del medvilnes aliejaus, be to kad jis rafinuotas (nes reik pasalint naturaliai jame esancius toksinus) ir hidrogenuotas, atsimenu, raso, kad dazniausiai bus uzterstas pesticidais, nes medvilnes augintojai turi didesne laisve juos naudot nei maistines kulturas auginantys.
nu, bet juk buna ir medvilne organic. tai gal ir medvilnes aliejus buna organic.
[/quote]
O tai jei is ECO ukio,tai ir nebuna tu pesticidu...tas "GAL" ir baugina labiausiai..
QUOTE(Satura @ 2010 03 05, 16:44)
Daddygirl, jei kur žiūrėsi, tai rinkis litotamnius - tokie iš Monicos apskritai turi mažiausiai kvapo
Aš iš Monicos turiu sargaso dumblių, tai kvapas irgi nėra labai jau bjaurus ir stiprus. Ti gaila, kad nesu uosčiusi tavo minėtų, negaliu palyginti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 05, 17:11)
- Zalia Zalia - sakė, nuolaidos yra perkant daugiau.
Dar vienam taške mano draugė paėmė taukmedžio sviesto indelį ir skaitė, kas ant jo parašyta, tai pardavėja atsisuko, sako "duokit", paėmė, padėjo atgal ir nusisuko su kažkuo kalbėti.
Dar vienam taške mano draugė paėmė taukmedžio sviesto indelį ir skaitė, kas ant jo parašyta, tai pardavėja atsisuko, sako "duokit", paėmė, padėjo atgal ir nusisuko su kažkuo kalbėti.
o kiek tas daugiau? Palomina už 105 litus negavo, man reikia dar už mažiau
čia kuriam?
TekilaSunrise, gal matei tokią kosmetiką O-d-a? Lietuviška, jie per kosmetikos salonus pasiryžę eiti, bet man tiek sudėtys įdomios, o vis nepavyksta pamatyti
QUOTE(envyy @ 2010 03 05, 17:22)
Ane?O man kaip tik su itin kazkokiu geru svelniu ir baltu:)Niu galiu ir klysti zinoma,isbandysiu ant saves tada kazka galesiu sakyti.
Galbūt neigiamos asiciacijos dėl to, kad medvilnės laukai šiaip jau yra labai tręšiami/purškiami ar kažkas tokio. Sako, kad šioj pramonėj ypač daug chemikalų sunaudojama. Aišku, tai neturėtų galioti ekologiškai augintai medvilnei...
QUOTE(envyy @ 2010 03 05, 17:15)
tas "GAL" ir baugina labiausiai..
suprask, kad mes stengiamės rinktis geriausią variantą iš siūlomų. Na bet jau tikiu, kad nebus niekur ir nei dėl vieno produkto 150 proc. garantijų. Taip kad ramiai
QUOTE(Satura @ 2010 03 05, 18:19)
o kiek tas daugiau? Palomina už 105 litus negavo, man reikia dar už mažiau
čia kuriam?
TekilaSunrise, gal matei tokią kosmetiką O-d-a? Lietuviška, jie per kosmetikos salonus pasiryžę eiti, bet man tiek sudėtys įdomios, o vis nepavyksta pamatyti
čia kuriam?
Žinok, Žalia Žalia aš labai ir nesigilinau, nes nieko nesiruošiau pirkti...
O dėl to "malonaus bendravimo" tai buvo kažkoks Cleopatra Bella stendas: http://www.natures-l...iu_sviestas.php
Dėl O-d-a - taip taip, buvo. Aš juos iš pernai atsimenu, paskui magistriniam interviu su tos kosmetikos kūrėja dariau Šiaip maloni moteris ir atrodo sąžininga. Sudėčių nežinau konkrečių, bet šiaip jie stengiasi didelių blogiečių nedėti, be to, negailėti gerų veikliųjų medžiagų. Bet pačios jų naudojamos rūgštys lygtai yra sintetinamos dirbtinai, nes kitaip brangios labai būtų.
Envyy, kodėl tu visada cituodama "nukerpi" citatos pradžią? tada nepassicituoja gi
TekilaSunrise, o AromaB. ir aliejai, ir EA visi ekologiški?
QUOTE(bryyla @ 2010 03 05, 18:31)
Ne, ne ekologiški Bet net KN ir AN ne visi ekologiško būna... Na, esu bazinius pirkusi, tai lygtai viskas ok.
[quote=bryyla,2010 03 05, 17:31]
Envyy, kodėl tu visada cituodama "nukerpi" citatos pradžią? tada nepassicituoja gi
ups..mazu is netyciu
oi nzn ,lyg nieko ir netrinu. pasiaiskinsiu naudojima
ups..mazu is netyciu
oi nzn ,lyg nieko ir netrinu. pasiaiskinsiu naudojima
QUOTE(bryyla @ 2010 03 05, 18:31)
arba pabaigą
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 03 05, 19:11)
Mergaites, niekad neciupinejau benzoino. Ziuriu Aroma Zone - Benzoino absoliutas - istrauka spirite, cia taip turi but
taip benzoinas buna arba spiritinis dervos tirpalas, arba kieta derva