gavosi (nei per minkstas, nei per kietas)..
Savo krepšelio negaliu nufotografuoti, tai eilinį kartą surašysiu(tiesa, jis visai pasidarė minimalus): Weleda migdolų veido kremas-kremas,
Druide ožkų pieno ir migdolų muilas-muilas
Weleda skin foood kremas-skin food
Rasulo molis, žaliasis molis iš Nimfali,
Natura siberica neutralus šampūnas,
weleda kūno aliejus su arnika-aliejus
Sviestmedis, eršketuogių aliejus, jojobos aliejus, kamelijų aliejus,
augalinis glicerinas.
KN mišinukas riebiai odai-aliejus
Weleda vilkdalgių veido pienelis-pienelis
Elysambre blakstienų tušas.
Tiesa, dar turiu atkeliauti Dr. Hauchka bronzantas .