Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 03 05, 13:41)
paprastas aš žmogus, nemėgstu blizu-blizgu  ax.gif Todėl net pavydu baltai kartais, kad kitos geba taip pasipuošti kūno pieneliu  4u.gif

Nori pasakyti blizga šarkiskai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 05, 12:42)
Nori pasakyti blizga šarkiskai?  biggrin.gif

oi ne, tikrai ne, čia per rimta firma, kad šarkiškus blizgučius į savo produktus dėtų cool.gif Vakare namuose pažiūrėsiu, jei dar neišmetusi, kas ten per pienelis. Bet dingojasi man, kad jau atsikratyta jo likučiais....

panos, tik nepripirkite iš šitos firmos apsaugos nuo saulės, nes tirštas, sunkiai ant odos pasiskirstantis dalykas. Geri jų lūpų balzamai tūbelėse, kas mums nebeaktualu, dar jei atsitaikai šampūną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 05, 12:14)
toks permatomas, vaistinėse pardavinėja tyrimams - raudonais dangteliais smile.gif Ar esi kada pirkusi ikš Monicos kokių miltelių 10 gr? Jie fasuoti į tokius mažus maišiukus. Tai gintaro miltelių ir duoda tokį dydžio kietoką maišiuką  4u.gif

Dabar aišku 4u.gif reikės eit pirkti.
Atsakyti
Gal jau yra kokiu naujienu, kas lankesi Pelenej siandien? Labai laukiam atsiliepimu, kas dalyvauja be anksciau isvardintu, ar yra kokios nuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 03 05, 14:17)
Gal jau yra kokiu naujienu, kas lankesi Pelenej siandien? Labai laukiam atsiliepimu, kas dalyvauja be anksciau  isvardintu, ar yra kokios nuolaidos?

Ne, nu reikia man MB ikalbeti i Kazi vaziuot pas jumi rytoj ir i Pelene bigsmile.gif - bet kad jam neidomu..
O dar isivaizduojat- galima gi su traukiniu vaziuot tuo nauju, dvieju aukstu bigsmile.gif - kaip noreciau! O cia tai atrakcija butu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 05 kovo 2010 - 13:21
i sarkiska blizgejima net nepanasu blink.gif kaip cia aiskiau parasyt g.gif as pati nemegstu jokiu blizgiu schmoll.gif gal butu panasiau labai lengvas perlamutrinis spindesys tokiu kaip blizguciu ten ner
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 05, 15:20)
Ne, nu reikia man MB ikalbeti i Kazi vaziuot pas jumi rytoj ir i Pelene  bigsmile.gif - bet kad jam neidomu..
O dar isivaizduojat- galima gi su traukiniu vaziuot tuo nauju, dvieju aukstu bigsmile.gif - kaip noreciau! O cia tai atrakcija butu!

va va ir as panasiai rezgu planus, panasi pas mane situacija, kad vyram nelabai idomu, na jie labai nesipriesina, bet galvoju ar spesiu ir i Kaziuka, i i Pelene g.gif
Zodziu laukiu atsiliepimu 4u.gif
Na sikrtumas gal tas kad as automobiliu riedesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 03 05, 14:44)
va va ir as panasiai rezgu planus, panasi pas mane situacija, kad vyram nelabai idomu, na jie labai nesipriesina, bet galvoju ar spesiu ir i Kaziuka, i i Pelene  g.gif
Zodziu laukiu atsiliepimu  4u.gif
Na sikrtumas gal tas kad as automobiliu riedesiu  smile.gif

Tai ir as- juokauju su tuo traukiniu- sakau atrakcija butu tik gera- bet kur ten paskui bludint be auto doh.gif - jau 15 metu diena is dienos su masina, tai kitaip nelabai susigaudau gyvenime biggrin.gif - o MB tai jau tikrai su traukiniu nevaziuos- sakys isprotejai ar ka? doh.gif O man kaip idomu butu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 04, 19:11)
konservantu nededat? 4u.gif

Pasigaminau ~ savaitei, tai nedėjau, jei gaminčiausi mėnesiui, dėčiau vit. E, nes kitų neturiu. Bet naudoju mentelę, nekabinu pirštais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 03 05, 14:44)
bet galvoju ar spesiu ir i Kaziuka, i i Pelene  g.gif

spesi spesi biggrin.gif isvaziuoji anksti ryte, pelene nuo 10 val. tai jau 10 reiktu laukt prie iejimo biggrin.gif naturalios kosmetikos stendu ne tiek jau ir daug, juos apibegi apziuri gal ka nusiperki ir i Kaziuka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 05 kovo 2010 - 14:05
Nu va, atvyko mano dydysis lauktasis siuntinukas is AZ.Jau dzeugiuos kaip!! wub.gif wub.gif Truputi isbego melyniu kvapo ekstraktas,tai visi namai daba kvepia! 4u.gif

Va ka norejau papasakot(gal jau ir zinot,bet man buvo naujiena) .Ogi atsidarau siuntini ir ten aisku tokiu minkstuku rutuliuku prideta ,kad siuntinys nesusikratytu,tokiu kaip kukuruzai.Galvoju jei bogu pasiliksiu ir kanors per balandzio 1d.apgausiu ,kad kukuruzai..oka jus sau galvojat??Ten ir pasirode tikru tikriausi kukuruzai!!Pati ragavau:):)Matyt koncepcija"uz natur dalyka" tai vietoj sintetiniu paralonu ir dejo tikrus minkstus kukuruzus..nu bet ir pavaro..
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2010 03 05, 15:11)
Nu va, atvyko mano dydysis lauktasis siuntinukas is AZ.Jau dzeugiuos kaip!! wub.gif  wub.gif Truputi isbego melyniu kvapo ekstraktas,tai visi namai daba kvepia! 4u.gif

Va ka norejau papasakot(gal jau ir zinot,bet man buvo naujiena) .Ogi atsidarau siuntini ir ten aisku tokiu minkstuku rutuliuku prideta ,kad siuntinys nesusikratytu,tokiu kaip kukuruzai.Galvoju jei bogu pasiliksiu ir kanors per balandzio 1d.apgausiu ,kad kukuruzai..oka jus sau galvojat??Ten ir pasirode tikru tikriausi kukuruzai!!Pati ragavau:):)Matyt koncepcija"uz natur dalyka" tai vietoj sintetiniu paralonu ir dejo tikrus minkstus kukuruzus..nu bet ir pavaro..

blink.gif o cia tai jau taip!!!
Kaip ir as laukiu , negaliu sulaukt!! Be kitokiu gerybiu laukiu ir melyniu hidrolato rolleyes.gif - kazin koks bus? Labai idomu smile.gif
Atsakyti