Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2010 03 05, 19:14)
taip benzoinas buna arba spiritinis dervos tirpalas, arba kieta derva

4u.gif
Atsakyti
Ka manot apie grynos ekologiskos morku tyres tepima ant veido? blush2.gif tipo kaip kauke, nes ten daug vitaminu A ir E.
MB mane labai isbare, sake, kad stabdyciau arklius, nes visa diena tik ir galvoju, ka dar ant saves uzsitepti.... blush2.gif
Atsakyti
Kur Kaune galima nusipirkti rasulo molio didesnį kiekį 500 g ar 1000 gr? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 05, 20:22)
Ka manot apie grynos ekologiskos morku tyres tepima ant veido?  blush2.gif  tipo kaip kauke, nes ten daug vitaminu A ir E.
MB mane labai isbare, sake, kad stabdyciau arklius, nes visa diena tik ir galvoju, ka dar ant saves uzsitepti....  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Daddygirl, gal muiliukų tuoj bus? blush2.gif
O dumblių hidrolatas tinka visų tipų odai? unsure.gif
Su tais kukurūzais tai geras lotuliukas.gif Ir prekių yra, ir pavalgyt galima lotuliukas.gif
Atsakyti
Ikeliau i cianuotrauka buteliuku, apie kuriuos rasiau, gal kam reikes smile.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 03 05, 18:22)
Ka manot apie grynos ekologiskos morku tyres tepima ant veido?  blush2.gif  tipo kaip kauke, nes ten daug vitaminu A ir E.
MB mane labai isbare, sake, kad stabdyciau arklius, nes visa diena tik ir galvoju, ka dar ant saves uzsitepti....  blush2.gif

kodel ne smile.gif tik:
- viena tyre bus nepatogu, kris nuo veido turbut smile.gif
- liksi pageltonavus smile.gif

gal geriau kaip kaukes dali?

QUOTE(Babi* @ 2010 03 05, 18:58)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Daddygirl, gal muiliukų tuoj bus? blush2.gif

vel vezejai su savo problemom stabdo smile.gif as tai pasiruosus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 05, 17:29)
O dėl to "malonaus bendravimo" tai buvo kažkoks Cleopatra Bella stendas:

bet šiaip jie stengiasi didelių blogiečių nedėti,

ilgam įsidėmėsiu drinks_cheers.gif

o gerų blogiečių deda? bigsmile.gif Ech, smalsumas taip ir liko nepatenkintas ax.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 03 05, 19:22)
Ka manot apie grynos ekologiskos morku tyres tepima ant veido?  blush2.gif

TB bijo su kiniete gyvent blush2.gif

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 05, 19:23)
Kur Kaune galima nusipirkti rasulo molio didesnį kiekį 500 g ar 1000 gr?  4u.gif

gal kokiam Via Naturalis, kuris su KN bendradarbiauja? mirksiukas.gif
Atsakyti
Palomina, šaunūs pirkiniai thumbup.gif
gražios šešėlių spalvos,gerai, kad aš jų nenaudoju biggrin.gif , o vat apie tušą labai įdomūs atsiliepimai, ir apskritai ta Anne Marie Borlind kosmetika natūrali? unsure.gif

ir labai įdomu kaip tas skystas emulsiklis iš KN, papasakok kaip sekėsi gaminti kremą su juo KN temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 05, 17:49)
Ne, ne ekologiški smile.gif Bet net KN ir AN ne visi ekologiško būna... Na, esu bazinius pirkusi, tai lygtai viskas ok.

bet nei KN, nei AN aliejai tikrai nera rafinuoti, o AB, kiek zinau, tai nemazai tokiu turi ax.gif

Beje, gal teko uzmatyti Lacure gaminiu? Man labai reikai negyvosios juros purvo, bet LT nieko 100 % naturalaus nerandu.
Turbut teks is JAV siustis uz 100 $, kad siuntimas nekainuotu - visam likusiam gyvenimui uzteks lotuliukas.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 03 05, 19:22)

protingas vyras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 05, 20:58)
gal kokiam Via Naturalis, kuris su KN bendradarbiauja?  mirksiukas.gif

Ačiū, bandysiu ieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 05, 22:11)
Ačiū, bandysiu ieškoti 4u.gif

jei neskubu, galiu paklausti via naturalis, nes gyvenu per du zingsnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 05, 20:24)
Ikeliau i cianuotrauka buteliuku, apie kuriuos rasiau, gal kam reikes smile.gif
kodel ne smile.gif tik:
- viena tyre bus nepatogu, kris nuo veido turbut smile.gif
- liksi pageltonavus smile.gif

gal geriau kaip kaukes dali?

QUOTE(Satura @ 2010 03 05, 20:58)
TB bijo su kiniete gyvent  blush2.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 05, 21:36)
protingas vyras  ax.gif

Aciu, kad paprotinot 4u.gif Geriau as ja suvalgysiu, bus daugiau naudos ax.gif
Atsakyti
labai aciu ashtri, kad atveze visas gerybes i Kauna 4u.gif 4u.gif 4u.gif . ir labai aciu Monicai, kad idave Ashtri biggrin.gif
kokosu al nerealus thumbup.gif thumbup.gif
spejau dar balta moli isbandyti kaip prausikli. irgi labai patiko.

norejau paklausti, ar gali buti taip, akd tas girtinas ersketroziu al gali netikti man. Ypac paakiams ? nors butent jis rekomenduojamas (aprasyme). ar gali buti, kad jis per "aktyvus", kad akis griauzia ? pradzioj tepiau per arti, bet ir visai paakiu netepant - griauzia g.gif g.gif gal akys reaguoja kazkaip ?
ka daryti ? bandziau jau savaite blink.gif su paprastu alyvuogiu al is maximos arba makadamiju aniros - jauciuosi puikiai, o cia kazkas netaip. ir oda veliau tokia sausa pasidaro, lyg norisi kremo uztepti g.gif
gal reiktu praskiesti su alyvuogiu al ar kitokiu ? oda normali, truputi T zona, ant skruostu yra issipletusiu poru, o kitur sausa.
Atsakyti