Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Manija69 @ 2010 03 03, 21:39)
Gal galite kas man pasakyti, ar iš čia http://www_cosmaterra_fr/ siunčia į LT?  4u.gif  4u.gif  Nieko nesuprantu. doh.gif  blush2.gif

siunčia į čia:

France Métropolitaine (Corse incluse),Andorre, Monaco, Açores, Allemagne, Autriche, Belgique, Canaries, Danemark, Espagne, Finlande, Grande-Bretagne, Grèce, Guadeloupe, Guyane Française, Hongrie, Irlande, Islande, Italie, Luxembourg, Madère, Martinique, Mayotte, Monaco, Norvège, Nouvelle Calédonie , Pays-Bas, Pologne, Polynésie Française, Portugal, République Tchèque, Réunion, Slovaquie, Slovénie, St Pierre et Miquelon, Suède, Suisse, Wallis et Futuna.

Lietuvos nėra 4u.gif

TekilaSunrise, man tik vienų šešėlių labai buvo gaila, nes tarp natūralių tiesiog nėra tokios spalvos. Bet negali būti taip, kad praradimo nekeistų atradimas biggrin.gif Iš EM vieni parsisiųsti dabar patys mylimiausi: Rare silk. Nebekeisčiau atgal. Nors spalvos kardinaliai skiriasi.

nenatūralūs buvo degintos žemės spalvos, vos vos su violetiniu atspalviu. O šitie - kažkas tarp balto ir dramblio kaulo. Kadangi aš su baltais šešėliais atrodau kaip nusiverkusi, tai man šitie pats tas - pašviesina viršutinį voką, suteikia šviežumo, o jei nusitrina, tai nesimato, kad nusitrynė. Žodžiu, vieni pliusai thumbup.gif
Atsakyti
O kokia jusu nuomone apie everyday minerals? berods mineralines pudros ju gan neblogos kiek esu anksciau girdejusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 03, 23:15)
O kokia jusu nuomone apie everyday minerals? berods mineralines pudros ju gan neblogos kiek esu anksciau girdejusi  mirksiukas.gif

Aš naudoju tiek birias, tiek presuotas - labai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 03, 23:15)
O kokia jusu nuomone apie everyday minerals? berods mineralines pudros ju gan neblogos kiek esu anksciau girdejusi  mirksiukas.gif

as irgi tik jas naudoju thumbup.gif

neseniai pasidariau kauke is Monicos miltuku wub.gif dejau agurku, varnalesu milteliu ir dumbliu ruduju ir frankincenso hidrolato, veidas atsigaves, bet kvapas tu dumbliu doh.gif tai uzmusantis lotuliukas.gif as, jau atrodo, nesu tokia jautri kvapams, ale sis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugvilė: 03 kovo 2010 - 22:51
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 03, 22:39)
Is tikro labai sunku issirinkt, nes ju yra begale doh.gif

O kodėl iš amerikoniško Amazon, ne iš britiško..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 03, 20:47)
Jei jau tokios temos užėjo smile.gif Aš tai stengiuosi būti labai tolerantiška, nes negalima nieko niekam prievarta kišti ar žiūrėti iš aukšto maždaug "nieko Jūs nesuprantat, tik aš viena viską žinau" wink.gif Galų gale, ar me pačios nenaudojom tų priemonių? Manau, kad didžioji dauguma tikrai naudojo. Man netgi labai tiko ir patiko, gal būtų pasisukusios aplinkybės kitaip, ir net niekada nebūčiau natūralia kosmetika susidomėjusi smile.gif
MB dėl kosmetikos tai manim tiki, pasitiki, pats iš paskos tos pačios firmos šampūna nugriebė, pastą dantų tą pačią naudojam, dar kokių gėrybių iš manęs gauna. Mama, draugės irgi natūraliai sužino, kuo domiuosi, nes išeina iš kalbos. Bet dar nė karto joms nieko nesiūliau. Norės, pačios susidomės. Nebent yra minčių kokio skaniai kvepiančio dalyko padovanot kokia proga smile.gif
O aš pati manau, kad visgi svarbiausia sveikas protas. Tiek čia, tiek bet kur. Tikrai nepuolu išmetinėti visų nenatūralių namie turimų priemonių, kuriom iki šiol buvau patenkinta vien todėl, kad "įvyko nušvitimas"  biggrin.gif Tikrai nesipurtau, jei reikia svetimoj vietoj rankas nusiplauti skystu Nivea muilu ir pasitepti kremu wink.gif Manau, kad bet kokie įsitikinimai neturi pradėti trukdyti gyventi. Jei visą laisvą laiką skirsiu vien tik sveiko maisto ir kosmetikos paieškai bei gamybai, tai mano gyvenimas tikrai praras didelę dalį žavesio. Manau, tikri ir teisingi pokyčiai turi vykti palaipsniui ir mėgaujantis - tiek nusipirktu natūraliai išaugintu kopūstu, tiek susimaišytu skaniai kvepiančiu kremu  wub.gif
Gal ne į temą, bet va taip va...  ax.gif  4u.gif

is tikruju as irgi labai panasiai mastau. ir truputi pasimetus, nes man patiko ir patinka iki siol mano naudota nenaturali kosmetika, bet labai laqbai aptinka ir naturali. ir nesu as tokia lepi, nei kvapams, neio konsistensijai, nei rezultatams ... tiesiog plaukams, kunui - kategoriskai - naturus aliejai, nes matau ir jauciu rezultata. o del veido ar kt, nezinau ka cia daar daryti. tiek visko pas mane daug is nenaturalios. neturiu galimybes visko ismesti ir staigiai pasikeisti. bet kita vertus ir galvoju: jei viena diena naudosiu hidrolata ir alieju, o kt diena tonika ir krema su parabenais smile.gif tai ar kokio rezultato pasieksiu g.gif . vadinasi reikia tik is vien naudoti naturalia, kad isvalyti oda nuo blogieciu... bet tai ka tada daryti su visais kremais, tonikais, sveitikliais, kaukem, prausikliais ir pan. ka turiu spintelej. gi baisiai skaudetu piniginei jei ismesti tektu viska g.gif g.gif g.gif todel taii ir nesugalvojau, kaip palaipsniui ir teisingai pereiti . belieka tiesiog po truputi baigineti savas priemones ir po truputi keisti i naujas. bet is kur tos kantrybes tiek parauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 03, 22:53)
O kodėl iš amerikoniško Amazon, ne iš britiško..?  g.gif

kai ieskojau ismete amerikietiska, tai ten ir pasidairiau, reikes paziuret ir uk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 03, 22:59)
TekilaSunrise, man tik vienų šešėlių labai buvo gaila, nes tarp natūralių tiesiog nėra tokios spalvos. Bet negali būti taip, kad praradimo nekeistų atradimas  biggrin.gif Iš EM vieni parsisiųsti dabar patys mylimiausi: Rare silk. Nebekeisčiau atgal. Nors spalvos kardinaliai skiriasi.
nenatūralūs buvo degintos žemės spalvos, vos vos su violetiniu atspalviu. O šitie - kažkas tarp balto ir dramblio kaulo. Kadangi aš su baltais šešėliais atrodau kaip nusiverkusi, tai man šitie pats tas - pašviesina viršutinį voką, suteikia šviežumo, o jei nusitrina, tai nesimato, kad nusitrynė. Žodžiu, vieni pliusai  thumbup.gif

Iš EM nieko nesu turėjusi. Išvis dekoratyvinės dar nieko neįsigijau. Pripažinsiu, stabdo labai maža pasiūla LT doh.gif Na, o siunčiantis baisu, kad realiai spalvu, tekstūros nematai... unsure.gif
Važiuosiu 5adieni į Pelenę - gal kokių produktų bus su nuolaida, o dar geriau - mėginukų smile.gif Jei ir Žalia Žalia dalyvaus - pas juos ir dekoratyvinės nemažai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 03, 23:59)
bet tai ka tada daryti su visais kremais, tonikais, sveitikliais, kaukem, prausikliais ir pan. ka turiu spintelej. gi baisiai skaudetu piniginei jei ismesti tektu viska  g.gif  g.gif  g.gif todel taii ir nesugalvojau, kaip palaipsniui ir teisingai pereiti . belieka tiesiog po truputi baigineti savas priemones ir po truputi keisti i naujas. bet is kur tos kantrybes tiek parauti  g.gif

Aš daug ką pardaviau čia SM, daug išdovanojau draugėms, taip ir apmažėjo nenatūralios kosmetikos. Nepasakyčiau, kad visiškai esu atsisakiusi nenatūralių priemonių (pvz dezodorantą vis dar naudoju nenatūralų ir pan.), bet jei pabaigiu kokią priemonę, į jos vietą būtinai perku natūralią. Taip ir pasikeis viskas palaipsniui ax.gif
Tik su natūraliom makiažo priemonėm man labai sunku, ypač makiažo pagrindais. Du kartus nusvilau, dabar baisu pirkt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 03 kovo 2010 - 23:08
QUOTE(Satura @ 2010 03 03, 22:59)

Lietuvos nėra  4u.gif

Ačiū Satura. 4u.gif

Kaip gaila.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 04, 00:03)
kai ieskojau ismete amerikietiska, tai ten ir pasidairiau, reikes paziuret ir uk  smile.gif

Aišku smile.gif Šiaip iš britiškojo brolio žmona kartais knygas siunčiasi, tai, kaip suprantu, visai neblogai ten išeina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bituteba @ 2010 03 03, 23:59)
is tikruju as irgi labai panasiai mastau.

Aš tai, žinok, palyginus nedaug visko turėjau - niekad neprisipirkdavau dviejų vienos paskirties produktų vienu metu biggrin.gif Tai praktiškai ir baigėsi viskas. Tiesa, šampūnas ir balzamas buvo žinomos firmos, tai neblogai pardaviau biggrin.gif
Ir kažkaip natūraliai išėjo, kad iš sintetinės kosmetikos pas mane dabar liko tik dekoratyvinė ir dezodorantas... ax.gif Tiesa, dar nagų lakai, bet dabar nelakuoju kažkaip rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2010 03 04, 00:07)
Tik su natūraliom makiažo priemonėm man labai sunku, ypač makiažo pagrindais. Du kartus nusvilau, dabar baisu pirkt ax.gif

Man į rankas buvo pakliuvęs Sante makiažo pagrindas - tai tikrai, jis net prie veido nelimpa... Neįtikėtina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 00:15)
Man į rankas buvo pakliuvęs Sante makiažo pagrindas - tai tikrai, jis net prie veido nelimpa... Neįtikėtina  doh.gif

Aš bandžiau Logonos ir Laveros fluidus, tai sausai odai jie visiškai netinkami. Bet mergina, kuri nupirko Laverą sakė, kad susidraugavo su juo, būtų įdomu sužinot, ar po kiek laiko nepasikeitė jos nuomonė ax.gif Dar kada norėčiau Hauschkos pudras išmėginti, bet Klaipėdoje nė su žiburiu tokio daikto nerasi, o vėl siųstis ir nepataikyti bijau, vis tik Hauschka gan nepigi.
Atsakyti