Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(etamo21 @ 2010 03 04, 02:01)
va kaip idomu, bigsmile.gif  o kaip ten ju sudetis? kaip ant veido, nekemsa poru ar pan.?
gal butu puikus pasirinkimas, nes kas liecia visa dekoratyvine kosmetika, turbut niekada nepereisiu "ant" naturaliu, man reikia efekto visgi, o is naturaliu, abejoju, ar kas galetu pakeisti lorealio tusus ir pan. ax.gif  va pudryte kazkokia tai tikrai domintu, dabar pusiau per prievarta naudoju artdeco mineraline ir kompaktine pudras.turiu ir ka maskuoti:kuperoze ir aplamai odele-"ne dovana", tai be pudros nelabai kaip  schmoll.gif  kai reikia kasdien nuo ryto iki vakaro "atnesioti" pudra, tai ir poros kemsasi, spuogelis vienas kitas iskyla, na ka cia ir kalbeti.geriau butu kuo geresnes sudeties priemones, bent jau maskavimo, veido odai. o lupos ir blakstienos manau nenukris ir nuo lorealiu  mirksiukas.gif

Pas mane irgi oda ne "dovanėlė" schmoll.gif EM sudėtis gera, nėr jokių blogiečių, gerai maskuoja, ant veido laikosi, bet mano oda sausa, tai apskritai pudros retai kada "nuplaukia". Porų man nekemša, bet čia, manau, individualu. Geriausia turbūt mažus indukus parsisiųsti pabandymui, o tada jau griebt pilną pakuotę. Tik maskuokliai man jų nelabai, ypač žalias kažkokia nesąmonė, sueina gumulais ant veido. Bet kai reik, sumaišau su kremu ir gaunas skystas biggrin.gif
Čia daugiau info apie EM.

QUOTE(Brasa @ 2010 03 04, 09:45)
Merginos (  blush-anim-cl.gif  hihihi.gif ) nuomonė nepasikeitė - naudoju ir esu be galo patenkinta,.Seniau gi be storo krempudros sluoksnio iš namų nelįsdavau, o dabar užsitepu vien tik to fluido - ir pirmyn. Man išvis iš natūralios aplamai viskas tiko  g.gif  Kokių tik šamarliakų namuose neprisidariau, su visais įmanomais EA , bazinias aliejais - nuo nieko neišbėrė, nenusausino... Aj, tiesa, tik su aliejine plaukų kauke nelabai pavyko (kažkaip sunku buvo išplaut...). Naujausias atradimas - Nvey eco šešėliai. Labai patiko, gerai dengiasi, gerai laikosi  - kasdienai naudoju tik kreminės spalvos, tai pats atspalvis ir pasidengimas, matiškumas man idealiai tinka...( parsisiunčiau išvis net 8 vnt., tai kai kurių atsisakau tik dėl spalvos )

Kaip smagu girdėt bigsmile.gif Dėl aliejinės plaukams, tai gal kt šampūną pamėgink, kuris išplautų smile.gif

QUOTE(8 p.m. @ 2010 03 04, 10:32)
Kurios labiau? nes turėjau birių mėginukus, dabar mąstau apie presuotą, tik nežinau, dažausi veidą retai, tad galvojau, jei nepatiks tai išvis nenaudosiu  ax.gif

Labiau patinka kaip dengiasi birios, bet presuota patogesnė ir galbūt tokia šiek tiek sausesnė negu biri smile.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 04, 12:28)
Daba su ta Alterra susnervavau- gi aisku,kad negausiu  unsure.gif - kazin kiek Kaune Drogu, reiks gi aplekt!  doh.gif  biggrin.gif

Būtum iš Klaipėdos, atiduočiau savo, nes man kažkaip per stipriai sausinantis tas prausiklis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 04, 15:37)
Būtum iš Klaipėdos, atiduočiau savo, nes man kažkaip per stipriai sausinantis tas prausiklis smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 03 04, 08:45)
parsisiunčiau išvis net 8 vnt., tai kai kurių atsisakau tik dėl spalvos )

jei ne paslaptis, is kur siunteisi 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 04, 15:57)
jei ne paslaptis, is kur siunteisi 4u.gif

Į až parašysiu .
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 04, 14:12)
Merginos,jei į kremą dėsiu kakavos sv. ,argano aliejų,erškėtuogių aliejų,abrikosų kauliukų aliejų,pečiulių eterinį aliejų  ir rugiagėlių hidrolatą,tai tų aliejų nebus kažin per daug? g.gif

Ir augalinis glicerinas-ar man pasivaideno,ar kažkur rašėte,kad jis padeda pasisavinti kremus

nelabai aiškus klausimas g.gif Jei nori, kad odą maitintų, "tiesintų", tai trys baziniai aliejai ir PAČIULIŲ biggrin.gif EA tikrai nebus daug smile.gif O kremo riebumas priklausys ir nuo to, kiek pilsi hidrolato smile.gif

mažas jo kiekis duoda odai drėgmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 04, 16:12)
nelabai aiškus klausimas  g.gif Jei nori, kad odą maitintų, "tiesintų", tai trys baziniai aliejai ir PAČIULIŲ  biggrin.gif EA tikrai nebus daug smile.gif O kremo riebumas priklausys ir nuo to, kiek pilsi hidrolato smile.gif

mažas jo kiekis duoda odai drėgmės  4u.gif

lotuliukas.gif ot ji vis pamato!
Atsakyti
na gal pavyks žmogų perauklėti blush2.gif paskui per paiešką gi neduos mums nei vienai žodžių, kurie parašyti klaidingai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 03, 23:46)
pagaliau palenkiau Brylute i savo puse:)smile.gifsmile.gifsmile.gif
Nius, tai kur mano balzamelis,nes vargse mano lupa  ax.gif man geriau butu be ea, alergiska oda manoji jiems. Pasiulyk man koki geruli ir greiciau,nes jau kaulijimui 2 dienas sugaisau smile.gif

Nidulia, dabartiniai mano balzamai visi su EA (vieni su kavos, kiti su apelsinų) verysad.gif Prieš tai buvau pagaminusi be EA, tai išdovanojau jau ir pati naudoju.

QUOTE(ashtri @ 2010 03 04, 00:16)
Bryyla - jei sugalvosi per čia parduot balzamiukus - aš sąraše po Nidulios  4u.gif

drinks_cheers.gif parašyk į až, jei norėsi

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 04, 10:33)
Kazin ar galima vaniles fitoliu sezamuose veida tepliavotis?

Tepiau juo po molio kaukės veidą, tai laaabai patiko ! Labai sušvelnino odą, visokie raudonumai dingo, pamaitino, tikrai geras šitas fitolis thumbup.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 03 04, 13:53)
Nugis gražiai padaryta smile.gif Įdomu, ar ne kuri nors forumietė smile.gif Aš jei pirkčiau - tik iš čia, iš savų. Ai nežinau, nuostata tokia ir vsio  biggrin.gif

Aš tai iš čia pirkčiau ne dėl to, kad savus palaikyt, o tiesiog dėl patikimumo. Nes aš, pvz., aliejus balzamams perkau iš AN - pigiausias punktas, bet jei tokius kiekius kaip toj parduotuvytėj pardavinėčiau tokiom mažom kainom, tai nieko neuždirbčiau g.gif doh.gif arba aliejus siunčiasi iš užsienio dar pigiau, arba nekokios kokybės...

Beje, ashtri, berods tu klausei, ar rasulo prausiklyje išsimaišo aliejus. Jis tokiame mišinuke su moliu labai gerai išsimaišo, prieš naudojimą nieko nereikia suplakti, gerai išlieka pasiskirstęs. Aliejaus pilu iš akies, gal pusč arbat. š. į 25 ml smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 04 kovo 2010 - 16:34
QUOTE(bryyla @ 2010 03 04, 16:30)

drinks_cheers.gif parašyk į až, jei norėsi

Aš tai iš čia pirkčiau ne dėl to, kad savus palaikyt, o tiesiog dėl patikimumo. Nes aš, pvz., aliejus balzamams perkau iš AN - pigiausias punktas, bet jei tokius kiekius kaip toj parduotuvytėj pardavinėčiau tokiom mažom kainom, tai nieko neuždirbčiau  g.gif  doh.gif arba aliejus siunčiasi iš užsienio dar pigiau, arba nekokios kokybės...

Beje, ashtri, berods tu klausei, ar rasulo prausiklyje išsimaišo aliejus. Jis tokiame mišinuke su moliu labai gerai išsimaišo, prieš naudojimą nieko nereikia suplakti, gerai išlieka pasiskirstęs. Aliejaus pilu iš akies, gal pusč arbat. š. į 25 ml smile.gif

einu rašyt biggrin.gif

Aš irgi labiausiai dėl patikimumo. "Savom" fuflo nestumdytų čia manau laugh.gif Ten jau kaip parduotuvėj gautųsi - perki ir nežinai kaip ten iš tikrųjų. Nenorėčiau dar savo nerafinuotų aliejų kolekcijos pasipildyt lotuliukas.gif Beje, mąsčiau rizikuoti ir tam hormonų balansavimo mišiniui su perlargonijų ir ylang ylang EA panaudoti rafinuotą sweet almond massage base oil. Nu gal nieko blogo, nes krūtinės drėkint man nereikia rolleyes.gif

Aha, aš klausiau - ačiū 4u.gif Jau darysiuos rytoj thumbup.gif
Atsakyti
merginos, kai tepate paakiu, ar tepat prie pat akies ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
Vakar minėjau, kad mano veido oda labai pašvarėjusi nuo molio kaukių ir prausimosi rasulu vakarais. Pamiršau paminėti, kad į prausiklį dar kaskart įmaišau truputį gintaro pudros, į molio kaukę vieną kartą taip pat jau dėjau jos. Manau, kad būtent gintaro pudra, iš kurios išsiskiria gintaro rūgštis, man taip gerai ir valo ! Nes patį molį ir dumblius naudoju jau senokai, bet gero rezultato sulaukiau per pastarąją savaitę, kai įsigijau gintaro pudros bigsmile.gif Įdedu truputį daugiau apie gintaro pudrą:

"Kosmetikoje naudojama gintaro pudra arba gintaro dulkės sudaro sluoksnį, odą saugantį nuo UV spindulių, o gintaro aliejus, sugebantis prasiskverbti pro epidermį, turi antiseptinių savybių, gydo žaizdas, stiprina imunitetą."

Standartinė kosmetinės gintarinės pudros charakteristika deklaruoja, kad ji nuo odos paviršiaus nuvalo nešvarumus ir pašalina negyvas ląsteles, pasižymi ryškiu bakteriostatiniu efektu, padeda atkurti odos elastingumą, odos stangrumą ir atspalvį, ją atjaunina, nublukindama pigmentines dėmes, nutrindama kapiliarų “žvaigždutes” ir išlygindama smulkias raukšles. Kosmetinei procedūrai paruoštą veidą ir kaklą sudrėkiname šiltu vandeniu ir šlapiais pirštų galais, prie kurių prilimpa pudra, nubaliname pasirinktą plotą (probleminį). Pasidarome lengvą atpalaiduojantį masažą. Palikome kaukę 1-2 minutes. Nuplauname šiltu vandeniu, patepame drėkinamuoju kremu. Riebią odą palepinsime 3 kartus per savaitę, normalią – 2 kartus, sausą ar jautrią – vieną kartą.
Kraujuojančioms dantenoms gintaro pudra tiks užberta ant dantų pastos. Geriau dar pamasažuoti pirštais, suvilgomais pudra.
Skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opaligei 25 gramus gintaro pudros užpilti puse litro degtinės, išlaikyti 10 parų, kad pritrauktų, perkošti. Tokią trauktinę po valgomą šaukštą išgeria ant tuščio skrandžio vieną kartą per dieną.
Inkštirams (acne) ir poodinėms erkutėms išvalyti pudros aplikacijos daromos 2-3 minučių trukmės kasdien, o pasiekus efektą – pakartojama dar po vieną kartą kiekvieną savaitę.
Hemorojui nuraminti pasigaminama žvakutės iš pudros, medaus ir riebalų.
Plaukams sustiprinti ir jų augimui pagreitinti gintaro pudra 10 minučių įtrinama į galvos odą 1-2 kartus per savaitę. Išskalaujama.
Pėdų įtrūkimams, odos niežuliams po vabzdžių įkandimų, praguloms, pūlinėms ar trofinėms žaizdoms gintaro pudra tiks ir tiks.

Gintaro žaliavą kosmetikoje pradėta naudoti neatsitiktinai. Šiuolaikinis mokslas įrodė, kad saulės akmuo yra galingas sveikatos ir energijos šaltinis. Jis turi daugiau privalumų, nei kitos įprastos kosmetikoje naudojamos gamtinės medžiagos.Gintare glūdi visos dabar žinomos elektromagnetinės energijos rūšys. Sumaltas, jis yra ypatingas laisvųjų elektronų ir nuostabiųjų sorbentų šaltinis.Šis pusbrangis akmuo yra augainės kilmės, ir tai paaiškina, kodėl gyvų organizmų ląstelių cheminė sudėtis ir gintaro cheminė sudėtis sutampa.
Geležis - 0,55 proc.
Natris - 0.1 proc.
Kalcis - 0.1 proc.
Aliuminis - 0,74 proc.
Auksas - 0.002 proc.
Morganas - 0.025 proc.
Silicis - 0.71 proc.
Varis - 0,001 proc.
Magnis - 0,025proc.
Gintaro rūgštis - 8 proc.
Azotas - 0,5 proc.
Siera - 0,55proc.
Deguonis -10,47proc.
Angliavandeniai -78,63 proc.
Laboratoriniais tyrimais įrodyta, kad gintare visiškai nėra sunkiųjų metalų druskų. Mineralinės dalelės, sudarančios saulės akmenį, reguliuoja apykaitos procesus organuose, audiniuose, dalyvauja išskiriant toksinus, turi antistresinių, antialerginių sąvybių, naikina prakaito kvapą. Taip pat gerina strukturines elementų funkcijas ląstelėse, reguliuoja pigmentų apykaitą, stabdo senėjimo procesus, slopina sklerotinius pokyčius kapiliaruose, gerina raumenų tonusą, stiprina jungiamųjų audinių struktūrą.

Dėl nepakartojamų biocheminių ir energetinių gintaro sąvybių kaukė tampa universali ir leidžia pasiekti apčiuopiamų rezultatų per labai trumpą laiką:
valo giluminį poodinį sluoksnį,
šalina teršalus,
prakaitą ir riebalų perteklių,
prisodrina deguonimi lasteles ir šalina toksinus,
lygina mažas raukšleles,
lėtina odos senėjimo procesus,
tonizuoja ir normalizuoja energetinius procesus ląstelėse,
šalina patinimus,
pigmentines dėmes,
kraujagyslių užkalkėjimą,
stiprina kapiliarus,
atgaivina odos spalvą,
neutralizuoja mikrobus ir virusus,
šalina randelius, inkštirus ir herpį.
Nuima stresą, gerai veikia nervų sistemą. Reguliariai naudojama gintaro kaukė atnaujina ir sveikatina odą.

Gintarinės kaukės naudojimas: Vieno gintaro pudros paketuko turinį (2,5 g) sumaišykite su 15 ml ( 1 arbatinis šaukštelis) virinto šilto vandens ir energingai plakite 2-3 minutes .Ant nuvalytos veido ir kaklo odos užtepkite paruoštą kaukę plonu sluoksniu. Lengvai pamasažuokite pirštų galiukais. Ypatingai atkreipkite dėmesį į T zoną. Jei oda sausa, kaukę laikykite 10 minučių. Normaliai ir mišriai odai padės 15 minučių kaukė, riebiai - 20 minučių. Nuvalykite kaukę servetėle, sudrėkinta toniku arba nuplaukite šiltu vandeniu. Tuo pačiu pamasažuokite odą apvaliais judesiais.Procedūrą užbaikite drėkinamuoju kremu. Gintarinę kaukę naudokite 2-3 kartus per savaitę, tačiau vyresnei, glembančiai odai jos reikia kasdien. Rekomenduojamas kursas - 15-20 procedūrų.Skirtingai nei dauguma kitų kosmetinių kaukių, gintarinė kaukė rekomenduojama paakių odai prižiūrėti. Taip pat nuimti įtampą, patinimus. Be kita ko gintaro kaukė naikina smulkių raukšlelių tinklą.
"

Aš vienos gintaro pudros nenaudoju, o maišau nedidelį jos kiekį su moliu, bet rezultatas labai gerai pastebimas thumbup.gif Plaukams irgi jau bandžiau, truputį pudros sumaišiau su aliejumi ir išsitepiau plaukų šaknis smile.gif
Atsakyti
ir dar, kai darotes prausiklius is rasulo?turiu omeny ne tik su vandeniu?kokia kos=nsistencija jums gaunasi?
Atsakyti