QUOTE(bryyla @ 2010 03 02, 00:32)
Jų yra kiekvienoje kanceliarinių prekių parduotuvėje Šį kartą pirkau iš Panoramos copy1
aš techninį klausimą turiu: jos tokios slidžios, atsparios vandeniui ar tos paprastos popierinės?
Nes aš žiūrėjau ten pat, tai arba perki visą paką tų slidžių atsparių, arba galima po lapą pirkti tas paprastas. Kadangi pakas už 70 litų man būtų daugiau nei visam gyvenimui, tai tų paprastų pirkau
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 02, 10:26)
Wau Satura koks nuotaika keliantis paveikslelis
taaaaip laukiu pavasario
jis daugiau vasariškas, bet linksmas nuotaikingas - kaip tik nuotaikai pakelti per tokį apgaulingą pavasarį
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 11:10)
Bronzine issvajotoji pudra
- zodziu tep- man patiko, dengia gerai, nesimato kad kas uztepta, ko ir norejau labiausiai,
suprantu kad ji suteikti gali tik lygios, baltos, be jokiu strazdanu ir siaip paraudimu odai... O mano veidas strazdanotas, tai jis toks rausvai- rusvas gaunasi- o kai uzsitepi pudros- susilygina spalva, bet jokio bronziskumo.
Hauschkos?
O ko tu iš jos norėjai, taip ir nesupratau? Gal jos parudinimo nesimato, nes pati tamsaus gymio esi?? Man tai irgi gražu strazdanos, pati turiu kelias pavasarį-vasarą, tai saugau, kad nepabėgtų
Pažiūrėk Hauschkos tinklapyje, kiek ten strazdanotų modelių - gera žiūrėti
gal kuri man paaiškins, kaip atrinkti, koks pas mane odos atspalvis: į rausvumą, geltonumą??
pati tikriausiai bandysiu siųstis iš JAV Ugvilės išgirtą juodą tušą su žaliu lapu ir iš ten kokį nors bronzantą.
Netiks ar kas, bus galima sesei Beje, man Elysambre tušas vis dar gražiai dažo, prasidėjo jau trečias mėnuo
QUOTE(jolie23 @ 2010 03 02, 11:35)
Ar galit kokybės atžvilgiu palyginti Akamuti ir KN mangų sviestus? Ačiū už atsakymus
nepamenu, kad kuri būtų iš Akamuti jį turėjusi... Bet kad ten tik mangas nufotografuotas, nežinia, kokį gali atsiųsti. Aprašymas tik toks:
All our tree butters are pressed from the nut or seed kernel & are not hydrogenated.
bet ar jis filtruotas, valytas, tai nerašo...
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 13:00)
Tik nesakykit, kad nei viena nenaudojat plauku lako
nenaudoju
Išvis atpratau nuo plaukų formavimo priemonių. Jie man turi būti gražūs savaime