Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2010 03 03, 18:47)
Oi, tie konspektavimai tikrai daug laiko atima  doh.gif Turiu nusipirkusi knygutę "Aromaterapijos paslaptys".

Aš tai kažkada amazon.co.uk žiūrėjau - kiek ten knygų tom temom... doh.gif Ir kokios visos gražios biggrin.gif Bet vis galvoju, kad neverta. Viską tą patį galima internete rasti, tik kad ne taip gražu, kaip knyga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 03, 21:35)
numer uno thumbup.gif isties labai tiko, dziaugiuos, kad isbandziau

O kokie tavo plaukai? Tau nesausina galvos odos? g.gif
Nes man pardavėja sakė,kad viena moterėlė kaip ir 'bėdavojo',kad jai jis labai išplauna plaukus, kad net sausa galvos oda. kaip tik norėjau vėl Aubrey šampūno, tai visgi šio neėmiau, bet dabar naudoju su chna,tai taip pat laaabai patenkinta. wub.gif

kunigunda, gal gali parašyti atsiliepimus apie Gourmandise kvepaliukus? Kaip tau laikosi? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 03, 20:36)
oi ne, nesilaiko, ryte uzsitepi, vakare jis nusiplauna kaip kad pvz kremas su spalva 4u.gif

aisku, jauciu noriu ax.gif
QUOTE(Satura @ 2010 03 03, 20:37)

jei kelis kartus tepsi, tai duos, jei vieną-du, tai bus super gero išsiilsėjimo švytintis veidas smile.gif

pasirodo is ties geras daiktas biggrin.gif

Sakykit, merginos, o vasara ka naudojat, kokia apsauga nuo saules, veidui atskirai perkat g.gif
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 03, 21:09)
... tik kad ne taip gražu, kaip knyga smile.gif

del to grazumo ir susigundziau, didziausias pavasario indelis bus i kelias knygas ax.gif

QUOTE(Manija69 @ 2010 03 03, 21:12)
O kokie tavo plaukai? Tau nesausina galvos odos? g.gif

greitai susiriebaluojantis, iki peciu, dabar su siuo sampunu dvi dienas istempiu, odos visiskai nesausina, bet po plovimo as naudoju ir ju aloe sultis. turiu ir as su chna laukia savo eiles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 03, 22:22)
del to grazumo ir susigundziau, didziausias pavasario indelis bus i kelias knygas ax.gif

Gal gali išduoti, kokias esi nusižiūrėjusi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 03, 20:47)
Man netgi labai tiko ir patiko, gal būtų pasisukusios aplinkybės kitaip, ir net niekada nebūčiau natūralia kosmetika susidomėjusi smile.gif

Tikrai nepuolu išmetinėti visų nenatūralių namie turimų priemonių, kuriom iki šiol buvau patenkinta vien todėl, kad "įvyko nušvitimas"  biggrin.gif

aš tai net nežinau, kaip aš išvis naudoju tą natūralią kosmetiką ir esu ja patenkinta (oda labiausiai), kai kai kurie jos komponentai mane smarkiai alergizuoja ir turiu žiūrėt, kad jų nebūtų gink dieve, o sintetinė, kurią gerai toleravau, tiek problemų man kėlė....

ar išmetinėt ar net keisti jų nesinori, kokios geros? ax.gif

šiaip bendras požiūris - pagirtinas cool.gif

QUOTE(Extraordinary @ 2010 03 03, 20:51)
va viena drauge man pasake - kokia ekonomiska tavo dovana..

neturi žmonės supratimo, kokios mūsų išlaidos tam ax.gif

jo, mūsų antros pusės tikrai priešingai galvoja lotuliukas.gif MB po apsilankymo pas Monica manęs konkrečiai paklausė: kam tau reikia iš karto tiek daug kvapų? blink.gif Čia suprask alieju, EA, absoliutų, miltelių lotuliukas.gif

eglute, Manija, apie kokį AO šampūną kalbat? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 03, 20:52)
Na, tai čia tik griebt už tiek ir dar tokį gėrį - pirktiniai net nenatūralūs bangesni dažniausiai  biggrin.gif

Na vienai draugei tai pasirodė labai didelė kaina. Nežinau, gal ji balzamus po litą perka, tada aišku, kad brangu... O šiaip tai daugiau užsikelti ir nedrįsčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 03, 22:25)
ar išmetinėt ar net keisti jų nesinori, kokios geros?  ax.gif

Va, kas ir keisčiausia - kad tikrai labai geros, tikrai nesinori išmesti smile.gif Mano šitas keitimas vyksta palaipsniui ir tik dėl to, kad protu taip pasirinkau. Nes tikrai manau, kad kam naudoti sintetiką, jei tą patį gali suteikti visiškai natūralus dalykas. Bet jokių realių ir apčiuopiamų nusiskundimų sintetine kosmetika niekada neturėjau...
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 03, 22:25)

Su žaliaja arbata riebiems plaukams. mirksiukas.gif

Gal galite kas man pasakyti, ar iš čia http://www_cosmaterra_fr/ siunčia į LT? 4u.gif 4u.gif Nieko nesuprantu. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 03, 21:24)
Gal gali išduoti, kokias esi nusižiūrėjusi? smile.gif

tokia ir tokia dar sita ziurejau. Is tikro labai sunku issirinkt, nes ju yra begale doh.gif
QUOTE(Satura @ 2010 03 03, 21:25)

Aubrey Green Tea Shampoo for oily hairs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 03, 18:47)
o as bandysiu pati pudra darytis kai gausiu viska is aromos  bigsmile.gif  radau receptuka, ziuresiu kas gausis  cool.gif

Pagal kokį receptuką? Aš kažkur esu užsirašiusi receptą, rodos, Monicos papasakotą, kaip pasidaryti skystą pudrą iš mineralinės (sumaišyt su aliejum biggrin.gif), bet dar nebandžiau ir turbūt nemėginsiu, nes man aliejai tikriausiai kemša poras.
Atsakyti
Gal kam bus idomus sis puslapiukas, yra receptu ir siaip info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 03, 20:41)
Gal butu atsiliepimu apie NVEY idegio kompaktine pudra?  ax.gif  ir apskritai ju pudras smile.gif

Turiu bronzantą, man patiko, oda visą dieną matinė išlieka. Tik gal sausai odai nerekomenduočiau.
Atsakyti