Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2010 03 03, 22:32)
Na vienai draugei tai pasirodė labai didelė kaina. Nežinau, gal ji balzamus po litą perka, tada aišku, kad brangu... O šiaip tai daugiau užsikelti ir nedrįsčiau  ax.gif

pagaliau palenkiau Brylute i savo puse:)smile.gifsmile.gifsmile.gif
Nius, tai kur mano balzamelis,nes vargse mano lupa ax.gif man geriau butu be ea, alergiska oda manoji jiems. Pasiulyk man koki geruli ir greiciau,nes jau kaulijimui 2 dienas sugaisau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 03, 16:43)
Beje, dar niekada turbūt nesu turėjusi tokios švarios odos kaip dabar  rolleyes.gif labai gerai išsivalė su molio kauke (raudonas ir baltas molis, dumbliai, bananų milteliai, gintaro milt., vanduo, hamamel. hidrolatas, aliejukas ir glicerinas) užvakar, o dar kai kiekvieną vakarą prausiu rasulu apie 2-3 min masažuodama, tai iš vis faina  wub.gif

O kaip išsimaišo vanduo ir aliejus? g.gif Plakti reikia? rolleyes.gif Ir kiek aliejaus-jaučiu pora lašų,ania? rolleyes.gif

Bryyla - jei sugalvosi per čia parduot balzamiukus - aš sąraše po Nidulios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 03, 23:16)
Aš naudoju tiek birias, tiek presuotas - labai patinka ax.gif

QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 03, 23:47)
as irgi tik jas naudoju  thumbup.gif

va kaip idomu, bigsmile.gif o kaip ten ju sudetis? kaip ant veido, nekemsa poru ar pan.?
gal butu puikus pasirinkimas, nes kas liecia visa dekoratyvine kosmetika, turbut niekada nepereisiu "ant" naturaliu, man reikia efekto visgi, o is naturaliu, abejoju, ar kas galetu pakeisti lorealio tusus ir pan. ax.gif va pudryte kazkokia tai tikrai domintu, dabar pusiau per prievarta naudoju artdeco mineraline ir kompaktine pudras.turiu ir ka maskuoti:kuperoze ir aplamai odele-"ne dovana", tai be pudros nelabai kaip schmoll.gif kai reikia kasdien nuo ryto iki vakaro "atnesioti" pudra, tai ir poros kemsasi, spuogelis vienas kitas iskyla, na ka cia ir kalbeti.geriau butu kuo geresnes sudeties priemones, bent jau maskavimo, veido odai. o lupos ir blakstienos manau nenukris ir nuo lorealiu mirksiukas.gif
Atsakyti
gundausi MADARA priemonemes kunui: Labai prasau, merginu kurios naudojo sios firmos priemones, atsiliepkite blush2.gif
1. ar kremas su blizguciai labai blizga?? nes nenoreciau buti panasi i kaledine eglute...
2. ar drekinantis kremas, pakankamai drekina lb sausa oda?
3. Dar maciau, kad Madara turi stangrinanti krema, na nelabai tikiu tokiais stebuklingais kremais, bet gal siek tiek pastangrina?

kokie uspudziai butu apie sias priemones?
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 03, 11:02)
Turiu klausimą toms, kas esat pirkusios kokosų aliejų iš "Sveikų produktų": http://www.sveikipro...olmuhle-solling

Ar jis irgi kvepia? Nes dabar turiu KN indišką (nuo kurio svaigstu), tai bijau nusivilti...  ax.gif

Su KN palyginti negaliu, nes neturėjau, bet tikrai kvepia ir šitas.

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 03, 12:17)
Sveikos merginos, noreciau atsiliepimu ape siuos purskiamus kondicionierius 4u.gif
user posted image

Man šitas labai nepatiko, nė kiek nedrėkina, atrodo, net sausina.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 04, 00:23)
Aš bandžiau Logonos ir Laveros fluidus, tai sausai odai jie visiškai netinkami. Bet mergina, kuri nupirko Laverą sakė, kad susidraugavo su juo, būtų įdomu sužinot, ar po kiek laiko nepasikeitė jos nuomonė ax.gif Dar kada norėčiau Hauschkos pudras išmėginti, bet Klaipėdoje nė su žiburiu tokio daikto nerasi, o vėl siųstis ir nepataikyti bijau, vis tik Hauschka gan nepigi.

Merginos ( blush-anim-cl.gif hihihi.gif ) nuomonė nepasikeitė - naudoju ir esu be galo patenkinta,.Seniau gi be storo krempudros sluoksnio iš namų nelįsdavau, o dabar užsitepu vien tik to fluido - ir pirmyn. Man išvis iš natūralios aplamai viskas tiko g.gif Kokių tik šamarliakų namuose neprisidariau, su visais įmanomais EA , bazinias aliejais - nuo nieko neišbėrė, nenusausino... Aj, tiesa, tik su aliejine plaukų kauke nelabai pavyko (kažkaip sunku buvo išplaut...). Naujausias atradimas - Nvey eco šešėliai. Labai patiko, gerai dengiasi, gerai laikosi - kasdienai naudoju tik kreminės spalvos, tai pats atspalvis ir pasidengimas, matiškumas man idealiai tinka...( parsisiunčiau išvis net 8 vnt., tai kai kurių atsisakau tik dėl spalvos )
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 03 04, 02:31)
gundausi MADARA priemonemes kunui: Labai prasau, merginu kurios naudojo sios firmos priemones, atsiliepkite blush2.gif
1. ar kremas su blizguciai labai blizga?? nes nenoreciau buti panasi i kaledine eglute...

sito turejau meginuka kazkada, bet kiek pamenu, tai tas blizgejimas man patiko, ji pavadinciau labiau svytejimu, i kaledine eglute visai nepanasu biggrin.gif vasarai butu labai grazu, bet stabdydavo kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 03, 23:16)
Aš naudoju tiek birias, tiek presuotas - labai patinka ax.gif

Kurios labiau? nes turėjau birių mėginukus, dabar mąstau apie presuotą, tik nežinau, dažausi veidą retai, tad galvojau, jei nepatiks tai išvis nenaudosiu ax.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 00:15)
Aišku smile.gif Šiaip iš britiškojo brolio žmona kartais knygas siunčiasi, tai, kaip suprantu, visai neblogai ten išeina smile.gif

aš kelis kartus esu siuntusis. iš britiško netaikomi jokie muitai, bet siuntimas į LT visgi sudaro nemažą kainos dalį doh.gif Tiek, kad man vis vien pigiau gaunasi nei pirkti knygą LT, antra vertus kai kurių knygų išvis LT dar nėra išversta.

Dar kada norėčiau Hauschkos pudras išmėginti, bet Klaipėdoje nė su žiburiu tokio daikto nerasi, o vėl siųstis ir nepataikyti bijau, vis tik Hauschka gan nepigi.

Man hauschka labai patiko, tiek kad ji visiškai nemaskuoja ax.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 03 04, 10:17)
sito turejau meginuka kazkada, bet kiek pamenu, tai tas blizgejimas man patiko, ji pavadinciau labiau svytejimu, i kaledine eglute visai nepanasu biggrin.gif vasarai butu labai grazu, bet stabdydavo kaina ax.gif

o atrodo veido oda tokia gal sveika, švytinti, nes aš norėčiau kažko pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 03, 23:59)

belieka tiesiog po truputi baigineti savas priemones ir po truputi keisti i naujas. bet is kur tos kantrybes tiek parauti  g.gif

Ir aš po truputį perėjau, tiesiog per brangu viską iš karto pakeist. Iš pradžių purškiausi hidrolatu ir tepiausi kremu su parabenais, tai šiek tiek apmažėjo nuolatinis odos sudirgimas, o dabar viskas kuo puikiausiai, labai retai susierzina oda smile.gif Ir dar: teisybę KN moterys apie pudrą sako: nenaudojau jos kelis mėn. visiškai, oda nepalyginamai susitvarkė thumbup.gif Dabar dar turiu pudros (parabeninės blush2.gif ir mineralinės), bet naudoju taaaip retai, per mėnesį gal 1 kartą, reiks jau mest, nes galiojimas baigsis greit.
O šiaip su sese bandom įvairias eko priemones ir atsirenkam. Reikės dar dekoratyvinės pabandyt..

Man labai stipriai sualergizavo..
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 00:06)
Važiuosiu 5adieni į Pelenę - gal kokių produktų bus su nuolaida, o dar geriau - mėginukų smile.gif Jei ir Žalia Žalia dalyvaus - pas juos ir dekoratyvinės nemažai smile.gif

As taip pat penktadieni planuoju Pelenej apsilankyti drinks_cheers.gif Labai noriu seseliu, tai tikiuosi, kad bus kokiu nuolaidu Hauschkai, Nvey ar dar kam nors biggrin.gif

3. Dar maciau, kad Madara turi stangrinanti krema, na nelabai tikiu tokiais stebuklingais kremais, bet gal siek tiek pastangrina?

kokie uspudziai butu apie sias priemones?

1. Tas kuno kremas su blizguciais man labai vasara patinka thumbup.gif pries saulute taip graziai zeri oda (aisku neatrodo kad butu kaip kaledu eglute) wub.gif , o kai saules nera, tai ir blizguciu nesimato.. Laukiu vel siltu oru, kada galesiu si krema naudoti, nes ziema, tai stovi be darbo biggrin.gif
2. As esu turejus lengvai drekinanti kuno krema, tai man jis tiko ir ziema, ir vasara.. Patiko labai, esu ne viena sunaudojusi.. Mano kuno oda normali.. O kitas manau riebesnis kremas bus g.gif
As tai Madaros gerbeja biggrin.gif Atsimenu, kad Madaros tonikas veidui buvo mano pirmoji naturali kosmetikos priemone, nuo kurios uzsikabinau ant natur. kosmetikos ir ant Madaros biggrin.gif Ir beveik viskas ka bandziau/naudojau is Madaros paliko labai gera ispudi..
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2010 03 04, 10:32)
o atrodo veido oda tokia gal sveika, švytinti, nes aš norėčiau kažko pan.  4u.gif

Chippie klause apie krema kunui 4u.gif
Atsakyti
Dar kada norėčiau Hauschkos pudras išmėginti, bet Klaipėdoje nė su žiburiu tokio daikto nerasi, o vėl siųstis ir nepataikyti bijau, vis tik Hauschka gan nepigi.

Galiu ipilti truputi pabandymui Hauschkos krempudros (spalva 01) mirksiukas.gif (tik tada reiktu, kad man koki maziuka induka atsiustum, nes su indukais pas mane prastai - nebeturiu)
Atsakyti