Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

ei, naturalistes mamytes, atsiliepkit:
kas bande naudoti sviesmedi nuo slogos ? blink.gif mano pipira taip sloga kankina antra diena blink.gif buvau lyk i galva "isikisus", kad sviesmedzio truputuka i nosyte reik patepti, ir uzgulimas praeina. ka tik perskaiciau dar ir KN apie tai.
kakavos sviesta as jam siaip imunitetui duodu su pienuku ar misinuku, bet kaip ta sviesmedi toki kieta ikisti i tokia siaura nosies angele g.gif g.gif gi neleis jis man ne uz ka schmoll.gif
gal kaip tirpinot ? ar kaip ?
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2010 03 05, 16:11)
Tad atsiliepinu tikrai bus!

super, visada prašom thumbup.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 05, 16:12)
Jau atrodo sikart tiek nedaug tu dumbliu dejau (nu, kad kvapo nesugadintu  rolleyes.gif ), vistiek dvokia. O kai susimaiso su kava tai isvis.. FUI...

Bet eilini karta man tokia mintis kyla - tai kiek tu dumbliu tada deda gamintojai i savo gaminius?

kiek tas nedaug? Gal ND dėjai į prausiklį? Tada tikiu. Šiaip man pakenčiamas ir pakeliamas dumblių kvapas, bet aš tiesiog nusiteikiu - bus stangrinanti kaukė labai paveiki. Ir nieko, pagulinėju su dumbliais, net pamirštu, kas ant veido smile.gif Bet jei norisi ko nors labai skaniai kvepiančio, tai tada jau ne, neapsimoka dumblių dėti.

beje, kai savos gamybos šveitiklį pabrandinau uždarytą (kur irgi buvo kava, dumbliai, dar Muscovado), tai susistovėjęs kvapas pasidarė malonus biggrin.gif Gal ir tu pabandyk palaikyti?

na, kaip dabar jau žinome, iš dumblių išgaunamas tas augalinis silikonas. Nė viena iš bandžiusių tikrai nesiskundė, kad smirda. Tai gal iš dumblių į pramoninių gamintojų prausiklius ir dedamos panašios nekalto kvapo dumblių dalys? Nes antraip kvapas tikrai būtų nekoks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 05 kovo 2010 - 16:22

gal maisau, bet kazkodel medvilnes aliejus man asocijuojas su kazkuo negeru smile.gif
[/quote]

Ane?O man kaip tik su itin kazkokiu geru svelniu ir baltu:)Niu galiu ir klysti zinoma,isbandysiu ant saves tada kazka galesiu sakyti.
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2010 03 05, 16:22)
Ane?O man kaip tik su itin kazkokiu geru svelniu ir baltu:)Niu galiu ir klysti zinoma,isbandysiu ant saves tada kazka galesiu sakyti.

čia Rasma specas, man rodos, kad ji sakė, jog šis aliejus specialiai neapdirbtas gali būti nuodingas. Taip kad nelaižyk, neragauk jo, naudok tik "iš viršaus" mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikri kukuruzai siuntinyje?! blink.gif Cia tai bent. O jei nesutrupa?
Kodel pas mus to nepraktikuoja.. smile.gif Pilnai galeciau prasimaitinti biggrin.gif O dabar tik su daugybe siuksliu kovoju.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 05, 16:25)
čia Rasma specas, man rodos, kad ji sakė, jog šis aliejus specialiai neapdirbtas gali būti nuodingas. Taip kad nelaižyk, neragauk jo, naudok tik "iš viršaus"  mirksiukas.gif

Oi .. blush2.gif okei apsiribosiu tepliojimusi:P
Atsakyti
[quote=bituteba,2010 03 05, 15:20]
ei, naturalistes mamytes, atsiliepkit:
kas bande naudoti sviesmedi nuo slogos ? blink.gif mano pipira taip sloga kankina antra diena blink.gif buvau lyk i galva "isikisus", kad sviesmedzio truputuka i nosyte reik patepti, ir uzgulimas praeina. ka tik perskaiciau dar ir KN apie tai.
kakavos sviesta as jam siaip imunitetui duodu su pienuku ar misinuku, bet kaip ta sviesmedi toki kieta ikisti i tokia siaura nosies angele g.gif g.gif gi neleis jis man ne uz ka schmoll.gif
gal kaip tirpinot ? ar kaip ?
[/quote]

as sviestmedzio tokiu tikslu nenaudoju, tai patart negaliu. as papurskiu i nosyte druskos vandeni vaikams.

[quote=envyy,2010 03 05, 15:22]
gal maisau, bet kazkodel medvilnes aliejus man asocijuojas su kazkuo negeru smile.gif
[/quote]

[/quote]

as turejau omeny kitokia asociacija smile.gif kazkada esu skaicius apie ji, kaip apie nevertinga, net zalinga, tai toks ispudis ir islikes. bet va reiktu atsviezint atminti, norint pasakyt, kas su juo ten negerai. be to, gal ju skirtingu buna..

Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 03 05, 15:21)

kiek tas nedaug? Gal ND dėjai į prausiklį? Tada tikiu. Šiaip man pakenčiamas ir pakeliamas dumblių kvapas, bet aš tiesiog nusiteikiu - bus stangrinanti kaukė labai paveiki. Ir nieko, pagulinėju su dumbliais, net pamirštu, kas ant veido smile.gif Bet jei norisi ko nors labai skaniai kvepiančio, tai tada jau ne, neapsimoka dumblių dėti.

beje, kai savos gamybos šveitiklį pabrandinau uždarytą (kur irgi buvo kava, dumbliai, dar Muscovado), tai susistovėjęs kvapas pasidarė malonus biggrin.gif Gal ir tu pabandyk palaikyti?
na, kaip dabar jau žinome, iš dumblių išgaunamas tas augalinis silikonas. Nė viena iš bandžiusių tikrai nesiskundė, kad smirda. Tai gal iš dumblių į pramoninių gamintojų prausiklius ir dedamos panašios nekalto kvapo dumblių dalys? Nes antraip kvapas tikrai būtų nekoks smile.gif

nu, maziau nei iprastai smile.gif maza ziupsneli i 120ml. maziau nei 0.5g.
taip, ND.
ir as moku nusiteikt drinks_cheers.gif bet, sikart tikejaus skanaus kvapo.. ax.gif smile.gif

sutinku, kad matyt, kazkokius kitokius dumblius deda. nu, bet musu sveikesni - neapdirbti smile.gif
Atsakyti

as turejau omeny kitokia asociacija smile.gif kazkada esu skaicius apie ji, kaip apie nevertinga, net zalinga, tai toks ispudis ir islikes. bet va reiktu atsviezint atminti, norint pasakyt, kas su juo ten negerai. be to, gal ju skirtingu buna..
[/quote]

Manau ,kad beveik viskas gali buti nuodinga ,jei blogai paruosta ar neteisingai naudojama:)Kad ir chlorofilas ,kuris tam tikrame kiekyje ir konsistensijoje yra nuodingas ,o kosmetikoje jis naudojamas isgauti zaliai spalvai.
Atsakyti
Daddygirl, jei kur žiūrėsi, tai rinkis litotamnius - tokie iš Monicos apskritai turi mažiausiai kvapo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(envyy @ 2010 03 05, 16:41)
Manau ,kad beveik viskas gali buti nuodinga ,jei blogai paruosta ar neteisingai naudojama:)

tikriausiai galima numirti ir išgėrus vienu metu 3 litrus pieno, bet su tuo aliejumi aš nejuokavau. Jį berods rafinuoja, kad būtų tinkamas maistui, tik išspausto negalima jo naudoti, todėl lieku prie savo rekomendacijų dėl jo wink.gif
Atsakyti
Oi susnervavau daba...bijosiu savo medvilnes aliejuko blink.gif blink.gif
Biski paskaitinejau apie ji.Jis tipo placiai naudojamas maisto pramoneje,bet islaiko gerai pesticidus savyje,o kadangi medvilne neskaitoma maistiniu augalu jo auginimas ir paruosimas nera visai reglamentuoti,uztad islieka pavojus ,kad tu pesticidu liks daugiau nei pvz saulegrazu al....
Nu bet jei tie prancuzai raso,svarus ,100proc.naturalus ,nevalytas,nekvepintas...neugi jie meluotu ir siulytu nuodingus produktus..Ten speju ir su vartotoju teisemis daug griezciau nei LT g.gif Ir pagal ju lenteles tai medvilnes al.skaitosi labiau uz kitus jautrus gedimui ir oksidacijai,kaip ,kad ir buna su naturaliais dalykais.

Nu reiks cia pagalvot dar... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 05, 15:44)
Daddygirl, jei kur žiūrėsi, tai rinkis litotamnius - tokie iš Monicos apskritai turi mažiausiai kvapo smile.gif
Papildyta:
tikriausiai galima numirti ir išgėrus vienu metu 3 litrus pieno, bet su tuo aliejumi aš nejuokavau. Jį berods rafinuoja, kad būtų tinkamas maistui, tik išspausto negalima jo naudoti, todėl lieku prie savo rekomendacijų dėl jo wink.gif

dekui, uzsirasiau ateiciai.

del medvilnes aliejaus, be to kad jis rafinuotas (nes reik pasalint naturaliai jame esancius toksinus) ir hidrogenuotas, atsimenu, raso, kad dazniausiai bus uzterstas pesticidais, nes medvilnes augintojai turi didesne laisve juos naudot nei maistines kulturas auginantys.

nu, bet juk buna ir medvilne organic. tai gal ir medvilnes aliejus buna organic.
Atsakyti
Sveikos, ateinu ir aš su įspūdžiais iš Penelės. Buvom su drauge, kuri nieko bendro su natūralia kosmetika neturi, tai jos pirma mintis buvo, kad labai daug visur "eco" žodelių aplink biggrin.gif O šiaip ji daugiau prisipirko visko nei aš (man labiau sekėsi su saulės akiniais ir auskarais) ax.gif
- SP - sutikau savininkę, su kuria yra šiek tiek tekę bendrauti, tai davė "Aubrey Organics" šampūno ir balzamo mėginukus net nieko neperkant - bandysiu. Įdomu man kokį kitą natūralų šampūną be Urtekram išbandyti smile.gif Norėjau pabaigoj kokosų aliejaus nugirebti, bet pamiršau... O būtų pigiau išėję smile.gif

- Holos - tikrai po 5 Lt. maždaug viskas pigiau, tai jei kažko reikia, apsimoka. Uosčiau ir aš Florascent kvepalus - nelabai man... blush2.gif T.y. šiaip kvapai malonūs, kambarį taip pakvepinčiau, bet pati tai gal taip nenorėčiau kvepėti, nežinau...

- Zalia Zalia - sakė, nuolaidos yra perkant daugiau. Man kainos ten per didelės, kad pirčiau bandymui dekoratyvinę, kuria bijau nusivilti... Lauksiu pirmą kartą, gal kas kokė likutį pardavinės biggrin.gif

- Biopasaulis - pirkau garsųjų Sante brilliant care kondicionierių, irgi su nuolaida, gavau Neobio kremo su magnolijom mėginuką.

Dar vienam taške mano draugė paėmė taukmedžio sviesto indelį ir skaitė, kas ant jo parašyta, tai pardavėja atsisuko, sako "duokit", paėmė, padėjo atgal ir nusisuko su kažkuo kalbėti. Likom apšalusios. Ji norėjo nusipirkti, bet tikrai noras prapuolė. Man nesuvokiamas toks elgesys... bash.gif

Dar turiu Omnia botanica kelių kremų mėginukus - bet ten sudėtys tokios vidutinės... blush2.gif

Tiesa, labai patiko "Aroma Baltic" stendas - irgi prekiauja aliejais, EA ir pan. Kainos kaip AN, įspūdis labai neblogas, pardavėjos superinės, be jokio pasikėlimo. Prisipirkau eterinių, draugė nutarė natūralią kosmetiką atrasti nuo jojobos aliejaus biggrin.gif Dar davė labai fainą katalogą/knygutę, su daug info apie poveikius, panaudojimus, receptus - gana neblogai susisteminta informacija, aš patenkinta biggrin.gif
Atsakyti