Pelenėje dalyvauja:
5.C32 Damodara
Borlind, Coslys, Faith in nature,Dr. Organic, Lavera,Pukka, Natracare, Liapko.
5.C07 Sveiki produktai
5.D22 Biopasaulis (Sante, Logona, Neobio)
5.D32A Juara (Hauschka, Lavera, Argital, Pure, Natura House, Omnia Botanica)
5.C06 Holos (Weleda, Urtekram, Dr.Alkaitis, Florascent)
5.D06 ŽaliaŽalia, arba Stepono 6 (Dr.Hauschka, Bocoton, Almavin, Naturalmente)
abejotinų nedėjau
Papildyta:
TekilaSunrise, Palomina, būkit geros, pažiūrėkit, kokias nuolaidas Pelenėje Hauschkai taikys Juara ir ŽaliaŽalia Ir neišpirkit visko, nes aš tik šeštadienį ten galėsiu nuvažiuoti
QUOTE(Satura @ 2010 03 04, 11:22)
TekilaSunrise, Palomina, būkit geros, pažiūrėkit, kokias nuolaidas Pelenėje Hauschkai taikys Juara ir ŽaliaŽalia Ir neišpirkit visko, nes aš tik šeštadienį ten galėsiu nuvažiuoti
Gerai, butinai pranesim naujienas
as savo gamybos lupu balzamus dovanojau, draugei patiko, ji nenaturaliste, bet uztat ranku darba vertina broliukai tuoj isaiskino visus trukumus, kad per kietas, kad nepatogu tepti (nes neisukamas) ir gavau tuscia nivea tubika, kad uzpildyciau nauju balzamu teveliai tai turbut i stalciu pasidejo.
del draugu pazistamu tai jau nieko niekam nepaklausta nebepasakoju ir tik tyliu liezuvi prikandus kai girdziu nusisnekant apie "naturalia" kosmetika, ir dar mb didysis skeptikas parsitempe nenaturalia duso zele, bet paskui skundesi, kad nugara traukia
del draugu pazistamu tai jau nieko niekam nepaklausta nebepasakoju ir tik tyliu liezuvi prikandus kai girdziu nusisnekant apie "naturalia" kosmetika, ir dar mb didysis skeptikas parsitempe nenaturalia duso zele, bet paskui skundesi, kad nugara traukia
Kazin ar galima vaniles fitoliu sezamuose veida tepliavotis? Zodziu as toliau eksperimentu kelyje del bronzanto .Siandien visa veida pasitepiau fitoliu- nedaug, kelis laselius paskirsciau ir pasitepiau savo Hauscka bronzantu ! Nu zinokit..spalva atsirado! Bet jau kad nemaskuoja nieko tai nemaskuoja.Strazdanos it ant lekstutes... Isvada- pries tepantis prisitepti kremo ar kokio tai vat aliejuko ir tik tada tepti 3-4 kartus pudra... Spalva taip - atsirado , bronzavimo-skaistumo nepastebejau, taciau rusvumas taip- grazus
O toliau - arba susidraugausiu su nemaskuotu veidu arba ne...
Mano Madaros ziedu putos baiginejasi - taip brangu!! Negalesiu nusipirkti dabar - visi limitai isnaudoti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 04, 10:33)
Mano Madaros ziedu putos baiginejasi - taip brangu!! Negalesiu nusipirkti dabar - visi likimai isnaudoti
o bandet alteros kosmetika? ji irgi turi putu pavidalo prausikli- labai faina tarp kitko.kainuoja 11 lt tik reikia paieskot droguose, nes girdejau merginos vargsta neberanda...
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 04, 11:39)
o bandet alteros kosmetika? ji irgi turi putu pavidalo prausikli- labai faina tarp kitko.kainuoja 11 lt tik reikia paieskot droguose, nes girdejau merginos vargsta neberanda...
zinau Altera, bet nesu maciusi prausikliu...Kaukes buvau nusipirkus pora kartu Droge, o po is tikro gal dingo , nors labai senai buvau Droge...
Kaip buvau parasiusi zodi limitai - likimai!!! Nu jo- likimas grynas
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 04, 10:33)
Kazin ar galima vaniles fitoliu sezamuose veida tepliavotis?
tai žinoma, veidas tau tik padėkos Sezamai labai geras, lengvai ir vienas iš giliausiai įsiskverbiančių aliejų, pernešančių gilyn ir kitas geras medžiagas. O dar kvapas šito fitolio
pabandyk tik nesusidraugaut
QUOTE(Satura @ 2010 03 04, 11:44)
tai žinoma, veidas tau tik padėkos Sezamai labai geras, lengvai ir vienas iš giliausiai įsiskverbiančių aliejų, pernešančių gilyn ir kitas geras medžiagas. O dar kvapas šito fitolio
Tai super, nes galvoju- gal negerai, gal kemsa, gal dar kaip erzintu- gal nelabai patartina veidui .Aciu
Pelenėje dalyvauja:
ir holos dalyvauja, reiks ir man apsilankyt
Ok, stengsiuosi įsidėmėti, kas ten kaip
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 04, 11:33)
Mano Madaros ziedu putos baiginejasi - taip brangu!! Negalesiu nusipirkti dabar - visi limitai isnaudoti
Mačiau išparduotuvėje kažkas idėjęs pradėtas. Aš pati rašiau (nors aš dar pusę turiu), bet mane kažkodėl ignoravo...
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 04, 11:39)
Aš irgi keletą kartų ieškojau - tai tik vienas produktas kažkoks gulėjo, daugiau nieko...
nu bet kokia mano oda siandien po vakarykstes kaukes verta kvapeli pakentet, nors vienu tarpu maniau apsv... kita karta darysiuos vonioj besimaudydama, tada daugiau kvapu, ne taip issiskiria tie dumbliai
Apie vonias kalbant, neatsimenu, kada vonioj maudžiausi... Tik po dušu visą laiką. Nors vonia tai yra, bet joje tik vyras mirksta