Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2010 03 02, 14:16)
Aš pirkau CUP'e IIIa. priešais liftus Boutique parduotuvėje mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 02, 14:41)
dar yra "Zalia zalia", Stepono 6  mirksiukas.gif

Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 02 kovo 2010 - 13:45
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 13:41)
Kaip tai ko? Bronzinimo!  biggrin.gif

O tas Elysambre tusas, tai tas , kur Palomina cia demonstravo kitoje temoje?  smile.gif Vilioja jis ir mane... Kur perkat? siunciates?

biggrin.gif Tai įdėk foto pati savo, gal po mūsų įvertinimų paaiškės, kad bronzina ji tave ir dar kaip cool.gif

siunčiausi iš Greenlife smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 02, 14:08)
Aš tai iki šiol naudojau paprastas putas ir lakus, tradicines wink.gif
O dabar nusipirkau pabandymui Sante - ir laką, ir putas. Tai man labai patinka, nieko ne prasčiau, o lakas dargi ir to kvapo neturi wink.gif Tik kainytė geroookai didesnė, nei mano šiaip perkamų  ax.gif

Reikes pasidometi-man putu nereikia, nieko nereikia tik siek tiek lako - man to flakonelio ne itin didelio labai ilgam uztenka, tai galeciau ko gero nusipirkti ir Sante.Perku is kirpyklos visada, tai kainos nuo 30 lt lako... Dabar paskutini karta pirkau Madoje smile.gif eko prekese, tik jis ne eko, bet sake profesionalus, labai geras, todel jie prekiauja. Naaaa, nei labai geras , be to randasi pleiskanu man nuo jo ziuriu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 02 kovo 2010 - 13:52
QUOTE(Satura @ 2010 03 02, 13:17)
aš techninį klausimą turiu: jos tokios slidžios, atsparios vandeniui ar tos paprastos popierinės?  4u.gif Nes aš žiūrėjau ten pat, tai arba perki visą paką tų slidžių atsparių, arba galima po lapą pirkti tas paprastas. Kadangi pakas už 70 litų man būtų daugiau nei visam gyvenimui, tai tų paprastų pirkau smile.gif

Pirkau paprastą, nes tikrai neapsimoka pirkti to slidaus, o dar ir nelabai aišku, kaip ant jo spausdintų spausdintuvas g.gif Man ir tas paprastas labai gerai žiūrisi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 02 kovo 2010 - 13:52
QUOTE(Satura @ 2010 03 02, 14:46)
biggrin.gif Tai įdėk foto pati savo, gal po mūsų įvertinimų paaiškės, kad bronzina ji tave ir dar kaip  cool.gif

Nea, nedesiu biggrin.gif , bet patikekit, veidas baltas man su ja biggrin.gif - na, tiesa sirgau labai, dar visa baisi, temp.sitiek dienu turejau,tai tas isbalimas, nususimas labai matosi ant veido verysad.gif ir dar nebronzina niekas biggrin.gif !! Noriu EZ doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 02, 13:51)
Man ir tas paprastas labai gerai žiūrisi smile.gif

aš dėl ilgesnio nešiojimo 4u.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 13:51)
Nea, nedesiu biggrin.gif , bet patikekit, veidas baltas man su ja biggrin.gif

kai nustos veikti EŽ narkotikas, viskas stos į savo vietas tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2010 03 02, 11:35)
Ar galit kokybės atžvilgiu palyginti Akamuti ir KN mangų sviestus? Ačiū už atsakymus  4u.gif

Jei neklystu Daddygirl turejo is Akamuti arba is Akomos mango sviesta, tai sake bekvapis ir toks nekoks 4u.gif
QUOTE(Satura @ 2010 03 02, 13:17)
as pati tikriausiai bandysiu siųstis iš JAV Ugvilės išgirtą juodą tušą su žaliu lapu ir iš ten kokį nors bronzantą. Netiks ar kas, bus galima sesei  bigsmile.gif

Beje, man Elysambre tušas vis dar gražiai dažo, prasidėjo jau trečias mėnuo  drinks_cheers.gif

cia koki tusa, man ir idomu ax.gif

Elysambre ir man laiko, o jau prabego tikrai keturi menesiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 02, 14:41)
Bryyla, tau sio kondic metams uztenka??  blink.gif 
Nidulia, ir man saudosi Urtekramas  biggrin.gif maniskis sausi pirktas, nemanau kad sugedes  g.gif

o velniava, pas mane 3 urtekramai, o ko cia jie genda kazi??
brilianto tikrai ilgam pakanka, as jau du menesius ta pacia pakuote kankinu (po to, kai merginos ismoke teisingai naudoti ) smile.gif
TekilaSunrise , Sante laka turi? kiek jis kainuoja, kokia fiksacija, gal bekvapis ar bent jau silpnai kvepiantis? negaliu pakesti lako su kvapais sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 02 kovo 2010 - 14:12
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 02, 15:04)
Elysambre ir man laiko, o jau prabego tikrai keturi menesiai bigsmile.gif

Gal galit parodyti kuris? Nes tu Elysambre ne vienos rusies yra.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 02 kovo 2010 - 14:10
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 02, 13:41)
Bryyla, tau sio kondic metams uztenka??  blink.gif 

Niu taip ax.gif mano plaukai žemiau pečių, gal tik porą mėnesių nenaudojau, kai Sante šampūną turėjau ir visai plaukų nevėlė. Aš neįsivaizduoju, kaip jį tarkim per kokį pusmetį sunaudoti, nes talpa 200 ml., o kartui jo reikia labai mažai, už žirnį vos didesnio kiekio smile.gif tepu tik nuo pusės plauko kažkur...

QUOTE(spalvota @ 2010 03 02, 13:43)
apie kuri cia kalbat? sante?

Sante brilliant care.

QUOTE(Satura @ 2010 03 02, 13:58)
aš dėl ilgesnio nešiojimo  4u.gif

Tokiai "nešiotojai", kaip man, tai ir nuo pirktinių lūpų balzamų etiketės greit nusilupa biggrin.gif tas popieriukas kaip pas Monicą ant buteliukų, gerai laikosi, tik nuo vandens nusilupa, gal niekas neis maudytis su lūpų balzamo tūbele biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 02 kovo 2010 - 14:22
QUOTE(bryyla @ 2010 03 02, 14:20)
Niu taip  ax.gif mano plaukai žemiau pečių, gal tik porą mėnesių nenaudojau, kai Sante šampūną turėjau ir visai plaukų nevėlė. Aš neįsivaizduoju, kaip jį tarkim per kokį pusmetį sunaudoti, nes talpa 200 ml., o kartui jo reikia labai mažai, už žirnį vos didesnio kiekio  smile.gif tepu tik nuo pusės plauko kažkur...

kokios jus taupuoles bigsmile.gif as jo irgo daug nededu, bet man jis jau i pabaiga..o turiu tik 1,5 men blush2.gif
Atsakyti
mano toks
user posted image
Atsakyti