QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 00:06)
Važiuosiu 5adieni į Pelenę - gal kokių produktų bus su nuolaida, o dar geriau - mėginukų
Jei ir Žalia Žalia dalyvaus - pas juos ir dekoratyvinės nemažai
As taip pat penktadieni planuoju Pelenej apsilankyti
Labai noriu seseliu, tai tikiuosi, kad bus kokiu nuolaidu Hauschkai, Nvey ar dar kam nors
QUOTE(Chippie @ 2010 03 04, 02:31)
gundausi MADARA priemonemes kunui: Labai prasau, merginu kurios naudojo sios firmos priemones, atsiliepkite
1. ar kremas su blizguciai labai blizga?? nes nenoreciau buti panasi i kaledine eglute...
2. ar drekinantis kremas, pakankamai drekina lb sausa oda?
3. Dar maciau, kad Madara turi stangrinanti krema, na nelabai tikiu tokiais stebuklingais kremais, bet gal siek tiek pastangrina?
kokie uspudziai butu apie sias priemones?
1. Tas kuno kremas su blizguciais man labai vasara patinka
pries saulute taip graziai zeri oda (aisku neatrodo kad butu kaip kaledu eglute)
, o kai saules nera, tai ir blizguciu nesimato.. Laukiu vel siltu oru, kada galesiu si krema naudoti, nes ziema, tai stovi be darbo
2. As esu turejus lengvai drekinanti kuno krema, tai man jis tiko ir ziema, ir vasara.. Patiko labai, esu ne viena sunaudojusi.. Mano kuno oda normali.. O kitas manau riebesnis kremas bus
As tai Madaros gerbeja
Atsimenu, kad Madaros tonikas veidui buvo mano pirmoji naturali kosmetikos priemone, nuo kurios uzsikabinau ant natur. kosmetikos ir ant Madaros
Ir beveik viskas ka bandziau/naudojau is Madaros paliko labai gera ispudi..