Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(etamo21 @ 2010 03 04, 19:09)
va va as ta pati sakau, paaiskinkit man sita reiskini  g.gif
naudoju ersketr. al., hamameliu hidr., o rugiageliu hidrol. kaip tik ant akiu daugiau ir purskiu  g.gif

Čia vėlgi, matyt, kaip kam reaguoja. Aš irgi kažkur perskaičiau, kad ant judančios voko dalies geriau nieko netepri, o tuo labiau riebaus, net paburksta ir pan. O aš visada tepdavau - ir kremais, ir aliejais, bet man niekada nebūna jokio paburkimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 04, 18:31)
o  kur pirkai gintaro pudra?
o tavo lupu balzamuke turbut mazai ea ideta?smile.gif

Pirkau parduotuvėje "Baroka" smile.gif 25 ml indelis 10 lt

Nežinau, ar tai daug, ar ne... Satura rekomendavo dėti 8 lašus į 12 ml, tai panašiai ir dėjau ax.gif Gal kavos EA švelnesnis už apelsinų g.gif
Tiesa doh.gif kavoe EA dėjau mažiau. Gavosi apie 6 lašai į 12 ml.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 04 kovo 2010 - 18:44
QUOTE(bryyla @ 2010 03 04, 19:19)
Kas gali atsitikti, jeigu veido odai skirtu riebiu kremu sistemingai bus tepama paakių oda? Ji nebepajėgs “kvėpuoti”! Dėl to paakiai ištins, paburks."

blink.gif nu sakes. dabar isvis pasimeciau.tai negi rugiageliu hidr. tiek apsunkinti gali paakius? o kur tada tepti ta ersketr.al., jei gal ir jis per sunkus paakiams?prie isoriniu akiu kampu?sakes kaip nustebau.ir tik po keliu kartu naudojimo.dabar nezinau nuo ko cia labiau-ersketr.al., ar rugiageliu hidrl. g.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 04, 18:42)
blink.gif  nu sakes. dabar isvis pasimeciau.tai negi rugiageliu hidr. tiek apsunkinti gali paakius? o kur tada tepti ta ersketr.al., jei gal ir jis per sunkus paakiams?prie isoriniu akiu kampu?sakes kaip nustebau.ir tik po keliu kartu naudojimo.dabar nezinau nuo ko cia labiau-ersketr.al., ar rugiageliu hidrl. g.gif

Man paakiams tai viskas tinka g.gif visada ant jų purškiu hidrolatą, o kartais pasitepu ir aliejuku kokiu lengvesniu. Gal tavo oda ties paakiais laaabai jautri...
Atsakyti
Kazi,Barokos gintaro pudra ir gintaro miltukai, kur merginos perka, tokie patys, gal barokos tik smulkesni???
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 04, 19:47)
Man paakiams tai viskas tinka  g.gif visada ant jų purškiu hidrolatą, o kartais pasitepu ir aliejuku kokiu lengvesniu. Gal tavo oda ties paakiais laaabai jautri...

gilioj nezinioj as dabar, kaip cia kas ir kodel yra g.gif na man pagrinde patinsta grynai apatine kur blakstienu augimo linija, tai va ji ir dar truputi zemiau.kad butu vaizdziau, kaip mios va raukslytes tokios pasidaro, aisku ne tokios ryskios ir mazesnes, bet turiu galvoje, kad tokio tipo, ties tom vietom kazkur STAI CIA
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 04, 18:50)
Kazi,Barokos gintaro pudra ir gintaro miltukai, kur merginos perka,  tokie patys, gal barokos tik smulkesni???

Aš labiau gal pasitikiu ta pudra, na jos kokybe... ax.gif Nes paskaitoje bendravau su jos gamintoju. Minėjo, kad pažįsta ir savininkę Astrominerologijos centro, kuri miltelius pardavinėja. Tai jis sakė, kad nežino, iš kokio gintaro ji gamina. Gintaras turi būti iš pabaltijo šalių, nes tik šiame gintare randama gintaro rūgštis, ji būna tik viršutiniame gintaro sluoksnyje. Sakė ir patiems galima gintaro pudrą pasigaminti su grūstuve, bet gintaras turi būti nešlifuotas ir aišku darbo daug doh.gif
Atsakyti
beje, bryyla, ar cia ieskau gintaro pudros? baroca labai sudominai, mano veidas labai nekoks, uzterstas, nesvarus toks, inkstirai, sitie vadinami komedonai ar kaip jie.na nelygi oda.gal macytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 04, 19:50)
Kazi,Barokos gintaro pudra ir gintaro miltukai, kur merginos perka,  tokie patys, gal barokos tik smulkesni???

Jie tai per tą paskaitą pavarė ant kitur perkamų - atseit, ten dažnai būna gamybinės gintaro atliekos tiesiog, kuriose būna ir priemaišų nuo gręžimo. Žodžiu, kosmetikai netinkama rolleyes.gif Bet kiek čia tiesos, o kiek savos produkcijos propagavimo - niekas nežino... g.gif ax.gif
Atsakyti
Mergaites, siuntinukas is AZ siandien pajudejo Lietuvos link, kita savaite jau turetu atkeliauti i Vilniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 04, 19:22)
beje, bryyla, ar cia ieskau gintaro pudros? baroca labai sudominai, mano veidas labai nekoks, uzterstas, nesvarus toks, inkstirai, sitie vadinami komedonai ar kaip jie.na nelygi oda.gal macytu  ax.gif

Taip, čia wink.gif
Būna gintaro smėliuko ir pudros. Veidui pudra labiau, o smėliukas sakė labai tinka kūno anticeliulitiniui pilingui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 04, 20:15)
ties tom vietom kazkur STAI CIA

Oi, nu čia tai jau stiprokai... Bet čia tai tiesiog jos veidas putlokas, ne? g.gif Ar gali tiesiog nuo patinimo taip būt?
Atsakyti