Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 05, 13:48)
Tai ir as- juokauju su tuo traukiniu- sakau atrakcija butu tik gera- bet kur ten paskui bludint be auto  doh.gif

tau būtų net paprasčiau į Litexpo nuvažiuoti, nei man vietoj biggrin.gif Atvažiuoji su dviaukščiu traukiniu, susirandi stotyje, kur stotelė 16-o troleibuso, išlipi Parodų rūmuose, per miškelį ir voila bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(envyy @ 2010 03 05, 14:11)
Ten ir pasirode tikru tikriausi kukuruzai!!

blink.gif Čia tai geras biggrin.gif Kitą kartą ir aš valgysiu, aną kartą nedašovė lotuliukas.gif

per kiek dienų atkeliavo tavo siuntinukas? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 05 kovo 2010 - 14:22
QUOTE(Nirida @ 2010 03 05, 14:17)
Gal jau yra kokiu naujienu, kas lankesi Pelenej siandien? Labai laukiam atsiliepimu, kas dalyvauja be anksciau  isvardintu, ar yra kokios nuolaidos?

Aš irgi sėdžiu ir svarstau, ar reikia man ten važiuoti ir aišku visus pinigus palikti, ar geriau su pilnesne pinigine namo ax.gif
Užsimušdama per abi temas ieškojau žinutės, kur parašyta kas dalyvaus iš eko parduotuvių, galiausiai litexpo tinklapyje maždaug atsirinkau.
Bet noriu pasitikslinti: Rasakila ir Baroca nedalyvauja?
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 03 05, 15:23)
Bet noriu pasitikslinti: Rasakila ir Baroca nedalyvauja?

tame sarase, kur Satura buvo idejus (sios temos 20 puslapis, 229 zinute), ju nebuvo, pati irgi neuztikau litexpo puslapy ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 05 kovo 2010 - 14:28
Gal kam reikia pakvietimų į Litexpo? čia plačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 05, 16:01)
spesi spesi biggrin.gif isvaziuoji anksti ryte, pelene nuo 10 val. tai jau 10 reiktu laukt prie iejimo biggrin.gif naturalios kosmetikos stendu ne tiek jau ir daug, juos apibegi apziuri gal ka nusiperki ir i Kaziuka biggrin.gif

Na itariu reiks pasinaudoti pasiulymu 4u.gif bet galutinai apsispresiu kai nors kokiu atsiliepimu sulauksiu ar verta ten apsilankyti smile.gif
Ech, Diva:), as galvojau, kad tu cia rimtai tokia atrakcija sumastei, faina gi visai butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 05, 15:26)
tame sarase, kur Satura buvo idejus (sios temos 20 puslapis, 229 zinute), ju nebuvo, pati irgi neuztikau litexpo puslapy ax.gif

Dėkui, abi temas peržiūrėjau, o kad šioj temoj beveik prie pabaigos - tai ir nepriėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 03 05, 15:35)
Ech, Diva:), as galvojau, kad tu cia rimtai tokia atrakcija sumastei, faina gi visai butu  4u.gif

taigi juk as rimtai!!! bigsmile.gif Bet tik kad va- niekas nepasiraso mano atrakcijoms biggrin.gif - o siaip tikrai varyciau su traukiniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 04, 10:22)
Pelenėje dalyvauja:

5.C32 Damodara
Borlind, Coslys, Faith in nature,Dr. Organic, Lavera,Pukka, Natracare, Liapko.

5.C07 Sveiki produktai

5.D22 Biopasaulis (Sante, Logona, Neobio)

5.D32A Juara (Hauschka, Lavera, Argital, Pure, Natura House, Omnia Botanica)

5.C06 Holos (Weleda, Urtekram, Dr.Alkaitis, Florascent)

5.D06 ŽaliaŽalia, arba Stepono 6 (Dr.Hauschka, Bocoton, Almavin, Naturalmente)

abejotinų nedėjau smile.gif

ir laukiam žinių iš Palominos, TekilaSunrise drinks_cheers.gif
Atsakyti
per kiek dienų atkeliavo tavo siuntinukas? rolleyes.gif
[/quote]

Apie 10dienu.Man siuntiniu sekimo programa jau pries dvi dienas rode ,kad siuntinys LT,bet lapelio is pasto nebuvau gavus.Ai galvojau kol cia lietuviai susigaudys atsiusti,pati nuejau ir pasirodo jau buvo siuntinys vietoje!!Buciau ciuju tik po savaitgalio gavus pranesima!

As kooperavausi su NE MAMA tai jinai eme ir melyniu hidrolata:)Galesi jos paklausti koks kvapas.
Maniskis melyniu ekstraktas tai labai autentiskas kvapas.Kriauses -netoks,labiau jaucias alkohol.O uztad liepu hidrolatas grynomis liepomis kvepiaaaaaaaaaaaaaaa wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo envyy: 05 kovo 2010 - 14:58
QUOTE(envyy @ 2010 03 05, 14:53)
Maniskis melyniu ekstraktas tai labai autentiskas kvapas.Kriauses -netoks,labiau jaucias alkohol.O uztad liepu hidrolatas grynomis liepomis kvepiaaaaaaaaaaaaaaa wub.gif  wub.gif

na va, viską tu kuo puikiausiai susigaudei thumbup.gif O kaip prancūziškai liepos?
Atsakyti

na va, viską tu kuo puikiausiai susigaudei thumbup.gif O kaip prancūziškai liepos?
[/quote]

Ne be tavo pagalbos ax.gif

Liepos-Tilleul
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2010 03 05, 15:12)
Ne be tavo pagalbos ax.gif

Liepos-Tilleul

taigi negaila 4u.gif

lauksiu atsiliepimų apie liepas, dar jei ėmei hialurono rūgštį, Q10 ax.gif
Atsakyti