Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 03, 13:34)
Beje, po kiek parduodi, jei ne paslaptis?

Jokia čia ne paslaptis, po 8 lt blush2.gif Vienodos kainos, nor kavos balzamas brangiau atsiėjo

Nebepamenu, sakiau ar ne... Šiandien pasitepiau savo kavos balzamu ir pagaliau supratau kuo kvepia- kava ir juodu šokoladu bigsmile.gif
Atsakyti
bukit geros, mergaites, susimaisiau visai blush2.gif
jei noriu EA istirpinti: tai a) paimu bazini alieju ir ilasinu kazkiek lasiuku cool.gif i kitokia priemone galiu istirpinti kaip subolas, glicerinas. ar del glicerino as klystu ? AN neparasyta apie glicerina ir ea blush2.gif
tada man kyla klausimas: jei noriu tarkim i vonia isilasinti EA: jis vandenyje netirpsta, tirpsta tik aliejuje. tai ilasinu ea i bazini alieju ir tada ta misinuka i vonia ? juk ir siaip aliejus netirpsta vandeny. blink.gif kuo gilyn i miska , tuo daugiau medziu smile.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 03 03, 16:30)
- veido prausiklį iš rasulo molio, hamamelių hidrolato, varnalėšų miltelių ir jojobos al. ir glicerino - prausia puikiai, net muiluoja, bet nusiprausus oda lieka nusausėjus, ar aliejų daugiau įdėti, ar geriau tada tik rasulas su vandeniu/hidrolatu?

Aš maišiau rasulą su vandeniu paprastu, makadamijų al. ir glicerinu. Taip pat sausina, bet pasipurškiu hidrolatu ir viskas liux thumbup.gif Dar tą prausiklį pamaišau su gintaro milteliais.

Beje, dar niekada turbūt nesu turėjusi tokios švarios odos kaip dabar rolleyes.gif labai gerai išsivalė su molio kauke (raudonas ir baltas molis, dumbliai, bananų milteliai, gintaro milt., vanduo, hamamel. hidrolatas, aliejukas ir glicerinas) užvakar, o dar kai kiekvieną vakarą prausiu rasulu apie 2-3 min masažuodama, tai iš vis faina wub.gif
Papildyta:
QUOTE(bituteba @ 2010 03 03, 16:41)
bukit geros, mergaites, susimaisiau visai  blush2.gif
jei noriu EA istirpinti: tai a) paimu bazini alieju ir ilasinu kazkiek lasiuku cool.gif i kitokia priemone galiu istirpinti kaip subolas, glicerinas. ar del glicerino as klystu ? AN neparasyta apie glicerina ir ea  blush2.gif
tada man kyla klausimas: jei noriu tarkim i vonia isilasinti EA: jis vandenyje netirpsta, tirpsta tik aliejuje. tai ilasinu ea i bazini alieju ir tada ta misinuka i vonia ? juk ir siaip aliejus netirpsta vandeny.  blink.gif kuo gilyn i miska , tuo daugiau medziu smile.gif  verysad.gif

EA glicerine netirpsta, bet glicerino pagalba EA skystyje pasiskirsto mikro lašiukais.
Aš į vonią pilu EA, tirpintą meduje ir piene arba grietinėlėje, tai dviguba nauda smile.gif su aliejais nebandžiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 03 kovo 2010 - 16:44
QUOTE(bituteba @ 2010 03 03, 16:41)
bukit geros, mergaites, susimaisiau visai  blush2.gif

tada man kyla klausimas: jei noriu tarkim i vonia isilasinti EA: jis vandenyje netirpsta, tirpsta tik aliejuje. tai ilasinu ea i bazini alieju ir tada ta misinuka i vonia ? juk ir siaip aliejus netirpsta vandeny.  blink.gif kuo gilyn i miska , tuo daugiau medziu smile.gif  verysad.gif

Lašink į pieno šlakelį, medaus ar druskos šaukštą smile.gif
Atsakyti
SVEIKOS MERGINOS, REIKIA INFORMACIJOS AIŠKIOS, NA JEI AŠ NORIU PASIGAMINTI KOKĮ KREMUKĄ AIŠKU IŠ NATURALIŲ PRODUKTŲ, KAIP SUPRANTU DARANTIS PAČIAI, TAI IR JŲ GALIOJIMO LAIKAS YRA TRUMPAS, NES BE PRIEDŲ). Nuo ko man pradėti, dabar jau pradėjau žėt į visas etiketes kur ko pridėta, tai išsigandau. Buvau jau nusprendusi apsistoti ties Weledos produktais, nes ir kaina man priimtina ir gražūs aprašymai...reikia patarimo, nes lūpoms tai visada naudoju balzamą, nes jos džiusta,sausumo pojutis, tai butinai reikia kažko....na laukiu patarimo nuo mo pradėti. 4u.gif 4u.gif g.gif AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2010 03 03, 18:15)
na laukiu patarimo nuo mo pradėti. 4u.gif  4u.gif  g.gif AČIŪ

Patarimas: pradėk nuo senesnių temų skaitymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 03, 13:40)

Reikes man ko gero mamai kazka uztaisyt su tuo sviesmedziu - ji visa gyvenima vargsta su skilinejanciais kulnais...

Mamai rankos labai skilinėja, sausos, tai ja labai padėjo Senteurs du Sud kremas rankoms, tada pagaminau riebų kremą su sviestmedžiu, arganu, hamamelio hidrolatu, glicerinu, tai irgi labai padeda. Reikėtų dar benzoinio įlašinti, bet neturėjau.

QUOTE(Katherina @ 2010 03 03, 14:21)

(nors kažin ar taip jau racionaliai, jei prisikroviau krepšelį visokių ea, miltukų, kurių man šiuo metu tikrai nereikia

Kaip nereikia, reikia reikia biggrin.gif Bent jau man.. blush2.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 03 03, 14:38)
yra gi tokios mini tarkos kulnams su rankenele  (vienoje puseje tarkute, kitoje-pemzute svelni). As viena karta i savaite patarkuoju, papemzuoju, kulniukai mano minksti ir svelnutukai

Man irgi tokia geriausia. Kažkada naudojau skutimosi peiliukus, kol vieną kartą išmečiau ir užlipau..

Bryla, nesijaudink dėl tokių menkniekių, yra kam tavo balzamiukų labai reik ir kas juos labai vertina 4u.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 03, 14:44)
as irgi turiu per daug lupu balzamu  biggrin.gif tiesa, beveik visus isdovanoju draugams. vieni ivertino, kitu vaikai tiesiog pazaide..

doh.gif

QUOTE(adrija @ 2010 03 03, 16:15)

Nu Monikai šakės dabar.Prirenka kokio ten molio nuo Dusios ar Ančios ir svarsto čia ..

Va taip ir gimsta gandai.. doh.gif lotuliukas.gif Tai man kažkaip Monikos "rinktas" molis labai gerą poveikį turi.. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Žmogus pats sau priešas..
Atsakyti
EA glicerine netirpsta, bet glicerino pagalba EA skystyje pasiskirsto mikro lašiukais.
Aš į vonią pilu EA, tirpintą meduje ir piene arba grietinėlėje, tai dviguba nauda smile.gif su aliejais nebandžiau
[/quote]

aciu aciu labai 4u.gif 4u.gif jauciu reikia kokia knygele isigyti, kad po ranka butu atsiversti ir galeciau naudoti. nes dabar turiu keleta visokiu geriu ir suku makaule kaip cia ka daryti. tada skaitau , ieskau, konspektuoju ir vis nauju minciu kyla ir dar daugiau visko noriu, o tam skirta laiko jau nebelieka g.gif
Atsakyti
o as bandysiu pati pudra darytis kai gausiu viska is aromos bigsmile.gif radau receptuka, ziuresiu kas gausis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 03, 17:32)
aciu aciu labai  4u.gif  4u.gif  jauciu reikia kokia knygele isigyti, kad po ranka butu atsiversti ir galeciau naudoti. nes dabar turiu keleta visokiu geriu ir suku makaule kaip cia ka daryti. tada skaitau , ieskau, konspektuoju ir vis nauju minciu kyla ir dar daugiau visko noriu, o tam skirta laiko jau nebelieka  g.gif

Oi, tie konspektavimai tikrai daug laiko atima doh.gif Turiu nusipirkusi knygutę "Aromaterapijos paslaptys". Perskaičiau kartą, o dabar dulka. Lt kalba tai tikrai nėra gerų knygų šia tema, daug vertingesnis šis forumas. Laiko atima nemažai, bet kuo toliau, tuo mažiau (save jau kontroliuoju, nes kaip narkomanė SM'o pasidariau biggrin.gif). Aš dar iš interneto išsirenku info apie aliejukus, kuriuos turiu, susitvarkau tekstuką, atsispausdinu, pasibraukau, ką reikia, taip daug paprasčiau...
Atsakyti
Vakar sumasciau pamaisyti aliejukus, sakykit ar nebusiu nesamones sugalvojus ir neteks paskui ismest: kokosu aliejus, papaju aliejus, glicerinas, rozmarino EA. Tik taip ir likau nesupratusi ar EA tirpsta aliejuje? Kaip suprantu gauciau tiesiog skysta aliejuka, toks rezultatas mane ir tenkintu..
Zinau, kad ne pats protingiausias klausimas, bet reikia nuo kazko pradeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2010 03 03, 18:28)

Va taip ir gimsta gandai..  doh.gif  lotuliukas.gif  Tai man kažkaip Monikos "rinktas" molis labai gerą poveikį turi..  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Žmogus pats sau priešas..

Matyt geras vietas žino lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O dabar į temą-gal ką nors šildančio,karšto žinot?Na,jei pvz.strėnas pertempi ar pan.? ax.gif ax.gif
Atsakyti