Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2010 03 04, 18:42)
Gal kavos EA švelnesnis už apelsinų  g.gif

ir aš manyčiau, kad švelnesnis ir neturėtų dirginti, jei nuo kavos neberia biggrin.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 03 04, 19:15)
Aš labiau gal pasitikiu ta pudra, na jos kokybe...  ax.gif Nes paskaitoje bendravau su jos gamintoju. Minėjo, kad pažįsta ir savininkę Astrominerologijos centro, kuri miltelius pardavinėja. Tai jis sakė, kad nežino, iš kokio gintaro ji gamina.

varo ant konkurentų biggrin.gif Kai aš Astromineralogijos centre klausinėjau, iš kur tas gintaras, tai sakė, kad perka tik iš patikimų meistrų ir kur patys gali savo vardu garantuoti, kad milteliai kokybiški smile.gif Gi ta pati savininkė tuos miltelius į veido kremą beria, tai ar bers nekokybišką nesąmonę? wink.gif O konkurentams tai ir aš pati nieko nepasakoju, neabejoju, kad ir ji savo partnerių neatskleidinėjo ax.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 03 04, 20:26)
Satura sakė, kad ji maždaug už 5 gr miltelių moka 2 lt.

čia dalis tiesos - ten maždaug po ketvirtadalį nunaudoti pakeliai (tą tikrai parašiau irgi), vienas pakiukas kažkur gal 7 gramus sveria už 1-2 litus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 04, 21:31)
o as vistiek barocoje neradau gintaro pudros

Internetinėje svetainėje ir nėra wink.gif bet jie jį tikrai turi.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 04, 22:31)
o as vistiek barocoje neradau gintaro pudros

o jei rasi, nepatingek brukstelti i tema, nes as irgi jau jos uzsimaniau mirksiukas.gif biggrin.gif ju psl. lyg ir nera, bet jei suksi pro sali... ax.gif siusciau savo atstova ten apsilankyti, jei tikrai turetu pudrytes bigsmile.gif

atsakiau i posta kitam psl.langa atsidarius ir nesuprantu, kur dingo mano ats. sakau gal jau i kokia kulinarine tema nurasiau praziurejus lotuliukas.gif isvepimas auksciausio lygio lotuliukas.gif susuka galva naujos prekes moterelei lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 04 kovo 2010 - 21:42
QUOTE(Satura @ 2010 03 04, 21:37)
varo ant konkurentų  biggrin.gif

čia dalis tiesos - ten maždaug po ketvirtadalį nunaudoti pakeliai (tą tikrai parašiau irgi), vienas pakiukas kažkur gal 7 gramus sveria už 1-2 litus  4u.gif

Tikiu, kad varo biggrin.gif

Kai pabaigsiu savo pudrytę, reikės apsilankyt ir tavajame "taške", pažiūrėt kaip ir kas ten, palyginti kiekius, paklausinėt smile.gif
O gal įsivaizduoji maždaug, kiek ml tavo miltukai užima? g.gif (na taip įsivaizdavus kokį indelį...)
Atsakyti
Merginos,koks DUMBLIU HIDROLATO kvapas?Ar labai smirda? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 04, 23:27)
Merginos,koks DUMBLIU HIDROLATO kvapas?Ar labai smirda? g.gif  blush2.gif

Nuomonės apie jį vyrauja labai skirtingos: nuo visiškai negalinčių jo pakęsti iki tų, kurioms kažkokiu stebuklingu būdu tas kvapas patinka biggrin.gif Šiaip tikrai ne iš maloniųjų, bet gerai tai, kad užsipurškus tas kvapas po poros min dingsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 04, 23:27)

daugumai labai smirda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 04, 23:33)
Nuomonės apie jį vyrauja labai skirtingos: nuo visiškai negalinčių jo pakęsti iki tų, kurioms kažkokiu stebuklingu būdu tas kvapas patinka biggrin.gif Šiaip tikrai ne iš maloniųjų, bet gerai tai, kad užsipurškus tas kvapas po poros min dingsta smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 03 04, 23:36)
daugumai labai smirda smile.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 04, 22:37)
Kai aš Astromineralogijos centre klausinėjau, iš kur tas gintaras, tai sakė, kad perka tik iš patikimų meistrų ir kur patys gali savo vardu garantuoti, kad milteliai kokybiški smile.gif Gi ta pati savininkė tuos miltelius į veido kremą beria, tai ar bers nekokybišką nesąmonę? wink.gif O konkurentams tai ir aš pati nieko nepasakoju, neabejoju, kad ir ji savo partnerių neatskleidinėjo  ax.gif
čia dalis tiesos - ten maždaug po ketvirtadalį nunaudoti pakeliai (tą tikrai parašiau irgi), vienas pakiukas kažkur gal 7 gramus sveria už 1-2 litus  4u.gif

o Kaune nera tokio centro? blush2.gif ar kazko panasaus? nu reiktu ir man to gintaro doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 04, 21:44)
O gal įsivaizduoji maždaug, kiek ml tavo miltukai užima?  g.gif  (na taip įsivaizdavus kokį indelį...)

apie pusę mažojo analizų indelio biggrin.gif

QUOTE(adrija @ 2010 03 04, 22:27)

kvepia krabų lazdelėm wink.gif

QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 04, 22:50)
o Kaune nera tokio centro?  blush2.gif ar kazko panasaus? nu reiktu ir man to gintaro  doh.gif  lotuliukas.gif

nėra, deja sad.gif O tavęs nebuvo tame sąraše, kai rudenį miltelius organizavom į Kauną?
Atsakyti
Įdomu, kur Klaipėdoje galėtų būt tos gintaro pudros ax.gif Gal reik nukeliauti iki prekeivių gintaru, jie turėtų žinot, kur gauti.
Atsakyti
Merginos, gal padėsite... Noriu padaryti mamai paakiams kremuką, tepa argano, erškėtuogių al., bet norėčiau kad būtų kažkokių komponentų, kurie mažintų paburkimą, raukšleles ir pan. Galvoju, kad gaminti reiktų iš erškėtuogių al., kokių rugiagėlių, dumblių hidr., šiek tiek kofeino, gal petražolių ea. Kaip manote, ar nebūtų per daug paakiams, ar dar ką būtų galima įdėti? ax.gif
Atsakyti