Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 03 06, 12:19)
super atrodo  thumbup.gif

ką reiškia, veido odai nepatiko?  g.gif

Aciu 4u.gif
Toks jausmas, kad oda siek tiek lipni (cia manau nuo emulsiklio) g.gif Vis delto apsisprendziau darytis veidui krema su vasku, o skysta emulsikli panaudosiu kam nors kitam
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2010 03 06, 12:23)
Hialurona pirkau Aroma Zone.
I hidrolata guaro dejau labai mazai, uzdariau buteliuka, siek tiek pakraciau, tada palikau, sutrauke, bet supratau, kad reikia labai mazai, nes kunui dariau su didesniu kiekiu hidrolato ir guaro idejau daugiau, tai sutrauke hidrolata, bet liko gabaliuku neistirpusio guaro, tai as juos isgraibiau, nes jau tokio gelio, koks gavosi, nebuvo imanoma plakti, per tirstas. Odai toks gelis patiko, kiek prancuziskai supratau, tai guaras sulaiko dregme odoje..tikiuosi, gerai supratau ax.gif

Ačiū.
O hialuronas su aliejais, emulsiniu arba gėlių vašku ir augaliniu glicerinu galima maišyti? g.gif
Atsakyti
Man turbūt pavasaris veikia (arba sugrįžęs šaltis, bet žiemą tokių šposų nebuvo..), vakar vakare oda labai sudirgo.. Pasipurškus hidrolato pasitepiau prieš miegą arganu, visada padėdavo, ryte odytė būdavo super, o šiandien ryte dar blogiau.. Tai įlašinau į hamamelių hidrolatą glicerino ir vitamino B5, vis pasipurškalioju, viskas nurimo ir nebėr niežtėjimo thumbup.gif

Merginos, o hialurono rūgštį perkat iš aroma-zone pačios, ar kaip jungtinėmis pajėgomis? blush2.gif Prisijungčiau prie užsakymuko.. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 05, 18:19)
TekilaSunrise, gal matei tokią kosmetiką O-d-a? Lietuviška, jie per kosmetikos salonus pasiryžę eiti, bet man tiek sudėtys įdomios, o vis nepavyksta pamatyti biggrin.gif

Pazistu sia kosmetika, teko naudoti, galiu kremuko sudeti nurasyti jei domina mirksiukas.gif

Aqua, Glicine soja, Glycolic acid, Panthenol, Quercetin Dihidrate, Bromelain, DMAE, Alpha Lipoic Acid, Grape Seed Extract, Natural Vitamin E, Vitamin A, Vitamin C, Allantoin, Titanium dioxid, Zinc oxide, Cetearyl Alcohol sodium, Cetearyl sulfat, Glycerin, Cera alba, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Isopropyl Myristate, L-Karnozine, Green Tea Extract, Almond oil.

O kodel susidomejai sia kosmetika? ax.gif

Aisku, butu idomu jei kaip eksperte ir pakomentuotum sia sudeti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 06 kovo 2010 - 15:09
nu ka pirmas mano bandymas daryti krema nesekmingas doh.gif

gal galit pakomentuot, kuri dalis bloga buvo g.gif

30g alieju
30g hidrolato
30g gebenes ekstrakto(kurio 20proc sudaro glicerinas)
6g emulsiklio

alieju uzkaitinau su emulsikliu- istirpo viskas, uzkaitinau iki 70laipsniu ekstrakta sumaisyta su hidrolatu ir suplakiau- vienu metu pasiekus kazkokia tai vesimo temperatura pasidare tikrai labai grazios konsistencijos kremas, bet dar labiau pravesus atsiskyre man aliejus ir visas krmemas kazkokiais dribsniais sukrito doh.gif ar galejo cia tas glicerinas toki sposa padaryt? ar tiesiog per daug aliejaus?
aisku sunaudosiu ir tokia kose, bet vaizdelio tai ner, ir siaip ta alieju vis pamaisyt gal? ar gal kitaip dar imanoma gelbet krema?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 06, 11:54)
Rodau kaip atrodo blakstienos su AnneMarie Borlind tusu ir Hauschkos seseliais:

O ar man tik atrodo, ar jis šiek tiek trupa (po apatinėm blakstienom matosi)..? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 06, 17:03)
O ar man tik atrodo, ar jis šiek tiek trupa (po apatinėm blakstienom matosi)..?  unsure.gif

netrupa, matyt pamirsau pavalyti blush2.gif (nuotraukose paprastai viskas matosi kas nereikia biggrin.gif )
Papildyta:
Siandien pasidariau kosmetikos gaminimo diena flirt.gif
tai stai ka pasigaminau:
Lupu balzamas (biciu vaskas, mimozu vaskas, sviestmedis, kakavos sviestas, kokosu aliejus, makadamiju aliejus, vaniles fitolis, campaku pomada, benzoinas (viska dejau is akies))
user posted image

Kuno (didesnis indelis) ir veido kremas (mazesnis indelis)
user posted image

user posted image

O taip atrodo kremai dar nesupilti i indelius..
Kuno kremas (citrininiu verbenu vanduo, sviestmedis, kakavos sviestas, kokosas, makadamiju aliejus, abrikosu kauliuku aliejus, emulsinis vaskas, apelsinu EA, citrinzoles EA, GSE, vit.E, perlamutro milteliai)
user posted image

Veido kremas (Morku vanduo, dumbliu vanduo, morku fitolis, abrikosu kauliuku aliejus, makadamiju aliejus, saltalankiu aliejus, emulsinis vaskas, apelsinu ir arbatmedzio EA, GSE, vit.E, perlamutro milteliai)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 06 kovo 2010 - 16:23
QUOTE(Palomina @ 2010 03 06, 17:37)
Siandien pasidariau kosmetikos gaminimo diena  flirt.gif
tai stai ka pasigaminau:

Kaip gražu... thumbup.gif

Kaip kvepia veido kremukas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 06 kovo 2010 - 16:42
QUOTE(jolie23 @ 2010 03 06, 17:41)
Kaip gražu...  thumbup.gif

Kaip kvepia veido kremukas?  4u.gif

Aciu 4u.gif
Veido kremas "kvepia" apelsinu ir dumbliu deriniu lotuliukas.gif Seip tai pakenciamas kvapas dar..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 06, 17:45)
Aciu  4u.gif
Veido kremas "kvepia" apelsinu ir dumbliu deriniu  lotuliukas.gif  Seip tai pakenciamas kvapas dar..

Bet atrodo labai skaniai biggrin.gif Man dumbliai kažkaip nuo nuotaikos ar mėnulio fazės, prieš kelias dienas kvepėjo netgi, šiandien negaliu pauostyt.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2010 03 06, 17:52)
Bet atrodo labai skaniai  biggrin.gif  Man dumbliai kažkaip nuo nuotaikos ar mėnulio fazės, prieš kelias dienas kvepėjo netgi, šiandien negaliu pauostyt..  doh.gif

"Skanuma" duoda oranzine spalva (saltalankiu nuopelnas) biggrin.gif
As tik siandien gavau savo uzsakytus gerius is AN, tai dar nespejau nei susidraugaut nei susipykt su dumbliu hidrolatu.. Vakare isbandysiu ji normaliai..
Atsakyti
Palomina, labai gražiai viskas atrodo wub.gif O dabar klausimas ernesin:tu negali naudoti aliejų? Jei taip, tai ką tada veidui naudoji(jei neklystu negali ir kremų, kur aliejaų yra)? ax.gif
Atsakyti