Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 03 04, 16:12)
nelabai aiškus klausimas  g.gif Jei nori, kad odą maitintų, "tiesintų", tai trys baziniai aliejai ir PAČIULIŲ  biggrin.gif EA tikrai nebus daug smile.gif O kremo riebumas priklausys ir nuo to, kiek pilsi hidrolato smile.gif

mažas jo kiekis duoda odai drėgmės  4u.gif

tai man ir reikia ją "tiesinti" biggrin.gif Nu,čia daugmaž viskas aišku. biggrin.gif Ačiū lotuliukas.gif blush2.gif

QUOTE(Satura @ 2010 03 04, 16:30)
na gal pavyks žmogų perauklėti  blush2.gif paskui per paiešką gi neduos mums nei vienai žodžių, kurie parašyti klaidingai tongue.gif

viskas teisingai lotuliukas.gif Kažkaip kokį ketvirtą kartą forume nesugebu taisiklingai šito žodžio parašyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matyt,nelemta man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 04, 16:51)
merginos, kai tepate paakiu, ar tepat prie pat akies ar kaip? 4u.gif

Negalima prie pat tepti. Reikia švelniai kremu ar aliejuku patapšnoti tą kauliuką prie akies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 03 03, 21:12)
kunigunda, gal gali parašyti atsiliepimus apie Gourmandise kvepaliukus? Kaip tau  laikosi? 4u.gif  4u.gif

deja, bet taip puikiai kaip testeriai nelaiko. Su testeriu tai nuo pietu iki vakaro kvapas ant odos issilaike, o su pirktiniu, tai ant rubu kvapas jauciasi, o ant odos po keliu valandu jau kaip ir nelabai unsure.gif Gal vasara laikys geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 04, 17:53)
Vakar minėjau, kad mano veido oda labai pašvarėjusi nuo molio kaukių ir prausimosi rasulu vakarais. Pamiršau paminėti, kad į prausiklį dar kaskart įmaišau truputį gintaro pudros, į molio kaukę vieną kartą taip pat jau dėjau jos. Manau, kad būtent gintaro pudra, iš kurios išsiskiria gintaro rūgštis, man taip gerai ir valo ! Nes patį molį ir dumblius naudoju jau senokai, bet gero rezultato sulaukiau per pastarąją savaitę, kai įsigijau gintaro pudros  bigsmile.gif 

Aš tai irgi išbandžiau taip pat smile.gif Na, bet aš tai nematau jokių skirtumo, ar yra ta pudra, ar nėra... blush2.gif Nors man su viskuo taip - ir tas gerai, ir tas gerai, ir nežinau, kas geriau... biggrin.gif Aš nemoku rezultatų pastebėti, nežinau, kodėl g.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2010 03 04, 17:59)
Negalima prie pat tepti. Reikia švelniai kremu ar aliejuku patapšnoti tą kauliuką prie akies smile.gif

Aš tai per viską tepu bendrai... ax.gif Tik, aišku, apie akis švelniau, netempiant.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 04, 15:37)
Pas mane irgi oda ne "dovanėlė" schmoll.gif EM sudėtis gera, nėr jokių blogiečių, gerai maskuoja, ant veido laikosi, bet mano oda sausa, tai apskritai pudros retai kada "nuplaukia". Porų man nekemša, bet čia, manau, individualu. Geriausia turbūt mažus indukus parsisiųsti pabandymui, o tada jau griebt pilną pakuotę. Tik maskuokliai man jų nelabai, ypač žalias kažkokia nesąmonė, sueina gumulais ant veido. Bet kai reik, sumaišau su kremu ir gaunas skystas biggrin.gif
Čia daugiau info apie EM.

o kaip faina bigsmile.gif reiks isigyti, dar kai naturalumu perdaug nesidomejau, domejausi ja, bet kadangi siustis reikejo, patingejau-ai sakau ax.gif tai kristianoj nusipirkau artdeco mineraline . na sekanti bus EM bigsmile.gif einu skaityti EM temos drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 18:20)
Aš tai per viską tepu bendrai...  ax.gif Tik, aišku, apie akis švelniau, netempiant.

as tai naudoju ersketroziu al.-uzsimerkiu ir svelniai itapsnoju i paakius visus, juoko rauksle, skruostus. beje, pastebejimas, juo pasitepus man taaaaip graziai oda atrodo, sonais pasisukineju, tokia svytinti, nu pasakiskai tiesiog biggrin.gif cia tik uztepus turiu galvoje, galetu visada tokia oda buti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2010 03 04, 17:59)

beje idomu, bryyla, kodel negalima prie pat akies tepti? g.gif

pasakysiu savo pastebejima, galvojau kad fantazuoju.tepu ersketroziu al., ir gal sutapimas, gal ne, atsikeliu ir atrodo kad patine butu paakiai. na turiu galvoj pastangrejus oda tokia, pasiputus gal kiek.ne blogaja prasme, nezinau tik kaip tinkamus zodzus atrasti.na ne ikritus oda, o pastangrejus tokia, pasitempus.ir net jauciu sioki toki tempima vos ne prie apatiniu blakstienu.na ir nesamoningai aprasiau, bet gal suvokiamai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 17:20)
Aš tai irgi išbandžiau taip pat  smile.gif Na, bet aš tai nematau jokių skirtumo, ar yra ta pudra, ar nėra...  blush2.gif Nors man su viskuo taip - ir tas gerai, ir tas gerai, ir nežinau, kas geriau...  biggrin.gif Aš nemoku rezultatų pastebėti, nežinau, kodėl  g.gif

Aš tai per viską tepu bendrai...  ax.gif Tik, aišku, apie akis švelniau, netempiant.

O man inkštirų akivaizdžiai sumažėjo bigsmile.gif Gal kaip ir kiekviena priemonė ne visų odą veikia vienodai, nevienodai ir rezultatai pasimato, vieniem greičiau, kitiem labai ilgai reikia naudot, kad suveiktų rolleyes.gif Bent jau aš tai apsipatenkinus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 04, 17:53)
ir dar, kai darotes prausiklius is rasulo?turiu omeny ne tik su vandeniu?kokia kos=nsistencija jums gaunasi?

Kokią nori, tokią gali išgauti, juk priklauso kiek dėsi molio ir vendens/hidrolato, tai pagalvok kokios konsistencijos bus patogiau tau naudoti? Aš esu pasidariusi skystesnio jogurto tirštumo - nu tokį jau skystesnį, man taip patogiau, ir pasigaminau iš karto daugiau nei kartui - iškabinu su mentele kiek reikia tam kartui, ne reikia kas kartą gaminti naujo ax.gif
Atsakyti
as tai nieko negaliu tept ant paakiu...iskart paburksta, istinsta net. buna dienos laisvos, tai pastoviai hidrolatu purskiu veida ir aisku ant akiu uzsipurskia, tai net po to buna patinusios akys blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 04, 19:07)
as tai nieko negaliu tept ant paakiu...iskart paburksta, istinsta net. buna dienos laisvos, tai pastoviai hidrolatu purskiu veida ir aisku ant akiu uzsipurskia, tai net po to buna patinusios akys  blink.gif

va va as ta pati sakau, paaiskinkit man sita reiskini g.gif
naudoju ersketr. al., hamameliu hidr., o rugiageliu hidrol. kaip tik ant akiu daugiau ir purskiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 03 04, 19:07)
Kokią nori, tokią gali išgauti, juk priklauso kiek dėsi molio ir vendens/hidrolato, tai pagalvok kokios konsistencijos bus patogiau tau naudoti? Aš esu pasidariusi skystesnio jogurto tirštumo - nu tokį jau skystesnį, man taip patogiau, ir pasigaminau iš karto daugiau nei kartui - iškabinu su mentele kiek reikia tam kartui, ne reikia kas kartą gaminti naujo  ax.gif

konservantu nededat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 04, 17:27)
beje idomu, bryyla, kodel negalima prie pat akies tepti? g.gif

Oda apie akis yra pati ploniausia ir jautriausia visame žmogaus kūne, joje beveik nėra liaukų. Negalima jos be reikalo liesti ir dirginti smile.gif Paakius reikia nuolat prižiūrėti ir tepti, bet ne prie pat akies, kad dalis kremo ir kt. nepatektų ir į pačią akį.

Kai ką perskaičiau toms, kurioms nuo priemonių brinksta akys: "Jeigu palygintumėme veido ir paakių odai skirtų kremų sudėtį, pamatytumėme, kad paakių sričiai skirti kremai yra daug lengvesnės konsistencijos, didesnės koncentracijos, neriebūs. Kas gali atsitikti, jeigu veido odai skirtu riebiu kremu sistemingai bus tepama paakių oda? Ji nebepajėgs “kvėpuoti”! Dėl to paakiai ištins, paburks. "
straipsnis

Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 04, 18:11)
konservantu nededat? 4u.gif

Aš nedėjau, o ir kabinu tiesiog su pirštu, bet man jau savaitę niekas negenda, o dar liko kelioms dienoms smile.gif į savąjį dar dėjau aliejaus ir glicerino, maišiau su paprastu vandeniu. Laikau šaldytuve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 04 kovo 2010 - 18:32
QUOTE(bryyla @ 2010 03 04, 17:53)
pudros  bigsmile.gif  Įdedu truputį daugiau apie gintaro pudrą:

"Kosmetikoje naudojama gintaro pudra arba gintaro dulkės sudaro sluoksnį, odą saugantį nuo UV spindulių, o gintaro aliejus, sugebantis prasiskverbti pro epidermį, turi antiseptinių savybių, gydo žaizdas, stiprina imunitetą."

[

o kur pirkai gintaro pudra?
o tavo lupu balzamuke turbut mazai ea ideta?smile.gif
Atsakyti