Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Na va, jau kelios dienos naudoju geli, pasidaryta su hamameliu hidrolatu, hialurono rugstimi ir kitais geriais, patinka..nebetraukia odos, malonus jausmas, neissaukia jokiu negerumu. Tikiuosi ta hialurono rugstis gerai veikia. Dar pasigaminau kremuka saltuoju budu ir ilasinau lasiuka pieno rugsties del ph. Dariau su guaro guma, o jai reikia mazesnio ph. Patinka ir kremukas.
Beja, man irgi pasirode, kad AZ siuntinuke kukuruzai buvo, ragavau..vyras juokiasi, tai as jam sakau, va pasiskaityk, ir kitoms atrodo, kad ten kukuruzai smile.gif
Buvau ir as vakar peleneje, tai isigyjau Onmia Botanica intymios higienos prausikli ir vaikams sampuniukus is essential care..tai va, po to lekiau i KN..net juokas ima, buvau kosmetikos parodoje, o lekiu i KN.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 06, 01:14)

norejau paklausti, ar gali buti taip, akd tas girtinas ersketroziu al gali netikti man. Ypac paakiams ?  nors butent jis rekomenduojamas (aprasyme). ar gali buti, kad jis per "aktyvus", kad akis griauzia ? pradzioj tepiau per arti, bet ir visai paakiu netepant - griauzia  g.gif  g.gif gal akys reaguoja kazkaip ?

as prabraukiu siuo aliejuku visa veida delnais, tai kelis kart jau pastebejau, kad jei per arti akiu tai grauzia akis, bet esu nusiteikusi, kad cia tas vitaminas C kurio turi buti gausu sitam aliejuke taip daro biggrin.gif siaip jei paakius atsargiai pirstu pataskuoju tai negrauzia
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 03 06, 10:00)
as prabraukiu siuo aliejuku visa veida delnais, tai kelis kart jau pastebejau, kad jei per arti akiu tai grauzia akis, bet esu nusiteikusi, kad cia tas vitaminas C kurio turi buti gausu sitam aliejuke taip daro biggrin.gif siaip jei paakius atsargiai pirstu pataskuoju tai negrauzia

gali buti aisku visko, bet siaip ir as naudoju ersketr. al., tai delne sumaisau su lasiuku glicerino ir pasiteplioju, kaip ir gerai mirksiukas.gif tokio kaip griauzimo nera buve, bet kazkoks jausmas budavo pasitepus biggrin.gif as irgi nurasau "intensyviam veikimui" irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 05, 22:36)
bet nei KN, nei AN aliejai tikrai nera rafinuoti, o AB, kiek zinau, tai nemazai tokiu turi  ax.gif

Gali būti... Bet jei rašo, kad nerafinuotas, manai, kad vis tiek rafinuotas gali būti ten..? g.gif
Na, aš bazinius tai irgi patikimiau perku, bet EA neatsilaikiau. Nes man labai kai kurių reikėjo, AN jų nėra, o kitur kainos... doh.gif Na, pavyzdžiui, "Žalia žalia" turėjo ylangų buteliuką, kaina virš 100 Lt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2010 03 06, 08:56)
Na va, jau kelios dienos naudoju geli, pasidaryta su hamameliu hidrolatu, hialurono rugstimi ir kitais geriais, patinka..nebetraukia odos, malonus jausmas, neissaukia jokiu negerumu. Tikiuosi ta hialurono rugstis gerai veikia. Dar pasigaminau kremuka saltuoju budu ir ilasinau lasiuka pieno rugsties del ph. Dariau su guaro guma, o jai reikia mazesnio ph. Patinka ir kremukas.
Beja, man irgi pasirode, kad AZ siuntinuke kukuruzai buvo, ragavau..vyras juokiasi, tai as jam sakau, va pasiskaityk, ir kitoms atrodo, kad ten kukuruzai smile.gif
Buvau ir as vakar peleneje, tai isigyjau Onmia Botanica intymios higienos prausikli ir vaikams sampuniukus is essential care..tai va, po to lekiau i KN..net juokas ima, buvau kosmetikos parodoje, o lekiu i KN.. ax.gif

O kur jūs perkate hialurono rūgštį? smile.gif
Atsakyti
vakar be interneto sedejau doh.gif supratau, kad esu ligone, vos ne kas 5min tikrinau ar neatsirado doh.gif

QUOTE(bituteba @ 2010 03 06, 01:14)
norejau paklausti, ar gali buti taip, akd tas girtinas ersketroziu al gali netikti man. Ypac paakiams ?  nors butent jis rekomenduojamas (aprasyme). ar gali buti, kad jis per "aktyvus", kad akis griauzia ? pradzioj tepiau per arti, bet ir visai paakiu netepant - griauzia  g.gif  g.gif gal akys reaguoja kazkaip ?
ka daryti ? bandziau jau savaite  blink.gif su paprastu alyvuogiu al is maximos arba makadamiju aniros - jauciuosi puikiai, o cia kazkas netaip. ir oda veliau tokia sausa pasidaro, lyg norisi kremo uztepti  g.gif
gal reiktu praskiesti su alyvuogiu al ar kitokiu ? oda normali, truputi T zona, ant skruostu yra issipletusiu poru, o kitur sausa.

nu zinok gali, man taip buvo su avokadu aliejum, tik pasitepu - is karto griauzia ir kol surpatau doh.gif tai paskui veidui ir kunui sunaudojau, netepant akiu ax.gif
Atsakyti
merginos ar kuri esate is sitos parduotuves pirkusi mineraline kosmetika? ziuriu nemazai merginu perka, bet sudetis kaip? sakysim paemiau viena loose mineral foundation, tai Ingredients List: Titanium Dioxide, Mica, Iron Oxides, Rice Powder, Zinc Oxide, Boron Nitride,Magnesium Myristate, Kaolin Clay, Ultramarine Blue g.gif
Atsakyti
Rodau kaip atrodo blakstienos su AnneMarie Borlind tusu ir Hauschkos seseliais:
user posted image
Tusas man labai patiko bigsmile.gif Seseliai man taip pat labai patiko thumbup.gif

Siandien dar isbandziau KN skysta emulsikli.. galvoju pabandysiu kas cia gausis, tai galima sakyt nelabai kas gavosi lotuliukas.gif Kremo tikrai neiseis pasigaminti vien su juo.. Nebent daugiau deti, bet tada odai nepatinka schmoll.gif Pasidariau siandien skystaliuka (aliejai, morku vanduo, eterinis aliejus ir emulsiklis), tai veido odai nepatiko, o kuno odai tiko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 06 kovo 2010 - 11:02
QUOTE(Elitute @ 2010 03 06, 07:56)
Dariau su guaro guma, o jai reikia mazesnio ph.

Ar lengvai tirpsta? kokį tirštumą išgauna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 06 kovo 2010 - 11:09
QUOTE(Palomina @ 2010 03 06, 10:54)
Rodau kaip atrodo blakstienos su AnneMarie Borlind tusu ir Hauschkos seseliais:

veido odai nepatiko, o kuno odai tiko..

super atrodo thumbup.gif

ką reiškia, veido odai nepatiko? g.gif
Atsakyti
Hialurona pirkau Aroma Zone.
I hidrolata guaro dejau labai mazai, uzdariau buteliuka, siek tiek pakraciau, tada palikau, sutrauke, bet supratau, kad reikia labai mazai, nes kunui dariau su didesniu kiekiu hidrolato ir guaro idejau daugiau, tai sutrauke hidrolata, bet liko gabaliuku neistirpusio guaro, tai as juos isgraibiau, nes jau tokio gelio, koks gavosi, nebuvo imanoma plakti, per tirstas. Odai toks gelis patiko, kiek prancuziskai supratau, tai guaras sulaiko dregme odoje..tikiuosi, gerai supratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 05, 21:58)
o gerų blogiečių deda?  bigsmile.gif Ech, smalsumas taip ir liko nepatenkintas  ax.gif

O būna gerų blogiečių? ax.gif
Šaindien gavau Weledos rozmarinų šampūno mėginuką ir sakau paskaitysiu sudėtį, o ten 6 nr parašyta Sodium Laureth Sulfate, ir jei mano žinios nemeluoja, jis blogiukas. Pirmame psl. parašyta, kad Laureth Sulfate yra blogietis, tai ar čia kita medžiaga, ar iš tikųjų yra blogietis šitame šampūne? blush2.gif
Atsakyti