QUOTE(Diva:) @ 2010 03 03, 13:40)
Reikes man ko gero mamai kazka uztaisyt su tuo sviesmedziu - ji visa gyvenima vargsta su skilinejanciais kulnais...
Mamai rankos labai skilinėja, sausos, tai ja labai padėjo Senteurs du Sud kremas rankoms, tada pagaminau riebų kremą su sviestmedžiu, arganu, hamamelio hidrolatu, glicerinu, tai irgi labai padeda. Reikėtų dar benzoinio įlašinti, bet neturėjau.
QUOTE(Katherina @ 2010 03 03, 14:21)
(nors kažin ar taip jau racionaliai, jei prisikroviau krepšelį visokių ea, miltukų, kurių man šiuo metu tikrai nereikia
Kaip nereikia, reikia reikia
Bent jau man..
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 03, 14:38)
yra gi tokios mini tarkos kulnams su rankenele (vienoje puseje tarkute, kitoje-pemzute svelni). As viena karta i savaite patarkuoju, papemzuoju, kulniukai mano minksti ir svelnutukai
Man irgi tokia geriausia. Kažkada naudojau skutimosi peiliukus, kol vieną kartą išmečiau ir užlipau..
Bryla, nesijaudink dėl tokių menkniekių, yra kam tavo balzamiukų labai reik ir kas juos labai vertina
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 03, 14:44)
as irgi turiu per daug lupu balzamu
tiesa, beveik visus isdovanoju draugams. vieni ivertino, kitu vaikai tiesiog pazaide..
QUOTE(adrija @ 2010 03 03, 16:15)
Nu Monikai šakės dabar.Prirenka kokio ten molio nuo Dusios ar Ančios ir svarsto čia ..
Va taip ir gimsta gandai..
Tai man kažkaip Monikos "rinktas" molis labai gerą poveikį turi..
Žmogus pats sau priešas..