Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Elitute @ 2010 03 03, 14:20)
Sveikutes, gavau pirmaji savo siuntinuka is aroma zone, gavau hialurono rugsti ir is kart dariau geli: hamameliu hidrolatas, trupiniukas hialurono rugsties, acerola miltuku, spanguoliu miltuku vos vos, B5 ir ksantanas..gavosi gelis, pasitepiau nusipraususi rasulo moliu..ir ka gi, maloniai tepasi gelis, bet  jauciamas tempimas. Cia gavosi kaip serumas pries krema. Patiko, sunaudosiu..labai panasu turejau is nenaturaliu priemoniu [COLOR=yellow] christina theraskin HA.
Tik idomu, ar nesuskils man ta rugstis, ar as gaunu jos poveiki  g.gif

Man jo reikia!! bigsmile.gif Norit pasakyti, kad uzteptas ant virsaus hialuronas veikia puikiai? Apie jo injekcijas zinau viska, bet vat kad teptis ant odos- nieko!!
Naudojant i vidu- injekcijos, gerimas kapsuliu man aiskus, bet ant virsaus uztepus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 03 kovo 2010 - 13:36
QUOTE(bryyla @ 2010 03 03, 14:20)

Sunku patikėt blink.gif Bet man atrodo, kad gal tau tiesiog taip pasitaikė - ness tikrai daug žmonių yra, kuriuos sudomintų. Gal reikia kitur paieškot jų smile.gif Beje, po kiek parduodi, jei ne paslaptis? Aš kaip tik naują iš internetinės parduotuvės turiu, tai ilgam man. Kitu atveju susigundyčiau... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 03 03, 14:22)
Man ir su pėdom blogai, bankrutuosiu vien dėl išlaidų pėdkelnėms  ax.gif Gerai atmirkiau du vakarus iš eilės, gavo pemzos ir dabar kas rytą ar vakare nuolat kuo nors patepamos - ir matau rezultatą  biggrin.gif

Čia gal ne į temą, bet su "britvute" pašalinti negyvos odos nebandei? Aš anksčiau naudojau tik pemzą, tai tikrai nebuvo kojos tokios švelnios kaip dabar smile.gif Pemzą aš šiaip duže dabar, o kai jau darausi pedikiųrą, tai su peiliuku - pirmus kartus kai dariau, tai ojei kiek "nusipjevė" biggrin.gif Dabar jau daug mažiau būna... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 03, 14:34)
Čia gal ne į temą, bet su "britvute" pašalinti negyvos odos nebandei? Aš anksčiau naudojau tik pemzą, tai tikrai nebuvo kojos tokios švelnios kaip dabar smile.gif Pemzą aš šiaip duže dabar, o kai jau darausi pedikiųrą, tai su peiliuku  - pirmus kartus kai dariau, tai ojei kiek "nusipjevė"  biggrin.gif Dabar jau daug mažiau būna... smile.gif

yra gi tokios mini tarkos kulnams su rankenele (vienoje puseje tarkute, kitoje-pemzute svelni). As viena karta i savaite patarkuoju, papemzuoju, kulniukai mano minksti ir svelnutukai
Satura drinks_cheers.gif gal dabar iskliancinsiu:)
As savo draugem net nemeginu aiskinti apie naturalybes, nes trumpai nupasakoti neimanoma, o ilgai -klausyti nenori. Kitas reikalas, kai pas mane pirteleje lepinames, tada jos neturi kur dingti, nes liepiu slepti savo sintetikas ir tik savo priemones leidziu naudoti (isklause kelis kursus priverstinai, juk nepabegs is pirties nuogos), tai sitos dabar jau pacios uzsakineja AN smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 03 kovo 2010 - 13:46
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 03, 14:38)
yra gi tokios mini tarkos kulnams su rankenele  (vienoje puseje tarkute, kitoje-pemzute svelni). As viena karta i savaite patarkuoju, papemzuoju, kulniukai mano minksti ir svelnutukai

Man dar labai patinka toks įrankis į kurį įsistato mažas peiliukas tai labai lengvai ir saugiai pašalinama suragėjusi oda, nes aš tai nerizikuočiau su "britva" tarp pirštų pjaustytis blush2.gif baigtųsi ligonine man ax.gif
Atsakyti
Nu va, pagaliau ir as turiu augalinio glicerino smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 03 03, 12:20)
[color=yellow]Atėjau pasiguosti  angel_sadangel.gif

baik tu, neimk i galva tokiu dalyku. manau, tik taip ir gali but.
bet tikrai atsiras, kas ivertins. aisku, ne pirmas ir ne kiekvienas sutiktas.

as irgi turiu per daug lupu balzamu biggrin.gif tiesa, beveik visus isdovanoju draugams. vieni ivertino, kitu vaikai tiesiog pazaide biggrin.gif Gal trys drauges taip ir pasake - ai, nepabandziau, vaikui labai patiko, pirstus sukiso... Kitos kazkam kitam atidave, padovanojo. Niekad neisgyvenau del to, nes man atrodo tik taip ir gali buti. O va keli zmones is salies, kurie isigijo, paskui paprase ir po antra.
Kas turi ziniu ir supratima apie tokius dalykus, ivertins, nenusimink anksciau laiko 4u.gif

I tema 'turiu per daug' biggrin.gif Kazkada buvo kalba, kai kalbejom apie dezikus, sakiau pasiulysiu, bet pamirsau. Dabar va vel prisiminiau. Turiu per daug stikliniu zaliu 'roll on' buteliuku. Sakiau, isdovanosiu su visokiais kvepalais, dezikais, priemonem nuo vabzdziu. Bet vistiek dar liko nepanaudotu. Jei kam reik, parasykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 03 kovo 2010 - 13:53
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 03, 13:34)
Čia gal ne į temą, bet su "britvute" pašalinti negyvos odos nebandei?

bandžiau, bet kadangi nesu profesionali manikiūrininkė, baigėsi prastai. Jei per daug nupjauni, lieka ant kulnų tik plona švelni oda. Tada pavaikščiojus ji man trūkinėdavo labai skausmingai, nepadėdavo netgi aliejai... Tad dabar švelnesnėmis priemonėmis bandau jas susitvarkyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 03 03, 14:41)
Man dar labai patinka toks įrankis į kurį įsistato mažas peiliukas tai labai lengvai ir saugiai pašalinama suragėjusi oda, nes aš tai nerizikuočiau su "britva" tarp pirštų pjaustytis  blush2.gif  baigtųsi ligonine man  ax.gif

Ne ne, tai aišku, kad su laikikliu, ne taip vieną rankoj laikant biggrin.gif
Arba su paprastu skutimosi peiliuku labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 03, 12:40)
...Noriu sokolado VEL doh.gif

Diva, gal nestuke.gif, kai pastojau tiesiog rijau sokoladus vietoj maisto blush2.gif
QUOTE(bryyla @ 2010 03 03, 13:20)
[color=yellow]Atėjau pasiguosti  angel_sadangel.gif

Nepergyvenk, ateis diena kai geri zmones gerus dalykus ivertins drinks_cheers.gif

QUOTE(Elitute @ 2010 03 03, 13:20)
...acerola miltuku...

kas cia per miltukai?

Nutiko ir man maza nesekme, supelyjo vyro ranku kremas blink.gif taip ir likau nesupratus, mano kremas laikosi, o jo metamas laukan, ir galvoju kokia priezastis, nors dejau ir vit. E kaip konservanta, gal delto, kad nenaudoja jokios menteles, o ima su rankom g.gif truputi gaila ismest unsure.gif
Atsakyti
Idomus ir paprastas receptukas:

120ml hamamelio hidrolato
60ml glicerino
30ml aloe sulciu
2 lasai GSE
2 lasai vit E
10 lasu metu ea
30 lsu apelsinu ea
Keli lasai polysorbate 20

(paskutini gal galima praleisti, jei kaskart pries naudojima suplakant g.gif )

Man pasirode, idomu, kad raso, jog tai prausiklio receptas ir kad metus laiko nesugenda. Man labiau panasu i toniko recepta, bet kodel gi negali but prausikliu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 03, 15:22)
Idomus ir paprastas receptukas:

120ml hamamelio hidrolato
60ml glicerino
30ml aloe sulciu
2 lasai GSE
2 lasai vit E
10 lasu metu ea
30 lsu apelsinu ea
Keli lasai polysorbate 20

(paskutini gal galima praleisti, jei kaskart pries naudojima suplakant  g.gif )

Man pasirode, idomu, kad raso, jog tai prausiklio receptas ir kad metus laiko nesugenda. Man labiau panasu i toniko recepta, bet kodel gi negali but prausikliu..  smile.gif

Bet jau glicerino kiek daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 03, 13:24)
Bet jau glicerino kiek daug g.gif

aha, ir as pastebejau. bet ne pirma karta jau randu su dideliu kiekiu glicerino. butu idomu praktiskai pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 03 03, 11:51)
Man turbūt netinka glicerinas veidui  g.gif  verysad.gif  į daugiau nei pusę buteliuko hidr.įlašinau gal vieną didelį lašą ir po kelių dienų išbėrė tokiais guzais dideliais  unsure.gif 

na va man lygiai taip pat buvo. Apsieisiu be glicerino, geriau oda drekinti is vidaus ir gerti daug vandens thumbup.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 03, 14:34)
Čia gal ne į temą, bet su "britvute" pašalinti negyvos odos nebandei?

na su britvute geriau nerizikuoti doh.gif isipjovus, ilgai reikes kenteti, labai sunkiai gyja.

Bryla tu saunuole, kad pati pasigaminai lupu balzamas ir jie tau gerai isejo.

Bet as suprantu ir tuos zmones, kurie nesusidomejo "naminiu" balzamu. Vis gi yra daug zmoniu, alergisku EA ir as tavo vietoj nerizikuociau savo balzamu pardavineti, nes niekada negali zinoti, kaip kas sureaguos.
As pati dariau 2 kartus lupu balzama,bet turiu pripazinti, kad pirktiniai tikrai yra geresni, tiek kvapu, tiek poveikiu, tiek dizainu.
Atsakyti