Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 02, 12:02)
Ai, tai reiškia visgi būna ten smile.gif Ačiū. Gundot jūs čia mane išbandyti tą "stebuklą" tongue.gif

Tikrai geras ir labai ilgam užtenka, aš gal jau beveik metus naudoju smile.gif kartui labai nedaug reikia, taip gerai jis pasiskirsto, o ir ilgai laikyt nereikia ax.gif
Atsakyti
Merginos, skaiciau kaip gyret FIN kazkuri balzama ir pasiklydau kuris cia tas stebuklingas doh.gif Mano plaukeliai linke riebaluotis prie saknu, tai ziurineju su Arbatmedziu, propoliu ir nibamedziu, rozmarinu, gal turit patarimu? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2010 03 02, 13:48)
Merginos, skaiciau kaip gyret FIN kazkuri balzama ir pasiklydau kuris cia tas stebuklingas  doh.gif Mano plaukeliai linke riebaluotis prie saknu, tai ziurineju su Arbatmedziu, propoliu ir nibamedziu, rozmarinu, gal turit patarimu?  mastau.gif

rozmarinų naudoju - jis man nuostabus wub.gif . Plaukai po jo kaip šilkas blizga ir slidūs (šiap mano galiukai sausi, o šaknys riebaluojasi)
Atsakyti
Tik nesakykit, kad nei viena nenaudojat plauku lako laugh.gif Man jo reikia psichologiskai biggrin.gif - turiu butinai siek tiek papurksti virsugalvyje, nes jei ne-man is kart atrodo,kad visi plaukai bus sukile i virsu rolleyes.gif , visokie augantys plaukeliai stoves piestu... Nedaug purskiu, bet iseinant is namu ryte viena karta butinai- cia kaip kvepalai blush2.gif , galiu gryzti atgal namo jau isejus i lauka, jei nepasipurskiau...
Koki naudojat ? Kazkaip manau man nesvarbu nei stiprumas nei kas, svarbu,kad pleiskanos nesidarytu nuo jo- nes man buna nuo lako jei netinka... Iki siol naudoju visokius Milk seikus ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 14:00)
Koki naudojat ? Kazkaip manau man nesvarbu nei stiprumas nei kas, svarbu,kad pleiskanos nesidarytu nuo jo- nes man buna nuo lako jei netinka... Iki siol naudoju visokius Milk seikus ir t.t.  blush2.gif

Aš tai iki šiol naudojau paprastas putas ir lakus, tradicines wink.gif
O dabar nusipirkau pabandymui Sante - ir laką, ir putas. Tai man labai patinka, nieko ne prasčiau, o lakas dargi ir to kvapo neturi wink.gif Tik kainytė geroookai didesnė, nei mano šiaip perkamų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 02, 13:50)
rozmarinų naudoju - jis man nuostabus wub.gif . Plaukai po jo kaip šilkas blizga ir slidūs (šiap mano galiukai sausi, o šaknys riebaluojasi)

Va ir pas mane panasiai, ir niekaip nenutaikau, jei perku riebesniem, tai kaltunas buna, jei drekinanti gerai, tai riebaluojas, nesurandu viduriuko. O koki sampuna naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 12:41)
As pirkau is ekolinija.lt  4u.gif
Papildyta:

Paradoksas, ir man grazu  biggrin.gif - bet tik ne ant manes   schmoll.gif  biggrin.gif  Kitoms man labai grazu, zaisminga, silta ir t.t.

drinks_cheers.gif ir man ant visu labai grazu, tik ne ant manes ax.gif
Merginos, ar gali sugesti sampunas? Kazkaip kokias 3 savaites nenaudojau savo urtekram ramuneliu sampuno, vakar ziuriu, dugnas lyg issiputes, atidariau kamstuka, tai oras su tokia jega isleke, tarsi rugdamas produktas duju prikaupe, kvapas kazkoks nijasnas man. Vandens gi negalejo patekti per toki uzdaryma, kazi kas cia jam nutiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 02 kovo 2010 - 13:17
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 02, 11:38)
Žiūrėkit, o tas garsusis Sante kondicionierius būna kus nors Lietuvoje?  g.gif Nes aš turiu biopasaulio katalogą, tai ten jo nėra... Ar siunteisi? smile.gif

Aš pirkau CUP'e IIIa. priešais liftus Boutique parduotuvėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 02, 00:32)
Jų yra kiekvienoje kanceliarinių prekių parduotuvėje smile.gif Šį kartą pirkau iš Panoramos copy1

aš techninį klausimą turiu: jos tokios slidžios, atsparios vandeniui ar tos paprastos popierinės? 4u.gif Nes aš žiūrėjau ten pat, tai arba perki visą paką tų slidžių atsparių, arba galima po lapą pirkti tas paprastas. Kadangi pakas už 70 litų man būtų daugiau nei visam gyvenimui, tai tų paprastų pirkau smile.gif

QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 02, 10:26)
Wau Satura koks nuotaika keliantis paveikslelis  bigsmile.gif  taaaaip laukiu pavasario  cool.gif

jis daugiau vasariškas, bet linksmas nuotaikingas - kaip tik nuotaikai pakelti per tokį apgaulingą pavasarį biggrin.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 11:10)
Bronzine issvajotoji pudra  biggrin.gif - zodziu tep- man patiko, dengia gerai, nesimato kad kas uztepta, ko ir norejau labiausiai,

suprantu kad ji suteikti gali tik lygios, baltos, be jokiu strazdanu ir siaip paraudimu odai... O mano veidas strazdanotas, tai jis toks rausvai- rusvas gaunasi- o kai uzsitepi pudros- susilygina spalva, bet jokio bronziskumo.

Hauschkos? biggrin.gif O ko tu iš jos norėjai, taip ir nesupratau? Gal jos parudinimo nesimato, nes pati tamsaus gymio esi?? Man tai irgi gražu strazdanos, pati turiu kelias pavasarį-vasarą, tai saugau, kad nepabėgtų biggrin.gif thumbup.gif Pažiūrėk Hauschkos tinklapyje, kiek ten strazdanotų modelių - gera žiūrėti wink.gif

gal kuri man paaiškins, kaip atrinkti, koks pas mane odos atspalvis: į rausvumą, geltonumą??

pati tikriausiai bandysiu siųstis iš JAV Ugvilės išgirtą juodą tušą su žaliu lapu ir iš ten kokį nors bronzantą. Netiks ar kas, bus galima sesei bigsmile.gif Beje, man Elysambre tušas vis dar gražiai dažo, prasidėjo jau trečias mėnuo drinks_cheers.gif

QUOTE(jolie23 @ 2010 03 02, 11:35)
Ar galit kokybės atžvilgiu palyginti Akamuti ir KN mangų sviestus? Ačiū už atsakymus  4u.gif

nepamenu, kad kuri būtų iš Akamuti jį turėjusi... Bet kad ten tik mangas nufotografuotas, nežinia, kokį gali atsiųsti. Aprašymas tik toks:

All our tree butters are pressed from the nut or seed kernel & are not hydrogenated.

bet ar jis filtruotas, valytas, tai nerašo...

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 13:00)
Tik nesakykit, kad nei viena nenaudojat plauku lako  laugh.gif 

nenaudoju smile.gif Išvis atpratau nuo plaukų formavimo priemonių. Jie man turi būti gražūs savaime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 02, 11:38)
Žiūrėkit, o tas garsusis Sante kondicionierius būna kus nors Lietuvoje?  g.gif Nes aš turiu biopasaulio katalogą, tai ten jo nėra... Ar siunteisi? smile.gif

dar yra "Zalia zalia", Stepono 6 mirksiukas.gif

Bryyla, tau sio kondic metams uztenka?? blink.gif

Nidulia, ir man saudosi Urtekramas biggrin.gif maniskis sausi pirktas, nemanau kad sugedes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 02, 14:17)
Hauschkos? biggrin.gif O ko tu iš jos norėjai, taip ir nesupratau?

Kaip tai ko? Bronzinimo! biggrin.gif Atsimenat Raminteles foto su ja??? Gi grozis neispasakytas- ir bronzavimas lengvas matesi ir rudumas..As tikrai ne rudo gymio, tik kad odos spalva tokia rausvai- rusva biggrin.gif ( gelsva-rusva paakiuos, nes tos slikstynes gi pritupe biggrin.gif ) , tai todel matyt ir nesibronzina...
O siaip manau gal ir ateityje pirksiu, ziuresiu dar kiek as ja naudosiu, nes jau vajezuteli kiek ten jos nedaug biggrin.gif , plonyytis sluoksniukas...
O tas Elysambre tusas, tai tas , kur Palomina cia demonstravo kitoje temoje? smile.gif Vilioja jis ir mane... Kur perkat? siunciates?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 02 kovo 2010 - 13:43
QUOTE(bryyla @ 2010 03 02, 14:04)
Tikrai geras ir labai ilgam užtenka, aš gal jau beveik metus naudoju smile.gif kartui labai nedaug reikia, taip gerai jis pasiskirsto, o ir ilgai laikyt nereikia  ax.gif

apie kuri cia kalbat? sante?
Atsakyti