QUOTE(etamo21 @ 2010 03 04, 02:01)
va kaip idomu, o kaip ten ju sudetis? kaip ant veido, nekemsa poru ar pan.?
gal butu puikus pasirinkimas, nes kas liecia visa dekoratyvine kosmetika, turbut niekada nepereisiu "ant" naturaliu, man reikia efekto visgi, o is naturaliu, abejoju, ar kas galetu pakeisti lorealio tusus ir pan. va pudryte kazkokia tai tikrai domintu, dabar pusiau per prievarta naudoju artdeco mineraline ir kompaktine pudras.turiu ir ka maskuoti:kuperoze ir aplamai odele-"ne dovana", tai be pudros nelabai kaip kai reikia kasdien nuo ryto iki vakaro "atnesioti" pudra, tai ir poros kemsasi, spuogelis vienas kitas iskyla, na ka cia ir kalbeti.geriau butu kuo geresnes sudeties priemones, bent jau maskavimo, veido odai. o lupos ir blakstienos manau nenukris ir nuo lorealiu
gal butu puikus pasirinkimas, nes kas liecia visa dekoratyvine kosmetika, turbut niekada nepereisiu "ant" naturaliu, man reikia efekto visgi, o is naturaliu, abejoju, ar kas galetu pakeisti lorealio tusus ir pan. va pudryte kazkokia tai tikrai domintu, dabar pusiau per prievarta naudoju artdeco mineraline ir kompaktine pudras.turiu ir ka maskuoti:kuperoze ir aplamai odele-"ne dovana", tai be pudros nelabai kaip kai reikia kasdien nuo ryto iki vakaro "atnesioti" pudra, tai ir poros kemsasi, spuogelis vienas kitas iskyla, na ka cia ir kalbeti.geriau butu kuo geresnes sudeties priemones, bent jau maskavimo, veido odai. o lupos ir blakstienos manau nenukris ir nuo lorealiu
Pas mane irgi oda ne "dovanėlė" EM sudėtis gera, nėr jokių blogiečių, gerai maskuoja, ant veido laikosi, bet mano oda sausa, tai apskritai pudros retai kada "nuplaukia". Porų man nekemša, bet čia, manau, individualu. Geriausia turbūt mažus indukus parsisiųsti pabandymui, o tada jau griebt pilną pakuotę. Tik maskuokliai man jų nelabai, ypač žalias kažkokia nesąmonė, sueina gumulais ant veido. Bet kai reik, sumaišau su kremu ir gaunas skystas
Čia daugiau info apie EM.
QUOTE(Brasa @ 2010 03 04, 09:45)
Merginos ( ) nuomonė nepasikeitė - naudoju ir esu be galo patenkinta,.Seniau gi be storo krempudros sluoksnio iš namų nelįsdavau, o dabar užsitepu vien tik to fluido - ir pirmyn. Man išvis iš natūralios aplamai viskas tiko Kokių tik šamarliakų namuose neprisidariau, su visais įmanomais EA , bazinias aliejais - nuo nieko neišbėrė, nenusausino... Aj, tiesa, tik su aliejine plaukų kauke nelabai pavyko (kažkaip sunku buvo išplaut...). Naujausias atradimas - Nvey eco šešėliai. Labai patiko, gerai dengiasi, gerai laikosi - kasdienai naudoju tik kreminės spalvos, tai pats atspalvis ir pasidengimas, matiškumas man idealiai tinka...( parsisiunčiau išvis net 8 vnt., tai kai kurių atsisakau tik dėl spalvos )
Kaip smagu girdėt Dėl aliejinės plaukams, tai gal kt šampūną pamėgink, kuris išplautų
QUOTE(8 p.m. @ 2010 03 04, 10:32)
Kurios labiau? nes turėjau birių mėginukus, dabar mąstau apie presuotą, tik nežinau, dažausi veidą retai, tad galvojau, jei nepatiks tai išvis nenaudosiu
Labiau patinka kaip dengiasi birios, bet presuota patogesnė ir galbūt tokia šiek tiek sausesnė negu biri
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 04, 12:28)
Daba su ta Alterra susnervavau- gi aisku,kad negausiu - kazin kiek Kaune Drogu, reiks gi aplekt!
Būtum iš Klaipėdos, atiduočiau savo, nes man kažkaip per stipriai sausinantis tas prausiklis