Ačiū, kad esate
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 03, 13:36)
o mano kaulijimas, tau ne ivertinimas??? Pagalvok logiskai, zmogus nenutuokiantis apie naturalius dalykus, ar gali suvokti, kad pas tave geris, o parduotuveje slamstas???
Gal pagaliau parduosi nors viena man, a
Man jūsų visų pats didžiausias įvertinimas
Galiu galiu
QUOTE(Katherina @ 2010 03 03, 13:37)
Man jau atrodo, kad net neverta kažkam kažką bandyti įrodyti apie nat.produktų naudą, sintetinių nenaudą ir pan. Viena mano pažįstama klausinėja pastoviai manęs visko, aš jai pasakoju, patariu tikrai nuoširdžiai, o ji galų gale "ai, tai čia sunku pasakyti, kas kam geriau ir t.t ir pan"
paskutinį kartą pasakiau, kad daugiau nedrįstų manęs nieko klausti, nes baigsis negerai jai
Ačiū Dievui, kad draugas jau gerai vertina mano domėjimąsi, naudojimą nat.produktų, tai bent su juo kariauti nebereikia, mamą irgi baigiu perauklėti
o kiti tai tegu
pasisiunta
Žinok, aš ir neįrodynėjau ! Tiesiog nunešiau pasirodyti, ką pagaminau, nes buvau anksčiau minėjusi, kad gaminsiu, ir visos buvo labai susidomėjusios, o kai reikia pirkt - nebeįdomu
Mane MB irgi palaiko, visai šeimai taip pat pasirodė faina idėja, o į natūralisčių gretas esu įtraukusi dvi drauges, labai liux turėti bent vieną kitą draugę, su kuria nebijau temos apie kosmetiką, o su kitais žmonėmis apie tai nebediskutuoju
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 03, 13:44)
as irgi turiu per daug lupu balzamu
tiesa, beveik visus isdovanoju draugams. vieni ivertino, kitu vaikai tiesiog pazaide
Gal trys drauges taip ir pasake - ai, nepabandziau, vaikui labai patiko, pirstus sukiso... Kitos kazkam kitam atidave, padovanojo. Niekad neisgyvenau del to, nes man atrodo tik taip ir gali buti. O va keli zmones is salies, kurie isigijo, paskui paprase ir po antra.
Va čia tai iš vis žiauru ! Dovanoji iš širdies, o draugams dzin
Na kokių nedėkingų žmonių būna
QUOTE(Chippie @ 2010 03 03, 14:40)
Bet as suprantu ir tuos zmones, kurie nesusidomejo "naminiu" balzamu. Vis gi yra daug zmoniu, alergisku EA ir as tavo vietoj nerizikuociau savo balzamu pardavineti, nes niekada negali zinoti, kaip kas sureaguos.
As pati dariau 2 kartus lupu balzama,bet turiu pripazinti, kad pirktiniai tikrai yra geresni, tiek kvapu, tiek poveikiu, tiek dizainu.
Taip, sutinku visiškai. Bet ant mano balzamų yra sudėtys + vienai draugei dovanodama išklausinėjau, ar nėra alergiška sudedamosioms dalims. Dabar ji su mielu noru naudoja ir sakė super drėkina.
Na jau, mano balzamų dizainas neprastas
Asmeniškai man labiau patinka savos gamybos balzamai, daug geriau maitina lūpas, tokios švelnios... Kadangi dar ir gamint patinka, tai turbūt jų nebeteks pirkti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 03, 14:52)
Gal siulei tokiom TBS, NIVEA ir LOREAL
aukoms
Taip taip, tokioms
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 03, 15:10)
paziurejo ir sako, ai zinau cia moteryte renka ta moli kur prie ezero vieno mes vaziuojam, neapsimoka pirkti sako
O siaubeli, galvoju, nieko nesakiau ir daugiau nekalbu sia tema su ja
[/color]
Kuo toliau, tuo labiau man atrodo, kad mūsų forumo merginos-moterys labiau išprususios už aplinkines