Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2010 03 07, 00:00)
Tai jau lauksim pasakojimu ir foto kai pasigaminsi sampuna  mirksiukas.gif

butinai, tik tikiuosi pavyks, nes pirma karta darysiu ax.gif

labai knieti greiciau pabandyt, tik be primadienio neiseis uzsisakyti nes dar gavau ir trecia papildoma uzsakyma, o pinigus matysiu tik pirmadieni, nervina tie bankai mane, negali savaitgali parodyt panigus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugvilė: 06 kovo 2010 - 23:19
QUOTE(Odora @ 2010 03 06, 09:00)
as prabraukiu siuo aliejuku visa veida delnais, tai kelis kart jau pastebejau, kad jei per arti akiu tai grauzia akis, bet esu nusiteikusi, kad cia tas vitaminas C kurio turi buti gausu sitam aliejuke taip daro biggrin.gif siaip jei paakius atsargiai pirstu pataskuoju tai negrauzia

tai gi tixliai doh.gif doh.gif tas vitaminas C ir ta daro. o maniskes akys labai labai jautrios, tai tiek ir uzteko blink.gif o ir siaip kiek zinau, C truputuka sausina oda, nes ir pati pastebejau, kad man kazkokia oda sausa ir rauksleta po sito aliejaus g.gif
sd ryte isbandziau dar karta teptis: pasitepiau paakius atsargiai, o virsuje, na ten kur zemiau antakio (bet ne vokas) netepiau niekiek schmoll.gif tai visai gerai, nebegrauze. matyt, kai patepdavau virsutini voka zemiau antakio, tai kazkiek nutekedavo per voka ir iki akies, ir del to toks diskomfortas.
dar karts nuo karto pasipurskiu "krabais" tai ir lyg uztenka dregmes lotuliukas.gif

o moliais (baltu arba rasulo) kasdien plautis veida galima ? kaip vietoj prausiklio? as ir akis plaunu su juo. kazin ar nieko tokio. nekenciu akiu makijazo valikliu doh.gif visi jie man grauzia.
kaip jus savo bruozus nusiplaunat vakare ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 07, 01:23)
o moliais (baltu arba rasulo) kasdien plautis veida galima ? kaip vietoj prausiklio?

Aš naudoju rasulą kiekvieną dieną kaip prausiklį, manau, kad galima kasdien, juk labai trumpai jis ant veido būna. g.gif Man patinka, nesausina odos.
Atsakyti
Ugvile, gal kur minėjai ir nepastebėjau, bet pagal kokį receptą darysi šampūną? 4u.gif
Atsakyti
pastebejau, kad man kazkokia oda sausa ir rauksleta po sito aliejaus g.gif
glicerino nebandei ilasinti laseliuko?as erksetr.al. delne sumaisau su lasiuku glicerino ir tepliojuosi mirksiukas.gif

kaip jus savo bruozus nusiplaunat vakare ? lotuliukas.gifnuzudei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o siaip blakstienas nusiplaunu aliejuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 07, 00:23)

thumbup.gif tusa nusivalau su alyvuogiu aliejum, o visa veiduka prausiu su Daddygirl muiliuku 4u.gif planuoju pasidaryt prausikli su rasulo moliu ir gintaro milteliais ax.gif labai jau Bryyyla gyre biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 07, 00:23)

Aš sudrėkinu vandeniu vatos tamponėlį paskui ant jo šlakelį aliejuko ir labai puikiai nusivalo. 4u.gif

O jei daryti aliejų mišinį,ir į jį dėl drėgmės įlašinti kelis lašus augalinio glicerino,tada reikia dėti konservanto ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 06, 12:26)
Šaindien gavau Weledos rozmarinų šampūno mėginuką ir sakau paskaitysiu sudėtį, o ten 6 nr parašyta Sodium Laureth Sulfate, ir jei mano žinios nemeluoja, jis blogiukas. Pirmame psl. parašyta, kad Laureth Sulfate yra blogietis, tai ar čia kita medžiaga, ar iš tikųjų yra blogietis šitame šampūne? blush2.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 07, 01:21)
Ugvile, gal kur minėjai ir nepastebėjau, bet pagal kokį receptą darysi šampūną? 4u.gif

tame paciame aroma-zone puslapyje radau, veliau galesiu ikelt jei idomu ax.gif
Atsakyti
Palominos, kremu grazumas manau ir kvapnumas ir t.t. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pasidziaugsiu vakar apsilankymas sostinej buvo naudingas pagaliau teko apsilankyti astrominerologijos centre ir gintaru pudros nusiprkti, tai pirkau 2-u maisiukus, dabar galvoju, gal daugiau reikejo prigriebti, nes is jusu mergaites skaiciau, kad didelis geris ir veidui ir plaukams, reiks siandien isbandyti aliejine kauke jais pagerinti smile.gif
Dar avokadu aliejaus didesne pakuote pirkau, nes pabandymui 50ml buvau pirkus, labai man jis patiko ir veido kremui ir plauku kaukems.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 07, 11:19)

Taip,tai blogis.
Atsakyti
Sveikos!

Seniai nebuvau pas Jus. Noriu pasidalinti, kad bent man be proto skanus NS šampūno nuo pleiskanų kvapas wub.gif Dėl jo poveikio efektyvumo nežinau, nes kartu naudoju kaukes, bet kvapas wub.gif Gaila, kad jis ilgai nesilaiko verysad.gif Jaučiasi tik kol plauni plaukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cefeidė: 07 kovo 2010 - 11:48