Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 19:26)
Jie tai per tą paskaitą pavarė ant kitur perkamų - atseit, ten dažnai būna gamybinės gintaro atliekos tiesiog, kuriose būna ir priemaišų nuo gręžimo. Žodžiu, kosmetikai netinkama  rolleyes.gif Bet kiek čia tiesos, o kiek savos produkcijos propagavimo - niekas nežino...  g.gif  ax.gif

Aš labiau pasitikiu tais "menininkais", tokie malonūs žmonės pasirodė blush2.gif
Atsakyti
Tiesa, prisiminiau - ar dėl Daddygirl muiliukų nieko negirdėti...? ax.gif Man atrodo, jau taaaaip daug laiko praėjo... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2010 03 04, 20:30)
Aš labiau pasitikiu tais "menininkais", tokie malonūs žmonės pasirodė  blush2.gif

Man šiaip irgi drinks_cheers.gif
Bet savo produktą taigi kiekvienas pagirs, o kaip kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 19:31)
Tiesa, prisiminiau - ar dėl Daddygirl muiliukų nieko negirdėti...?  ax.gif Man atrodo, jau taaaaip daug laiko praėjo...  biggrin.gif
Papildyta:
Man šiaip irgi  drinks_cheers.gif
Bet savo produktą taigi kiekvienas pagirs, o kaip kitaip  mirksiukas.gif

Šiandien tikrinau kaip tik, kada ji užsakymą pradėjo rinkt biggrin.gif Vasario 10. Tai kol pagamins, kol sudės, kol atkeliaus ax.gif Po kovo 10 pradėčiau laukt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 20:29)
Oi, nu čia tai jau stiprokai... Bet čia tai tiesiog jos veidas putlokas, ne?  g.gif Ar gali tiesiog nuo patinimo taip būt?

ne tai as siaip paemiau kaip pavyzdi, ties kuriomis vietomis tie patinimai atsiranda, kad labiau prie blakstienu augimo linijos, o ne paakiu apaciose. (reiktu gal terminu zodyna atsiverst, gerai apibudint sekasi ziuriu cia man lotuliukas.gif ) cia jau ji tokia yra, be makiazo isvis kai rode, gal per tv ar kur, tai o dieve dieve, kaip du guzai akys, jau taip smarkiai ten sutine, tos rauksles tokios, kad ne tas zodis. makiazu uzmaskuoja, bet siaip jai taip istisai kiek pastebejau g.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2010 03 04, 20:28)
Taip, čia wink.gif
Būna gintaro smėliuko ir pudros. Veidui pudra labiau, o smėliukas sakė labai tinka kūno anticeliulitiniui pilingui smile.gif

ale zinok vedziau ir i paieska, ir pagal temutes tam psl. bandziau vaikscioti-neradau gintaro pudros schmoll.gif butu neblogai man ir ji, gal pravalytu odos kamscius tuos visus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 03 04, 21:03)
Šiandien tikrinau kaip tik, kada ji užsakymą pradėjo rinkt  biggrin.gif  Vasario 10. Tai kol pagamins, kol sudės, kol atkeliaus  ax.gif Po kovo 10 pradėčiau laukt  rolleyes.gif

A.... Aš kažkaip supratau, kad ji jau pagamintus surašė, tai ir galvoju, kad ilgojai keliauja blush2.gif Tada aišku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 04, 21:11)
ale zinok vedziau ir i paieska, ir pagal temutes tam psl. bandziau vaikscioti-neradau gintaro pudros  schmoll.gif  butu neblogai man ir ji, gal pravalytu odos kamscius tuos visus  doh.gif  lotuliukas.gif

Tai neįsidėję jie, matyt, į puslapį.
Šiap ta pudra taip atrodo: http://www.facebook.com/?ref=home#!/ph...id=104541745521 (analogiška smėlio pakuotė). "Arza gallery" ją ir gamina, ten jų profilis facebook'e.

O čia šiaip, netyčia radau - http://www.skelbimai...ra-1355489.html
Va, ką reiškia "skiriasi kainos" biggrin.gif Ir nežinai žmogus, tai ir gali užsirauti...
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 03 04, 20:27)
Mergaites, siuntinukas is AZ siandien pajudejo Lietuvos link, kita savaite jau turetu atkeliauti i Vilniu  thumbup.gif

oj laukiam, oj tepsim kasas silkais thumbup.gif wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 20:18)
O čia šiaip, netyčia radau - http://www.skelbimai...ra-1355489.html
Va, ką reiškia "skiriasi kainos"  biggrin.gif Ir nežinai žmogus, tai ir gali užsirauti...

Ot labai įdomu, kiek sveria iš Barocos g.gif
Satura sakė, kad ji maždaug už 5 gr miltelių moka 2 lt.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 04, 18:08)
deja, bet taip puikiai kaip testeriai nelaiko. Su testeriu tai nuo pietu iki vakaro kvapas ant odos issilaike, o su pirktiniu, tai ant rubu kvapas jauciasi, o ant odos po keliu valandu jau kaip ir nelabai  unsure.gif Gal vasara laikys geriau  g.gif

Na žinoma aš jų vistiek noriu. biggrin.gif Bet pas tave ne parfumas, ane? Ir jei tau rekomendavo,kaip geriau išsilaiknčius,tai įdomu, kaip laikosi tie kurie 'nelabai gerai' laikosi. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 04, 18:42)
blink.gif  nu sakes. dabar isvis pasimeciau.tai negi rugiageliu hidr. tiek apsunkinti gali paakius? o kur tada tepti ta ersketr.al., jei gal ir jis per sunkus paakiams?prie isoriniu akiu kampu?sakes kaip nustebau.ir tik po keliu kartu naudojimo.dabar nezinau nuo ko cia labiau-ersketr.al., ar rugiageliu hidrl. g.gif

o tu pabandyk is vis netepti paakius aliejumi, tik higrolatu pasipursk ir is kart matysis. Nebent esi alergiska rugiagelem 4u.gif pvz man ersketuogiu al. alergizavo paakius, paberdavo, gal ir paburkdavo, dabar naudoju aloe sultis ir viskas susitvarke arba pasipurksiu hamameliu hidrolatu
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 04, 21:23)
oj laukiam, oj tepsim kasas silkais thumbup.gif  wub.gif  lotuliukas.gif

angel_sadangel.gif kaip matau busiu kazka praleidusi.atliekamu silku ar silikonu neliks? doh.gif

TekilaSunrise , dekui uz pasidomejima-einu ziureti mirksiukas.gif
eglute82 , ok ,reiks daryti bandyma biggrin.gif mirksiukas.gif na nepasakyciau, kad alergizuoja, ir net nera, kad tas jausmas toks butu nemalonus, ar labai matomas vaizdas. As galvojau, kad paprasciausiai stangrinimas cia skaitosi, paputimas tas toks, uztat net nekreipiau labai demesio lotuliukas.gif

O beje dar idomi detale, jei jau prakalbom-paakyje, prie kauliuko jau nebetoli-atsirado raudona kraujosruvele, na taskelis toks, kaip spuogelis mazytis. Per diena dingo, kita diena atsirado kitoje puseje, na prie kitos akiduobes-vel dingo. Kas cia per.. ? biggrin.gif Kapiliarai stipreja, slepynes zaidzia, ar dar kas?? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 04 kovo 2010 - 20:55
QUOTE(bryyla @ 2010 03 04, 21:26)
Ot labai įdomu, kiek sveria iš Barocos  g.gif
Satura sakė, kad ji maždaug už 5 gr miltelių moka 2 lt.

doh.gif doh.gif doh.gif
Man ką tik "dašuto", kad aš gramus su mililitrais supraniojau... Gėda blush2.gif
Atsakyti
o as vistiek barocoje neradau gintaro pudros
Atsakyti