Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Honey @ 2010 03 04, 00:07)
Aš daug ką pardaviau čia SM, daug išdovanojau draugėms, taip ir apmažėjo nenatūralios kosmetikos.

Honey, kurioje temoje pardavinejai savo parabenine kosmetika ? Ir as noreciau atsikratyti smile.gif Gal nuorodele galetum ?
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 04, 11:14)
Chippie klause apie krema kunui 4u.gif

Velnias, nepastebėjau doh.gif
Gal tada šiaip kas iš merginų žinot kokį stebuklą, kruis suteiktų odai sveiką švytėjimą (Hauschkos bronzantas man tokio efekto nesuteikia, o krempudros kažkaips kasdien teptis nesinori ax.gif).
Ir turiu vieną problemą: nors palyginus esu jauna (26m), pastebėjau, kad kaktoj formuojasi išilginiai "ruožai" (na kaktos raukšlės), šiaip man gan keista, nei labai raukausi, nei daug dažausi, nei soliarumus lankau, oda mišri, tai va labai erzina tie ruoželiai doh.gif Gal kas turit kokių patarimų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 11:58)
Mačiau išparduotuvėje kažkas idėjęs pradėtas. Aš pati rašiau (nors aš dar pusę turiu), bet mane kažkodėl ignoravo...  ax.gif

Tik nepagalvokit, kad nesidomejau umn.gif biggrin.gif - senai parasyta uzklausimas!! Tik kad neapsimoka man - su siuntimu 29 lt- tiek, kiek isnaudota - tai tas pats gaunasi kaip nauja pirkti...
Daba su ta Alterra susnervavau- gi aisku,kad negausiu unsure.gif - kazin kiek Kaune Drogu, reiks gi aplekt! doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 04 kovo 2010 - 11:31
QUOTE(8 p.m. @ 2010 03 04, 11:25)
kaktoj formuojasi išilginiai "ruožai" (na kaktos raukšlės),

nuo gero ilgo miego, drėkinančių atpalaiduojančių kaukių pranyksta smile.gif Dar reiktų nuolat kontroliuoti, ar nėra įtempta galvos oda ir ją vis atpalaiduoti smile.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 04, 11:28)
Tik kad neapsimoka man - su siuntimu 29 lt- tiek, kiek isnaudota - tai tas pats gaunasi kaip nauja pirkti...

kai domėjausi Omnia Botanica šampūnais ir aiškinausi,kokio kremo mėginėlį buvau gavusi, tai man parodė intymios higienos prausiklį - sakė, toks švelnus ir malonus, kad kai kurios moterys jį naudoja ir kaip veido prausiklį ax.gif Kaina jo dabar plius minus 23 litai. Pati nepirkau, nebandžiau, nes Daddygirl muilu veidą prausiu, o intymiai higienai nieko atskiro nenaudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 04, 12:28)
Tik nepagalvokit, kad nesidomejau  umn.gif  biggrin.gif - senai parasyta uzklausimas!! Tik kad neapsimoka man - su siuntimu 29 lt- tiek, kiek isnaudota - tai tas pats gaunasi kaip nauja pirkti...

Na taip... g.gif Aš tai pasiūliau dar nuleisti, tai gal todėl man ir neatrašė hihihi.gif
Beje, aš pirmąjį buteliuką irgi iš vienos merginos perpirkau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(milana31 @ 2010 03 04, 12:24)
Honey, kurioje temoje pardavinejai savo parabenine kosmetika ? Ir as noreciau atsikratyti  smile.gif Gal nuorodele galetum ?

Turbūt čia:
http://www.supermama...;#entry35342822
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 12:46)

Cia cia- ir as sudejus savo TBS sviestus ir Versacinius kremus biggrin.gif , ale niekam nereikia- lai dulka toliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 04 kovo 2010 - 11:58
QUOTE(agnuta @ 2010 03 04, 10:17)
sito turejau meginuka kazkada, bet kiek pamenu, tai tas blizgejimas man patiko, ji pavadinciau labiau svytejimu, i kaledine eglute visai nepanasu biggrin.gif vasarai butu labai grazu, bet stabdydavo kaina ax.gif

tai smagu, pas mane saulute jau sviecia, tai nuotaika nereali. Tik visas pikumas dingo is dangaus, iskart mano veide sypsena ir nereikia daugiau jokios kosmetikos. Paziurjau nuoroda i prancuziska parduotuve, kur Manija 69 vakar imete, ten Madarai dabar dideles nuolaidos ,tai pagaliau ir as isbandysiu thumbup.gif

Nes tikrai sutinku, labai aukstom kainom pardavineja, tikiuosi, kad kokybe atitinka sias aukstumas.

QUOTE(jolie23 @ 2010 03 04, 11:08)
Man labai stipriai sualergizavo..

idomu i ka negerai suregavai?

QUOTE(Palomina @ 2010 03 04, 11:12)
1. Tas kuno kremas su blizguciais man labai vasara patinka  thumbup.gif  pries saulute taip graziai zeri oda (aisku neatrodo kad butu kaip kaledu eglute)  , o kai saules nera, tai ir blizguciu nesimato.. Laukiu vel siltu oru, kada galesiu si krema naudoti, nes ziema, tai stovi be darbo 
2. As esu turejus lengvai drekinanti kuno krema, tai man jis tiko ir ziema, ir vasara..  Patiko labai, esu ne viena sunaudojusi.. Mano kuno oda normali.. O kitas manau riebesnis kremas bus

Labai aciu visoms uz patarimus 4u.gif Lekiu isigyti Madaros kremuku thumbup.gif

QUOTE(Odora @ 2010 03 04, 11:31)
mb didysis skeptikas parsitempe nenaturalia duso zele, bet paskui skundesi, kad nugara traukia lotuliukas.gif

o as saviskio turbut niekada neperkalbesiu doh.gif jam Axe duske ir L'oreal sampunai patys geriausi doh.gif na as ir pati siek tiek kalta meginau ji gundyti nat kosmetika i sampuna pripylus arbatmedzio EA doh.gif sampunas taip smirdejo, kad as pati jo nenaudoju... na persistengiau.

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 04, 11:33)
user posted image

Kazin ar galima vaniles fitoliu sezamuose veida tepliavotis? Zodziu as toliau eksperimentu kelyje del bronzanto biggrin.gif  .Siandien visa veida pasitepiau fitoliu- nedaug, kelis laselius paskirsciau ir pasitepiau savo Hauscka bronzantu biggrin.gif ! Nu zinokit..spalva atsirado! Bet jau kad nemaskuoja nieko tai nemaskuoja.Strazdanos it ant lekstutes...

Kaip turinti daaaug strazdanu, galiu pasakyti tik viena, niekas ju nepanaikins ir neuzmaskuos, nebent pridetum tiek sluoksniu pudru, kad oda nekvepuos.

O hauschkos bronzatas man wub.gif zinoma, nemaskuoja spuogeliu ar pan blogybiu, bet veidas graziai irudes buna.

QUOTE(8 p.m. @ 2010 03 04, 12:25)
Gal tada šiaip kas iš merginų žinot kokį stebuklą, kruis suteiktų odai sveiką švytėjimą (Hauschkos bronzantas man tokio efekto nesuteikia, o krempudros kažkaips kasdien teptis nesinori.
Ir turiu vieną problemą: nors palyginus esu jauna (26m), pastebėjau, kad kaktoj formuojasi išilginiai "ruožai" (na kaktos raukšlės), šiaip man gan keista, nei labai raukausi, nei daug dažausi, nei soliarumus lankau, oda mišri, tai va labai erzina tie ruoželiai  doh.gif  Gal kas turit kokių patarimų  blush2.gif

pas mane tie ruozai ant kaktos nuo tada kai man 16 metu, nes "labai giliai mastanti filosofe" buvau. Mano oda atsigavau nuo tda kai pradejau gerti bent bent 1L vandens per diena, atradau man tinkanti krema, molio kaukes, kontrastines voneles ir zinoma veido joga thumbup.gif Tos rauksleles niekur nedingo, ju jau nepanaikinsiu, bet oda atrodo siek tiek lygesnes, skruostai rausvesni ir siaip esu tikrai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chippie: 04 kovo 2010 - 12:33
QUOTE(Satura @ 2010 03 03, 21:37)
ta prasme, kad dažė per daug?

Aha, iš veido beveik i kinę tapau panaši lotuliukas.gif o jei rimtai, tai per daug geltonino odą, labiausiai matėsi tos vietos, kur į raukšles daugiau kremuko susimetė.
Atsakyti
Čia Bryylai ir kitoms - šiaip dėl idėjos smile.gif Pasirodo, kažkas tuo po truputį užsiima smile.gif

http://www.manodrabu...a/269-is-gamtos
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 13:46)
Čia Bryylai ir kitoms - šiaip dėl idėjos smile.gif Pasirodo, kažkas tuo po truputį užsiima smile.gif

http://www.manodrabu...a/269-is-gamtos

Nugis gražiai padaryta smile.gif Įdomu, ar ne kuri nors forumietė smile.gif Aš jei pirkčiau - tik iš čia, iš savų. Ai nežinau, nuostata tokia ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
Grazu, man tai iskart valgyt norisi tokius dalykus doh.gif - jei dar kvepia skaniai wub.gif
O siaip zinoma, kad reikia palaikyti savus!!! pioneers.gif
Atsakyti
Merginos,jei į kremą dėsiu kakavos sv. ,argano aliejų,erškėtuogių aliejų,abrikosų kauliukų aliejų,pečiulių eterinį aliejų ir rugiagėlių hidrolatą,tai tų aliejų nebus kažin per daug? g.gif

Ir augalinis glicerinas-ar man pasivaideno,ar kažkur rašėte,kad jis padeda pasisavinti kremus ar kažka panašaus g.gif Ar jis aplamai būtinas kremuose?Nes,kaip supratau,jis priduoda nemažai riebumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 04 kovo 2010 - 14:19