QUOTE(Honey @ 2010 03 04, 15:37)
Pas mane irgi oda ne "dovanėlė"
EM sudėtis gera, nėr jokių blogiečių, gerai maskuoja, ant veido laikosi, bet mano oda sausa, tai apskritai pudros retai kada "nuplaukia". Porų man nekemša, bet čia, manau, individualu. Geriausia turbūt mažus indukus parsisiųsti pabandymui, o tada jau griebt pilną pakuotę. Tik maskuokliai man jų nelabai, ypač žalias kažkokia nesąmonė, sueina gumulais ant veido. Bet kai reik, sumaišau su kremu ir gaunas skystas
Čia daugiau
info apie EM.
o kaip faina
reiks isigyti, dar kai naturalumu perdaug nesidomejau, domejausi ja, bet kadangi siustis reikejo, patingejau-ai sakau
tai kristianoj nusipirkau artdeco mineraline . na sekanti bus EM
einu skaityti EM temos
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 18:20)
Aš tai per viską tepu bendrai...
Tik, aišku, apie akis švelniau, netempiant.
as tai naudoju ersketroziu al.-uzsimerkiu ir svelniai itapsnoju i paakius visus, juoko rauksle, skruostus.
beje, pastebejimas, juo pasitepus man taaaaip graziai oda atrodo, sonais pasisukineju, tokia svytinti, nu pasakiskai tiesiog cia tik uztepus turiu galvoje, galetu visada tokia oda buti
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2010 03 04, 17:59)
Negalima prie pat tepti. Reikia švelniai kremu ar aliejuku patapšnoti tą kauliuką prie akies
beje idomu, bryyla, kodel negalima prie pat akies tepti?
pasakysiu savo pastebejima, galvojau kad fantazuoju.tepu ersketroziu al., ir gal sutapimas, gal ne, atsikeliu ir atrodo kad patine butu paakiai. na turiu galvoj pastangrejus oda tokia, pasiputus gal kiek.ne blogaja prasme, nezinau tik kaip tinkamus zodzus atrasti.na ne ikritus oda, o pastangrejus tokia, pasitempus.ir net jauciu sioki toki tempima vos ne prie apatiniu blakstienu.na ir nesamoningai aprasiau, bet gal suvokiamai