Palomina, matau puikiai tau gavos kremukai- gali gal parasyt kokiom proporcijom dejai aliejus+skystis+emulsiklis? ir iki kokios temp kaitinai?
as galvoju gal per zema temperatura mano aliejaus buvo- nors emulsikliai tikrai istirpe buvo, bet vat gal 70 laipsniu ir nebuvo pasiekta
QUOTE(Palomina @ 2010 03 06, 16:37)
Siandien pasidariau kosmetikos gaminimo diena
super Palomina kaip visada su vaizdinėm priemonėm
kaip kūno kremas kvepia?
QUOTE(Palomina @ 2010 03 06, 17:37)
netrupa, matyt pamirsau pavalyti (nuotraukose paprastai viskas matosi kas nereikia )
Faktas - nuotraukose visada matosi per daug
O jau kokie gaminiai visi gražūs... Ir nufotografuota puikiai - kaip katalogui
QUOTE(Babi* @ 2010 03 06, 18:09)
Palomina, labai gražiai viskas atrodo
Aciu
QUOTE(ne mama @ 2010 03 06, 18:15)
Palomina, matau puikiai tau gavos kremukai- gali gal parasyt kokiom proporcijom dejai aliejus+skystis+emulsiklis? ir iki kokios temp kaitinai?
as galvoju gal per zema temperatura mano aliejaus buvo- nors emulsikliai tikrai istirpe buvo, bet vat gal 70 laipsniu ir nebuvo pasiekta
Tiksliai man gal neiseis paskaiciuot procentu
Veido kremas: ~70 proc. vandens, ~30 proc. aliejaus (emulsinio vasko dejau apie 2 g. 30 ml kremo).
Kuno kremas: 50 proc. vandens, 50 proc. aliejaus (emulsinio v. apie 4-5 g. ~80 ml kremo).
Su emulsiniu vasku man visada iseina..
Papildyta:
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 06, 18:24)
Aciu Reikia gi paskatint ir kitas nares ka nors pasigaminti paciom
Kuno kremas kvepia citrinine verbena + citrinzole.. toks saldziai gaivus kvapas gavosi
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 06, 18:27)
Faktas - nuotraukose visada matosi per daug
Aciu Stengiames, kad butu ir grazu
ar užtenka kaip konservantą į kremą dėt tik vit.E?
aš vakar irgi kūnui kremą dariau, bet įlašinau tik kelis lašus vitE, GSE neturiu, o eterinių nelašinau, kad kremas kvepėtų tik kakava. o kremas tai, pasirodo, skalsus, greit nesunaudosiu...
Papildyta:
aš ir užsikabliavau ant gaminimo, vat kūno kremas pavyko, tai dabar jau rezgu mintį veidui susimakaluot
hmm...saldžiai gaivus aš tik pamatau kakavos sviestą, man jau turi kvepėt kakava, tsakant, pasinešiau
aš vakar irgi kūnui kremą dariau, bet įlašinau tik kelis lašus vitE, GSE neturiu, o eterinių nelašinau, kad kremas kvepėtų tik kakava. o kremas tai, pasirodo, skalsus, greit nesunaudosiu...
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2010 03 06, 17:33)
Aciu Reikia gi paskatint ir kitas nares ka nors pasigaminti paciom
Kuno kremas kvepia citrinine verbena + citrinzole.. toks saldziai gaivus kvapas gavosi
aš ir užsikabliavau ant gaminimo, vat kūno kremas pavyko, tai dabar jau rezgu mintį veidui susimakaluot
hmm...saldžiai gaivus aš tik pamatau kakavos sviestą, man jau turi kvepėt kakava, tsakant, pasinešiau
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 06, 18:42)
ar užtenka kaip konservantą į kremą dėt tik vit.E?
Papildyta:
Papildyta:
Gal gali receptą pasakyti?
Babi, kūno kremo receptą? vakar AN temoje rašiau, štai
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 05, 22:38)
Pasigaminau kūno kremą, pradinis receptas buvo toks:
30ml aliejų (15ml kakavos sviesto, 5ml sviestmedžio, 5ml avokadų, 5ml jojobos)
30ml distiliuoto vandens
3ml emulsinio vaško
keli lašai vit.E
pataisykit, jeigu kas ne taip
Receptas pradinis, nes gaminant neaišku kiek ten man išėjo tiksliai pamatuot, ypač kietus sviestus. Bet nepaisant to, kremas gavosi gelsvas, puikiai kvepiantis, riebokas, bet gerai susigeriantis ir drėkinantis, kątik išbandžiau- suuuper
30ml aliejų (15ml kakavos sviesto, 5ml sviestmedžio, 5ml avokadų, 5ml jojobos)
30ml distiliuoto vandens
3ml emulsinio vaško
keli lašai vit.E
pataisykit, jeigu kas ne taip
Receptas pradinis, nes gaminant neaišku kiek ten man išėjo tiksliai pamatuot, ypač kietus sviestus. Bet nepaisant to, kremas gavosi gelsvas, puikiai kvepiantis, riebokas, bet gerai susigeriantis ir drėkinantis, kątik išbandžiau- suuuper
QUOTE(bituteba @ 2010 03 06, 00:14)
labai aciu ashtri, kad atveze visas gerybes i Kauna . ir labai aciu Monicai, kad idave Ashtri
su paprastu alyvuogiu al is maximos arba makadamiju aniros - jauciuosi puikiai, o cia kazkas netaip.
su paprastu alyvuogiu al is maximos arba makadamiju aniros - jauciuosi puikiai, o cia kazkas netaip.
No problem - smagu buvo daug gražių mamaičių pamatyt
Ar Aniros aliejai nerafinuoti? Vartau koks antras mėnuo juos prekybcentriuose, bet nesimato per tamsų stiklą spalva Tai padėkit prašau man išsiaiškint
QUOTE(ashtri @ 2010 03 06, 22:20)
No problem - smagu buvo daug gražių mamaičių pamatyt
Ar Aniros aliejai nerafinuoti? Vartau koks antras mėnuo juos prekybcentriuose, bet nesimato per tamsų stiklą spalva Tai padėkit prašau man išsiaiškint
nerafinuoti- bent tie kur tuose keturkampiuose tamsiuose buteliukuose
Sveikos, ateinu su atsiliepimais apie elysambre tušą: tai pirma mano ekologiška dekoratyvinės kosmetikos priemonė, tačiau labai patikusi , tušas gerai ilgina, šiek tiek patankina, tikrai niekuo nenusileidžia sintetinei kosmetikai .
P.S. Seniai kas berodė krepšelius, gal kas nori pasidemonstruoti? [B]
P.S. Seniai kas berodė krepšelius, gal kas nori pasidemonstruoti? [B]
QUOTE(ne mama @ 2010 03 06, 21:59)
nerafinuoti- bent tie kur tuose keturkampiuose tamsiuose buteliukuose
AAAAčiū Jau kaip pirksiu dabar:lotuliukas: