QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 03, 20:47)
Jei jau tokios temos užėjo
Aš tai stengiuosi būti labai tolerantiška, nes negalima nieko niekam prievarta kišti ar žiūrėti iš aukšto maždaug "nieko Jūs nesuprantat, tik aš viena viską žinau"
Galų gale, ar me pačios nenaudojom tų priemonių? Manau, kad didžioji dauguma tikrai naudojo. Man netgi labai tiko ir patiko, gal būtų pasisukusios aplinkybės kitaip, ir net niekada nebūčiau natūralia kosmetika susidomėjusi
MB dėl kosmetikos tai manim tiki, pasitiki, pats iš paskos tos pačios firmos šampūna nugriebė, pastą dantų tą pačią naudojam, dar kokių gėrybių iš manęs gauna. Mama, draugės irgi natūraliai sužino, kuo domiuosi, nes išeina iš kalbos. Bet dar nė karto joms nieko nesiūliau. Norės, pačios susidomės. Nebent yra minčių kokio skaniai kvepiančio dalyko padovanot kokia proga
O aš pati manau, kad visgi svarbiausia sveikas protas. Tiek čia, tiek bet kur. Tikrai nepuolu išmetinėti visų nenatūralių namie turimų priemonių, kuriom iki šiol buvau patenkinta vien todėl, kad "įvyko nušvitimas"
Tikrai nesipurtau, jei reikia svetimoj vietoj rankas nusiplauti skystu Nivea muilu ir pasitepti kremu
Manau, kad bet kokie įsitikinimai neturi pradėti trukdyti gyventi. Jei visą laisvą laiką skirsiu vien tik sveiko maisto ir kosmetikos paieškai bei gamybai, tai mano gyvenimas tikrai praras didelę dalį žavesio. Manau, tikri ir teisingi pokyčiai turi vykti palaipsniui ir mėgaujantis - tiek nusipirktu natūraliai išaugintu kopūstu, tiek susimaišytu skaniai kvepiančiu kremu
Gal ne į temą, bet va taip va...
is tikruju as irgi labai panasiai mastau. ir truputi pasimetus, nes man patiko ir patinka iki siol mano naudota nenaturali kosmetika, bet labai laqbai aptinka ir naturali. ir nesu as tokia lepi, nei kvapams, neio konsistensijai, nei rezultatams ... tiesiog plaukams, kunui - kategoriskai - naturus aliejai, nes matau ir jauciu rezultata. o del veido ar kt, nezinau ka cia daar daryti. tiek visko pas mane daug is nenaturalios. neturiu galimybes visko ismesti ir staigiai pasikeisti. bet kita vertus ir galvoju: jei viena diena naudosiu hidrolata ir alieju, o kt diena tonika ir krema su parabenais
tai ar kokio rezultato pasieksiu
. vadinasi reikia tik is vien naudoti naturalia, kad isvalyti oda nuo blogieciu... bet tai ka tada daryti su visais kremais, tonikais, sveitikliais, kaukem, prausikliais ir pan. ka turiu spintelej. gi baisiai skaudetu piniginei jei ismesti tektu viska
todel taii ir nesugalvojau, kaip palaipsniui ir teisingai pereiti . belieka tiesiog po truputi baigineti savas priemones ir po truputi keisti i naujas. bet is kur tos kantrybes tiek parauti