QUOTE(agnuta @ 2010 03 04, 10:17)
sito turejau meginuka kazkada, bet kiek pamenu, tai tas blizgejimas man patiko, ji pavadinciau labiau svytejimu, i kaledine eglute visai nepanasu
vasarai butu labai grazu, bet stabdydavo kaina
tai smagu, pas mane saulute jau sviecia, tai nuotaika nereali. Tik visas pikumas dingo is dangaus, iskart mano veide sypsena ir nereikia daugiau jokios kosmetikos. Paziurjau nuoroda i prancuziska parduotuve, kur Manija 69 vakar imete, ten Madarai dabar dideles nuolaidos ,tai pagaliau ir as isbandysiu
Nes tikrai sutinku, labai aukstom kainom pardavineja, tikiuosi, kad kokybe atitinka sias aukstumas.
QUOTE(jolie23 @ 2010 03 04, 11:08)
Man labai stipriai sualergizavo..
idomu i ka negerai suregavai?
QUOTE(Palomina @ 2010 03 04, 11:12)
1. Tas kuno kremas su blizguciais man labai vasara patinka
pries saulute taip graziai zeri oda (aisku neatrodo kad butu kaip kaledu eglute) , o kai saules nera, tai ir blizguciu nesimato.. Laukiu vel siltu oru, kada galesiu si krema naudoti, nes ziema, tai stovi be darbo
2. As esu turejus lengvai drekinanti kuno krema, tai man jis tiko ir ziema, ir vasara.. Patiko labai, esu ne viena sunaudojusi.. Mano kuno oda normali.. O kitas manau riebesnis kremas bus
Labai aciu visoms uz patarimus
Lekiu isigyti Madaros kremuku
QUOTE(Odora @ 2010 03 04, 11:31)
mb didysis skeptikas parsitempe nenaturalia duso zele, bet paskui skundesi, kad nugara traukia
o as saviskio turbut niekada neperkalbesiu
jam
Axe duske ir
L'oreal sampunai patys geriausi
na as ir pati siek tiek kalta meginau ji gundyti nat kosmetika i sampuna pripylus arbatmedzio EA
sampunas taip smirdejo, kad as pati jo nenaudoju... na persistengiau.
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 04, 11:33)
Kazin ar galima vaniles fitoliu sezamuose veida tepliavotis? Zodziu as toliau eksperimentu kelyje del bronzanto
.Siandien visa veida pasitepiau fitoliu- nedaug, kelis laselius paskirsciau ir pasitepiau savo Hauscka bronzantu
! Nu zinokit..spalva atsirado! Bet jau kad nemaskuoja nieko tai nemaskuoja.Strazdanos it ant lekstutes...
Kaip turinti daaaug strazdanu, galiu pasakyti tik viena, niekas ju nepanaikins ir neuzmaskuos, nebent pridetum tiek sluoksniu pudru, kad oda nekvepuos.
O hauschkos bronzatas man
zinoma, nemaskuoja spuogeliu ar pan blogybiu, bet veidas graziai irudes buna.
QUOTE(8 p.m. @ 2010 03 04, 12:25)
Gal tada šiaip kas iš merginų žinot kokį stebuklą, kruis suteiktų odai sveiką švytėjimą (Hauschkos bronzantas man tokio efekto nesuteikia, o krempudros kažkaips kasdien teptis nesinori.
Ir turiu vieną problemą: nors palyginus esu jauna
(26m), pastebėjau, kad kaktoj formuojasi išilginiai "ruožai" (na kaktos raukšlės), šiaip man gan keista, nei labai raukausi, nei daug dažausi, nei soliarumus lankau, oda mišri, tai va labai erzina tie ruoželiai
Gal kas turit kokių patarimų
pas mane tie ruozai ant kaktos nuo tada kai man 16 metu, nes "labai giliai mastanti filosofe" buvau. Mano oda atsigavau nuo tda kai pradejau gerti bent bent 1L vandens per diena, atradau man tinkanti krema, molio kaukes, kontrastines voneles ir zinoma veido joga
Tos rauksleles niekur nedingo, ju jau nepanaikinsiu, bet oda atrodo siek tiek lygesnes, skruostai rausvesni ir siaip esu tikrai patenkinta