Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2010 03 06, 17:37)
Siandien pasidariau kosmetikos gaminimo diena  flirt.gif
Veido kremas (Morku vanduo, dumbliu vanduo, morku fitolis, abrikosu kauliuku aliejus, makadamiju aliejus, saltalankiu aliejus, emulsinis vaskas, apelsinu ir arbatmedzio EA, GSE, vit.E, perlamutro milteliai)

wau kaip grazu, tikrai, kad skatini, reiks youtubei pasiziuret kaip ten gamina tisliai ir man susiregzt ka nors wub.gif o dar kai gausiu prekiu is arome, bandysiu sampuna pasidaryt bigsmile.gif prisirinkau ten receptu, tai jau bandyt reiks, nezinau tik kas svarbiau, visko vienu metu negaliu supirkt ko noriu doh.gif o dar man veluoja pervest pinigus verysad.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 03 06, 21:20)
Kas moka vokiečių gal pasakys ką reiškia šitas užrašas:erfrischungsdusche? Išverčia gaivus dušas. Tai gal čia dušo želė? blush2.gif

gaivinanti duso zele kaip ir g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugvilė: 06 kovo 2010 - 22:33
QUOTE(Palomina @ 2010 03 06, 11:29)
Toks jausmas, kad oda siek tiek lipni (cia manau nuo emulsiklio)  g.gif

supratau 4u.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 03 06, 15:07)
galiu kremuko sudeti nurasyti jei domina

O kodel susidomejai sia kosmetika? ax.gif

pvz.: Izopropil Myristate - pesticidas, naikina utėles... Na kam tokį dėti, tai nežinau schmoll.gif

nes kažkada užtikau, kad lietuviai, į grožio salonus eina, labai įdomu pasidarė smile.gif

šiandien su MB perlėkėm per Amber Trip'ą. Jau nekalbant, kad nebesuprantu aš jų koncepcijos ir ką jie ten siūlo, tai dar teko ir tokią kosmetiką su gintaru pažiūrėti. Ir tos pardavėjos kokios gudrios pasidarę, kad suokia (čia ne man, prieš tai sustojusioms dviems moterims): čia tik geriausi natūralūs ingredientai, jokių ten tų "keiksmažodžių" kaip parabenai ir pan.

tai jo, parabenų ten nėra, bet jau reikia gal į chemijos kursus užsirašyti, kad išmokčiau naujus "keiksmažodžius" bigsmile.gif Faktiškai, be spec. duombazių ir neatskirsi, viskas atrodo nieko. Užtat plaukų priemonėje gal antru ar trečiu numeriu eina kažkoks cheminis kompleksas, kurį patys chemijų gamintojai teigia galintys išimti vieną iš pirmųjų (nebepamenu, kas ten toks, bet perskaičius pavadinimą atsigamino vaizdinė atmintis).

štai ir buvo puikus pavyzdys, kam yra reikalingi KN seminarai smile.gif

QUOTE(ne mama @ 2010 03 06, 15:48)
nu ka pirmas mano bandymas daryti krema nesekmingas doh.gif

gal galit pakomentuot, kuri dalis bloga buvo g.gif

30g gebenes ekstrakto(kurio 20proc sudaro glicerinas)

užuojauta sad.gif

kuklia mano nuomone, tau čia pridirbo gebenės ekstraktas - jo tikrai dėjai per daug, net trečdalį viso kremo kiekio. Ir kas ten dar įeina į tą ekstraktą? Gal alkoholis? Ir kodėl jo tiek daug pilti nutarei? g.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 03 06, 16:45)
Veido kremas "kvepia" apelsinu ir dumbliu deriniu  lotuliukas.gif  Seip tai pakenciamas kvapas dar..

atrodo tai nuostabiai 4u.gif thumbup.gif Tu gal profesionali fotografė esi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 06 kovo 2010 - 22:34
QUOTE(ashtri @ 2010 03 06, 23:17)
AAAAčiū  drinks_cheers.gif Jau kaip pirksiu  dabar:lotuliukas:

na bet jie nera ekologiski ax.gif as tai makadamiju perku visada aniros, dabar dar galvoju reiks sezamus prigriebt- as kunui labai daug aliejaus naudoju, tai man butu piniginei skausminga ekologiskais taip laistytis tongue.gif dabar dar RIMI atradau alyvuogiu alieju netgi sertifikuota ecocert, bio net nefiltruotas o ir kainuoja tik 14lt uz 0.5, man ir skonis jo geresnis nei kitu alyvuoginiu , maziau kartumo, portugaliskas oliveira da serra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 03 06, 23:33)

kuklia mano nuomone, tau čia pridirbo gebenės ekstraktas - jo tikrai dėjai per daug, net trečdalį viso kremo kiekio. Ir kas ten dar įeina į tą ekstraktą? Gal alkoholis? Ir kodėl jo tiek daug pilti nutarei?  g.gif

na ten ieina 80proc ekstrakto vandeninio ir 20proc glicerino- AZ raso kad galima iki 30proc sudetes jo det, tai as taip ir nepagailejau- lieknintis gi pries pavasari reik doh.gif nu reiks kita kart bandyt grynai su vandeniu, ziuresiu kas gausis, nes paskui is tu nervu nutariau pabandyt tiesiog su virtuviniu aliejum ir vandeniu ir maziau emulsiklio, tai gavos vos ne kaip pienelis toks, skystokas man, bet neatsiskyre jokie aliejai, tai kogero tikrai glicerinas kaltas smile.gif
Papildyta:
tiesa- labai noriu pasidziaugt zaliosios arbatos milteliais is AZ- nezinau koks ten ju poveikis bus- bet istirpsta bet kame lotuliukas.gif o kai as tokia gamintoja "patyrus" tai man jau cia didelis dziaugsmas lotuliukas.gif tik visus kremus nudazo tokia negrazia samanine spalva unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 06 kovo 2010 - 22:41
QUOTE(ne mama @ 2010 03 06, 22:40)
na ten ieina 80proc ekstrakto vandeninio ir 20proc glicerino- AZ raso kad galima iki 30proc sudetes jo det,

hm g.gif Bet man atrodo, kad ir A-Z receptuose, ir apskritai pramoniniai gamintojai naudoja bent porą emulsiklių tokiu atveju. A-Z netgi yra emulsiklių lentelė, kas su kuo ir kam geriau tinka. Galbūt, jei vėl pakaitintum ir pridėtum kito emulsiklio, jei turi ką nors, kremą pavyktų išgelbėti 4u.gif

aš dabar visad dedu po du emulsiklius - dėl visa ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 06, 23:46)
hm  g.gif Bet man atrodo, kad ir A-Z receptuose, ir apskritai pramoniniai gamintojai naudoja bent porą emulsiklių tokiu atveju. A-Z netgi yra emulsiklių lentelė, kas su kuo ir kam geriau tinka. Galbūt, jei vėl pakaitintum ir pridėtum kito emulsiklio, jei turi ką nors, kremą pavyktų išgelbėti  4u.gif

aš dabar visad dedu po du emulsiklius - dėl visa ko biggrin.gif

tai jau perkaitinau blush2.gif dadejau tiesa to paties emulsiklio- na aliejaus beveik laisvo nebeliko, bet ir kremas toks ne koks vistiek- kose tokia siek tiek gabalais ir tirstas laaabai, sunaudosiu, bet pries tepantis reik vistiek susidrekint oda, nes tepas taip riebiai, ne taip kaip normalus kremas kad butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 03 06, 22:49)
tai jau perkaitinau blush2.gif  dadejau tiesa to paties emulsiklio-

bent tiek 4u.gif Manau, kad jei nebūtų to ekstrakto, nebūtų tau ir vargų, o gal ir būtum irgi gražias foto parodžiusi g.gif

prisipažinsiu, kad šiaip aš tos lentelės ir neišsinagrinėjau emulsiklių, bet kaip tas antrasis man kuo puikiausiai pritinka gėlių vaškas iš AromaNatural, o dar po Palominos atsiliepimų apie skystą emulsiklį tai ir nesinori eksperimentuoti kolei kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 06, 23:14)
P.S. Seniai kas berodė krepšelius, gal kas nori pasidemonstruoti? 4u.gif[B]

Tai laukiam ir tavo biggrin.gif Kazkuria diena as irgi masciau, kad idomu butu pasidairyti po kitu krepsius (ko ten yra ir kokio dydzio tie krepsiai ax.gif ).. Savo irgi galesiu ikelti kuria diena..

QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 06, 23:32)
wau kaip grazu, tikrai, kad skatini, reiks youtubei pasiziuret kaip ten gamina tisliai ir man susiregzt ka nors  wub.gif  o dar kai gausiu prekiu is arome, bandysiu sampuna pasidaryt  bigsmile.gif

Tai jau lauksim pasakojimu ir foto kai pasigaminsi sampuna mirksiukas.gif

QUOTE(Satura @ 2010 03 06, 23:33)
atrodo tai nuostabiai  4u.gif  thumbup.gif Tu gal profesionali fotografė esi?   ax.gif

Aciu 4u.gif Nesu as prof. fotografe (savamoksle greiciau), bet as esu prie meno

Jau ir isbandziau savo siandieninius gaminius.. Labai patiko kuno kremas - gerai susigeria, nei per lengvas, nei per riebus (pats tas), kvapas neerzinantis, oda minksta po kremo..
Apie veido krema, ar jis man geras, ar nelabai, nuspersiu po kokios savaites.. Is pirmo zvilgsnio lyg ir neblogai gavosi.. Kvapas neikyrus..
Lupu balzamas kvepia mimozomis (nuo mimozu vasko), gal kazkiek ir erzina tas mimozu kvapas biggrin.gif bet pats balzamas geras gavosi (nei per minkstas, nei per kietas)..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 06 kovo 2010 - 23:02
QUOTE(Satura @ 2010 03 06, 23:53)
bent tiek  4u.gif Manau, kad jei nebūtų to ekstrakto, nebūtų tau ir vargų, o gal ir būtum irgi gražias foto parodžiusi  g.gif

prisipažinsiu, kad šiaip aš tos lentelės ir neišsinagrinėjau emulsiklių, bet kaip tas antrasis man kuo puikiausiai pritinka gėlių vaškas iš AromaNatural, o dar po Palominos atsiliepimų apie skystą emulsiklį tai ir nesinori eksperimentuoti kolei kas biggrin.gif

o tai ka kaip pirmaji naudoji? nusipirkau dabar is AZ emulsikli nr 2 ir nr 3, tai siandien eksperimentavau su nr 3. na kaip suprantu jis toki liesesni krema gal ir turi daryt- labiau kaip pieneli, o nr2 tirstesni.
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 06, 22:14)
P.S. Seniai kas berodė krepšelius, gal kas nori pasidemonstruoti? 4u.gif[B]

aha drinks_cheers.gif laukiam laukiam, tik ne su sąrašiukais, o nuotraukom bigsmile.gif
Atsakyti
o krepseliu as irgi noreciau pamatyt ax.gif as kazkaip tik alieju aliejuku prikaupus desimtimis, o vat kitu priemoniu tai tik plauku prieziurai naturalus dalykai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 03 06, 21:59)
nerafinuoti- bent tie kur tuose keturkampiuose tamsiuose buteliukuose ax.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 03 06, 22:17)
AAAAčiū  drinks_cheers.gif Jau kaip pirksiu  dabar:lotuliukas:

kol nebuvau atradusi sitos temos, naudojau Aniros sezamu ir makadamiju. labai turi astru-naturalu kvapa. sezamu kvapelis tai toks schmoll.gif , bet efektas labai geras plaukams, o makadamiju man labai kvepia, tepdavau veida, rankas
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 03 06, 23:01)
o tai ka kaip pirmaji naudoji?

konservatyviai - emulsinį vašką blush2.gif
Atsakyti