Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Palomina, matau puikiai tau gavos kremukai- gali gal parasyt kokiom proporcijom dejai aliejus+skystis+emulsiklis? ir iki kokios temp kaitinai?
as galvoju gal per zema temperatura mano aliejaus buvo- nors emulsikliai tikrai istirpe buvo, bet vat gal 70 laipsniu ir nebuvo pasiekta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 06, 16:37)
Siandien pasidariau kosmetikos gaminimo diena  flirt.gif

super thumbup.gif Palomina kaip visada su vaizdinėm priemonėm thumbup.gif
kaip kūno kremas kvepia?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 06, 17:37)
netrupa, matyt pamirsau pavalyti  blush2.gif (nuotraukose paprastai viskas matosi kas nereikia  biggrin.gif  )

Faktas - nuotraukose visada matosi per daug biggrin.gif blush2.gif

O jau kokie gaminiai visi gražūs... Ir nufotografuota puikiai - kaip katalogui thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 06, 18:09)
Palomina, labai gražiai viskas atrodo wub.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(ne mama @ 2010 03 06, 18:15)
Palomina, matau puikiai tau gavos kremukai- gali gal parasyt kokiom proporcijom dejai aliejus+skystis+emulsiklis? ir iki kokios temp kaitinai?
as galvoju gal per zema temperatura mano aliejaus buvo- nors emulsikliai tikrai istirpe buvo, bet vat gal 70 laipsniu ir nebuvo pasiekta g.gif

Tiksliai man gal neiseis paskaiciuot procentu g.gif
Veido kremas: ~70 proc. vandens, ~30 proc. aliejaus (emulsinio vasko dejau apie 2 g. 30 ml kremo).
Kuno kremas: 50 proc. vandens, 50 proc. aliejaus (emulsinio v. apie 4-5 g. ~80 ml kremo).
Su emulsiniu vasku man visada iseina..
Papildyta:
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 06, 18:24)
super thumbup.gif  Palomina kaip visada su vaizdinėm priemonėm thumbup.gif
kaip kūno kremas kvepia?

Aciu 4u.gif Reikia gi paskatint ir kitas nares ka nors pasigaminti paciom biggrin.gif
Kuno kremas kvepia citrinine verbena + citrinzole.. toks saldziai gaivus kvapas gavosi

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 06, 18:27)
Faktas - nuotraukose visada matosi per daug  biggrin.gif  blush2.gif

O jau kokie gaminiai visi gražūs... Ir nufotografuota puikiai - kaip katalogui  thumbup.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif Stengiames, kad butu ir grazu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 06 kovo 2010 - 17:34
ar užtenka kaip konservantą į kremą dėt tik vit.E?
aš vakar irgi kūnui kremą dariau, bet įlašinau tik kelis lašus vitE, GSE neturiu, o eterinių nelašinau, kad kremas kvepėtų tik kakava. o kremas tai, pasirodo, skalsus, greit nesunaudosiu... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2010 03 06, 17:33)
Aciu  4u.gif  Reikia gi paskatint ir kitas nares ka nors pasigaminti paciom  biggrin.gif
Kuno kremas kvepia citrinine verbena + citrinzole.. toks saldziai gaivus kvapas gavosi

drinks_cheers.gif aš ir užsikabliavau ant gaminimo, vat kūno kremas pavyko, tai dabar jau rezgu mintį veidui susimakaluot biggrin.gif

hmm...saldžiai gaivus bigsmile.gif aš tik pamatau kakavos sviestą, man jau turi kvepėt kakava, tsakant, pasinešiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 06, 18:42)
ar užtenka kaip konservantą į kremą dėt tik vit.E?
aš vakar irgi kūnui kremą dariau, bet įlašinau tik kelis lašus vitE, GSE neturiu, o eterinių nelašinau, kad kremas kvepėtų tik kakava. o kremas tai, pasirodo, skalsus, greit nesunaudosiu... unsure.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  aš ir užsikabliavau ant gaminimo, vat kūno kremas pavyko, tai dabar jau rezgu mintį veidui susimakaluot biggrin.gif

hmm...saldžiai gaivus bigsmile.gif  aš tik pamatau kakavos sviestą, man jau turi kvepėt kakava, tsakant, pasinešiau blush2.gif

Gal gali receptą pasakyti? blush2.gif
Atsakyti
Kas moka vokiečių gal pasakys ką reiškia šitas užrašas:erfrischungsdusche? Išverčia gaivus dušas. Tai gal čia dušo želė? blush2.gif
Atsakyti
Babi, kūno kremo receptą? vakar AN temoje rašiau, štai 4u.gif

QUOTE(Placebo. @ 2010 03 05, 22:38)
Pasigaminau kūno kremą, pradinis receptas buvo toks:
30ml aliejų (15ml kakavos sviesto, 5ml sviestmedžio, 5ml avokadų, 5ml jojobos)
30ml distiliuoto vandens
3ml emulsinio vaško
keli lašai vit.E

pataisykit, jeigu kas ne taip unsure.gif

Receptas pradinis, nes gaminant neaišku kiek ten man išėjo tiksliai pamatuot, ypač kietus sviestus. Bet nepaisant to, kremas gavosi bigsmile.gif  gelsvas, puikiai kvepiantis, riebokas, bet gerai susigeriantis ir drėkinantis, kątik išbandžiau- suuuper thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 06, 00:14)
labai aciu ashtri, kad atveze visas gerybes i Kauna  4u.gif  4u.gif  4u.gif . ir labai aciu Monicai, kad idave Ashtri  biggrin.gif

su paprastu alyvuogiu al is maximos arba makadamiju aniros - jauciuosi puikiai, o cia kazkas netaip.

No problem - smagu buvo daug gražių mamaičių pamatyt biggrin.gif 4u.gif

Ar Aniros aliejai nerafinuoti? Vartau koks antras mėnuo juos prekybcentriuose, bet nesimato per tamsų stiklą spalva doh.gif Tai padėkit prašau man išsiaiškint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 03 06, 22:20)
No problem - smagu buvo daug gražių mamaičių pamatyt  biggrin.gif  4u.gif

Ar Aniros aliejai nerafinuoti? Vartau koks antras mėnuo juos prekybcentriuose, bet nesimato per tamsų stiklą spalva  doh.gif Tai padėkit prašau man išsiaiškint  biggrin.gif

nerafinuoti- bent tie kur tuose keturkampiuose tamsiuose buteliukuose ax.gif
Atsakyti
Sveikos, ateinu su atsiliepimais apie elysambre tušą: tai pirma mano ekologiška dekoratyvinės kosmetikos priemonė, tačiau labai patikusi wub.gif , tušas gerai ilgina, šiek tiek patankina, tikrai niekuo nenusileidžia sintetinei kosmetikai smile.gif .

P.S. Seniai kas berodė krepšelius, gal kas nori pasidemonstruoti? 4u.gif[B]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach18: 06 kovo 2010 - 22:15
QUOTE(ne mama @ 2010 03 06, 21:59)
nerafinuoti- bent tie kur tuose keturkampiuose tamsiuose buteliukuose ax.gif

AAAAčiū drinks_cheers.gif Jau kaip pirksiu dabar:lotuliukas:
Atsakyti