Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 03, 15:34)
aha, ir as pastebejau. bet ne pirma karta jau randu su dideliu kiekiu glicerino. butu idomu praktiskai pabandyt  g.gif

Jei prausikliui naudot gal ir toks didelis kiekis glicerino tinkamas, juk veidas nuplaunamas ir mažai jo telieka and odos smile.gif
Netgi savo nenatūraliame prausiklyje, kurį seniau naudojau buvau pastebėjusi, jog antru numeriu eina glicerinas.
Šiaip labai fainas receptas, atrodo turėtų būt lengvas, malonus veidui produktas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 03, 13:20)
Atėjau pasiguosti  angel_sadangel.gif

Radai kam siūlyti... doh.gif Gal mažai čia gerbėjų atsirado? Giliai įkvėpk ir ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 03 03, 12:26)
Plaukai, tiksliau galai (na, visa kasa) geriau padrėkinami, nesivelia. Man sante iš pradžių labai patiko, bet vėliau, pradėjo trūkti drėkinimo, o ir dideliais kiekiais aš jį naudodavau

Dekui, reikes ismeginti 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 03 03, 12:39)
ne, visus meginukus isbaigiau, bet GinMinte maciau du meginelius man idejo:)

Ten meginukai stangrinantys/atkuriantys oda, nuo serpetojimu nepades smile.gif

QUOTE(Katherina @ 2010 03 03, 14:37)
Man jau atrodo, kad net neverta kažkam kažką bandyti įrodyti apie nat.produktų naudą, sintetinių nenaudą ir pan. Viena mano pažįstama klausinėja pastoviai manęs visko, aš jai pasakoju, patariu tikrai nuoširdžiai, o ji galų gale "ai, tai čia sunku pasakyti, kas kam geriau ir t.t ir pan"  blink.gif  paskutinį kartą pasakiau, kad daugiau nedrįstų manęs nieko klausti, nes baigsis negerai jai  box.gif  Ačiū Dievui, kad draugas jau gerai vertina mano domėjimąsi, naudojimą nat.produktų, tai bent su juo kariauti nebereikia, mamą irgi baigiu perauklėti biggrin.gif o kiti tai tegu pasisiunta

As ir turiu tokia drauge, kuri is pradziu klausia ka as naudoju bei praso pagalbos, bet poto tik pasijuokia arba net nebandziusi ispeikia. Galiu papsakot viena ivyki.. Paklause jinai manes kas galetu padeti nuo spuogu, nuosirdziai patariau nusipirkti molio bei darytis kaukes, nuorodele numeciau i AN, o jinai paziurejo ir sako, ai zinau cia moteryte renka ta moli kur prie ezero vieno mes vaziuojam, neapsimoka pirkti sako blink.gif O siaubeli, galvoju, nieko nesakiau ir daugiau nekalbu sia tema su ja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 03, 16:10)
Dekui, reikes ismeginti  4u.gif
Ten meginukai stangrinantys/atkuriantys oda, nuo serpetojimu nepades  smile.gif

o ryte galima juos teptis?? juk vakare tik ampulyte smile.gif
cia biski ne i tema, ale reikia paskaidrinti nuotaika "naturalus paveikslai"
http://elegante.posterous.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 03 kovo 2010 - 15:20
QUOTE(adrija @ 2010 03 03, 16:15)
Aciu uz vit.C doze lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nu Monikai šakės dabar.Prirenka kokio ten molio nuo Dusios ar Ančios ir svarsto čia lotuliukas.gif

QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 03, 16:16)
oi, GinMinte, prajuokinai su ta bobulyte, negaliu user posted image

Nu jo, bet man tada nejuokinga buvo blink.gif Ir kaip taip zmones sugeba sumastyti dar biggrin.gif
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 03, 16:19)
o ryte galima juos teptis?? juk vakare tik ampulyte smile.gif
cia biski ne i tema, ale reikia paskaidrinti nuotaika "naturalus paveikslai"
http://elegante.posterous.com/

Primink kas ten pas tave yra, serumas ir kremas?
Atsakyti
Mano panos nepuola naudot vien naturaliu priemoniu, bet tikrai klausia, kas kam padetu, ir bando bent kazka is naturaliu smile.gif jau net keliem vaikinam molio kaukes maisiau biggrin.gif kazkaip jos manim pasitiki, kad nesamones nepasiulysiu blush2.gif

Va del naturalaus maisto skeptiskiau ziuri, ale brangu ir tt. Lengviau ir pigiau pirkt beleka smile.gif Tik tevus jau baigiu perauklet ax.gif Mama vis kokiu idomesniu patiekaliuku sugalvoja be mesos ir kuo sveikesniu ax.gif Ji ir pati aliejukais dometis pradejo, vis ka nors nauja naturalaus grizus randu 4u.gif

Pasakot stengiuos kuo maziau, nebent paklausia, ka darau tokiu ir tokiu atveju, tai pasakau. Esu bandzius pasakot, tai baiges panasiai kaip visom: is pradziu lyg ir klauso, paskuj jau gina nanaturalumo puse ir viskas baigias mano nutylimu biggrin.gif aj, kam cia kist zmogui savo nuomone, tegul gyvena savo parabenu ir E261 pasauly drinks_cheers.gif

Ka galiu pasakyt, kad mano MB pats domis naturaliom priemonem ir maistu wub.gif
tai kist per prievarta ar apgaudinet tikrai nereikia, pats paprase molio kaukes, klausineja, ka darau, kad oda tokia lygi ir svelni ax.gif Nezinau tik, ar tepliosis del to svelnumo kokosu aliejum lotuliukas.gif

Labai dziaugiuos ( jau koki milijonini karta), kad atradau JUS ir sita tema wub.gif Palaikom viena kita sekmiu ir nesekmiu metu, suprantam kaip sunku kovot su pasauliu, kai musu nesupranta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 03, 16:23)
Primink kas ten pas tave yra, serumas ir kremas?

nepamenu pati blush2.gif namie busiu, paziuresiu:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 03, 16:39)
nepamenu pati  blush2.gif namie busiu, paziuresiu:)

Aha, nes jei kremas, tai reikia ji tepti ryte, o seruma, parasyta kaip nori, galima ryte, galima vakare smile.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri bandet darytis tusa? bigsmile.gif ziurekit koki recepta radau:

Mascara Rudos spalvos:

Vanduo: 17 g (17 ml)
Guaro guma: 0,3 g (1 didelis peilis kraštas)
Emulsinimo vaškas 1 g
Stearino rūgštis: 1,5 g
Lanolinas: 0,8 g
Bičių vaškas: 0,5 g
Karnaubo vaškas: 0,5 g
HV Castor: 2 g (apie 2 ml)
Dirvos paviršiaus: 0,25 g (1 didelis peilis TIP)
Beige kaštonas: 3 g
Phytokératine: 0,5 g
Vitaminas E: 3 lašai
Greipfrutų sėklų ekstraktas: 7 lašai

Lydalo bain-marie (Simmering vandens) emulsinimo vaškas su stearino rūgštis, pakeisti augalų lanolinas, ricinos aliejus, karnaubo vaškas ir bičių vaškas (naftos etapas). Šilumos vandens kartu su maždaug 70 ° C, po to pridėti pagal energingai maišant guaro guma (vandeninė fazė). Pridėti Black Earth naftos etape vis dar karšta. Lėtai įpilama vandens etapas naftos etapas išlaikant dideles sujaudinimas. Leiskite atvėsti, nuolat maišant. Pridėti vitamino E, phytokératine ir greipfrutų sėklų ekstraktas. Supilkite į tinkamą buteliuką. Laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3 savaites. g.gif

Cia vertimas is aroma-zone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 03 03, 13:40)

As pati dariau 2 kartus lupu balzama,bet turiu pripazinti, kad pirktiniai tikrai yra geresni, tiek kvapu, tiek poveikiu, tiek dizainu.

o man poveikiu pasigamintas tikrai nenusileidzia pirktiniams g.gif
vistiek gi negamini bilekaip smile.gif ieskai, domiesi del proporciju, paskui bandai, keiti.. sudedi kokius 10-20 kokybisku ingredientu..
(o paskui su tuo nepigiu, su meile ir daug laiko sanaudu pagamintu produktu pazaidzia vaikas biggrin.gif )

nu, del dizaino, tai pirktiniai galbut grazesni drinks_cheers.gif

QUOTE(GinMintė @ 2010 03 03, 14:10)
Galiu papsakot viena ivyki..

biggrin.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 03 03, 14:24)
Labai dziaugiuos ( jau koki milijonini karta), kad atradau JUS ir sita tema wub.gif Palaikom viena kita sekmiu ir nesekmiu metu, suprantam kaip sunku kovot su pasauliu, kai musu nesupranta rolleyes.gif

labai teisingai pasakei drinks_cheers.gif labai smagu, kai cia gauni pritarima ir palaikyma, kurio galbut nera betarpiskoje aplinkoje. o tai kad musu cia daug, jau parodo, kad nesam mes kokios kelios 'nuplaukusios'.

bryyla, ikvepei ir mane gamybai thumbup.gif cia bekalbant, visai uzsinorejau skysta muila eit gamint, ka jau seniai atideliojau.
Atsakyti
Ačiū, kad esate 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 03 03, 13:36)
o mano  kaulijimas, tau ne ivertinimas??? Pagalvok logiskai, zmogus nenutuokiantis apie naturalius dalykus, ar gali suvokti, kad pas tave geris, o parduotuveje slamstas???
Gal pagaliau parduosi nors viena man, a

Man jūsų visų pats didžiausias įvertinimas cool.gif
Galiu galiu biggrin.gif

QUOTE(Katherina @ 2010 03 03, 13:37)
Man jau atrodo, kad net neverta kažkam kažką bandyti įrodyti apie nat.produktų naudą, sintetinių nenaudą ir pan. Viena mano pažįstama klausinėja pastoviai manęs visko, aš jai pasakoju, patariu tikrai nuoširdžiai, o ji galų gale "ai, tai čia sunku pasakyti, kas kam geriau ir t.t ir pan"  blink.gif  paskutinį kartą pasakiau, kad daugiau nedrįstų manęs nieko klausti, nes baigsis negerai jai  box.gif  Ačiū Dievui, kad draugas jau gerai vertina mano domėjimąsi, naudojimą nat.produktų, tai bent su juo kariauti nebereikia, mamą irgi baigiu perauklėti biggrin.gif o kiti tai tegu pasisiunta

Žinok, aš ir neįrodynėjau ! Tiesiog nunešiau pasirodyti, ką pagaminau, nes buvau anksčiau minėjusi, kad gaminsiu, ir visos buvo labai susidomėjusios, o kai reikia pirkt - nebeįdomu schmoll.gif
Mane MB irgi palaiko, visai šeimai taip pat pasirodė faina idėja, o į natūralisčių gretas esu įtraukusi dvi drauges, labai liux turėti bent vieną kitą draugę, su kuria nebijau temos apie kosmetiką, o su kitais žmonėmis apie tai nebediskutuoju smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 03, 13:44)
as irgi turiu per daug lupu balzamu  biggrin.gif tiesa, beveik visus isdovanoju draugams. vieni ivertino, kitu vaikai tiesiog pazaide  biggrin.gif Gal trys drauges taip ir pasake - ai, nepabandziau, vaikui labai patiko, pirstus sukiso... Kitos kazkam kitam atidave, padovanojo. Niekad neisgyvenau del to, nes man atrodo tik taip ir gali buti. O va keli zmones is salies, kurie isigijo, paskui paprase ir po antra.

Va čia tai iš vis žiauru ! Dovanoji iš širdies, o draugams dzin doh.gif Na kokių nedėkingų žmonių būna verysad.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 03 03, 14:40)
Bet as suprantu ir tuos zmones, kurie nesusidomejo "naminiu" balzamu. Vis gi yra daug zmoniu, alergisku EA ir as tavo vietoj nerizikuociau savo balzamu pardavineti, nes niekada negali zinoti, kaip kas sureaguos.
As pati dariau 2 kartus lupu balzama,bet turiu pripazinti, kad pirktiniai tikrai yra geresni, tiek kvapu, tiek poveikiu, tiek dizainu.

Taip, sutinku visiškai. Bet ant mano balzamų yra sudėtys + vienai draugei dovanodama išklausinėjau, ar nėra alergiška sudedamosioms dalims. Dabar ji su mielu noru naudoja ir sakė super drėkina.
Na jau, mano balzamų dizainas neprastas biggrin.gif Asmeniškai man labiau patinka savos gamybos balzamai, daug geriau maitina lūpas, tokios švelnios... Kadangi dar ir gamint patinka, tai turbūt jų nebeteks pirkti ax.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 03 03, 14:52)
Gal siulei tokiom TBS, NIVEA ir LOREAL aukoms

Taip taip, tokioms biggrin.gif

QUOTE(GinMintė @ 2010 03 03, 15:10)
paziurejo ir sako, ai zinau cia moteryte renka ta moli kur prie ezero vieno mes vaziuojam, neapsimoka pirkti sako  blink.gif  O siaubeli, galvoju, nieko nesakiau ir daugiau nekalbu sia tema su ja  schmoll.gif [/color]

Kuo toliau, tuo labiau man atrodo, kad mūsų forumo merginos-moterys labiau išprususios už aplinkines lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Senokai čia lankiausi, darbai prispaudė, tai vos spėju senas temas skaityt ax.gif

Atėjau pasidalinti atsiliepimais apie naujus savo gaminius:
- susimaišiau Ciel d'azur alijošiaus gelį su alijošiaus fotoliu iš AN, proporcijos kažkur per pusę, suplakiau buteliuke (dariau bendrai ~ 10 ml pabandymui) - gavosi šaunus geliukas veidui, nes vien alijošius man šiuo metu nusausina oda, trūksta riebumo, o su aliejuku kažkaip puikiai ir maitina ir drėkina 4u.gif o toks gamybos procesas ir naujokėms tinka mirksiukas.gif
- pasigaminau kūnui (kartu ir rankom,kojom) kremą be vandens fazės, vien iš kietų (kakavos, sviestmedžio) ir skystų (dėjau gal visų turimų: jojobos, abrikosų, argano, moliūgų sėklų, nakvišų, agurklių, medetkų fitolio, alijošiaus fitolio, šaltalankių), dar glicerino, vit E, bičių vaško ir truputį rožių vaško, bei EA (pelargonijų, bergamočių, pačiulių) - gavosi puikus, tik sunkiai vaškas tirpo, nes dėjau į aliejus, o po to paskaičiau, kad reikia tirpdyti vieną ax.gif
- veido prausiklį iš rasulo molio, hamamelių hidrolato, varnalėšų miltelių ir jojobos al. ir glicerino - prausia puikiai, net muiluoja, bet nusiprausus oda lieka nusausėjus, ar aliejų daugiau įdėti, ar geriau tada tik rasulas su vandeniu/hidrolatu?
- o veido kreme padauginau šaltalankių al, - tai vėl iš naujo kaitinau, dėjau papildomai aliejų, hidrolatų, bet kaip pergamintas produktas, jau ne toks, kaip iš karto, ir gaila, nes brangius aliejus sudėjau ir nesu patenkinta, o dar kai prisigaminau ar 100 ml - dalinu visiems artimiesiems ax.gif
Atsakyti