Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Sveikos merginos, noreciau atsiliepimu ape siuos purskiamus kondicionierius 4u.gif
user posted image bei user posted image
ar neriebina plauko, ar palengvina issukavima, padrekina kiek plauka? drauges galvos oda riebi tad ji nemegsta balzamu nes jai perdauk riebina kadangi ir pats plaukas labai plonas, Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 25: 03 kovo 2010 - 12:22
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 03, 13:13)
blink.gif
taip, cia as klausiau  4u.gif  Prasigooglinau, bet nerandu, kuri Vilniaus parduotuve jo turi ax.gif Ale gi sandeliuke dar pilna pakuote brilianto, o senoji niekaip nesibaigia  blink.gif  o buna sio kondic. meginuku ar mazu pakuotyciu?

lotuliukas.gif Ugdykit valią nepirkimui biggrin.gif Vilniuj tai lyg ir nesu mačiusi jo pirkti g.gif gal ekspertės atsakys tiksliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 03, 12:15)
Prasigooglinau, bet nerandu, kuri Vilniaus parduotuve jo turi ax.gif

Grožio alėja Madoje ir vaistinė Gedimino 9 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 03, 12:37)
Kvepia skaniai, as su savim tvarkausi kiekviena karta, kad tik nevalgyt doh.gif - nes buna kruopele ant plauku, kita kruopele i burna blush2.gif

o as visada paragauju, o mano panos puse jo suslamscia smile.gif Juk sis aliejus yra dietinis, nei gramo neina i kuna, ant duonos ar bulkutes pasitepti niam niam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 03 03, 13:21)
Grožio alėja Madoje ir vaistinė Gedimino 9  biggrin.gif

4u.gif
Katherina, kokia valia, jei ji pas mane isoperuota:D
Atsakyti
Nežinau kaip jūs SP kokosų aliejų valgote ax.gif Mane irgi kartą jo kvapas sugundė, bet daugiau nebenorėčiau paragaut jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 03, 13:26)
o  as visada paragauju, o mano panos puse jo suslamscia smile.gif Juk sis aliejus yra dietinis, nei gramo neina i kuna, ant duonos ar bulkutes pasitepti niam niam smile.gif
Papildyta:

Va, kakavos sviestą tai ragavau, o kokosų kažkaip ne biggrin.gif Nors žinau, kad maistui labai tinkamas.
Atsakyti
Nu zinokit mano nosia biggrin.gif jau visai grazi- man labai padejo sviestmedis... Pasitepiau tik kelias dienas, cia jusu komentaru pasiskaicius- ir tikrai- jau beveik serpetoniu nelike ir neskauda, neparaude.Ale visagalis tas sviestmedis g.gif Labai labai nedaug tepiau-super!! Reikes man ko gero mamai kazka uztaisyt su tuo sviesmedziu - ji visa gyvenima vargsta su skilinejanciais kulnais... Dabar pedikiura darosi pas gydytoja ( ne kosmetologe), tai koki tai tepaleli jai padariusi ji, tai sako lyg ir gerai, nu bet pastoviai turi eiti, darytis... Gal jai su kokiu saltalankiu sumaisius padaryt g.gif
Honey- daug tikrai ne, ale siek tiek- mazyti taskeli- man tai grynas riebalas, negaleciau daug- bet tas kvapas toks viliojantis rolleyes.gif biggrin.gif , nevalyvai tai pasidaro biggrin.gif

Man zinokit pavasaris biggrin.gif :
1.Noriu zoles - ta prasme kazkokiu salotu svieziu daug!
2.Noriu raudonu nagu.
3.Noriu sokolado VEL doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 03 kovo 2010 - 12:51
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 03, 12:40)
Reikes man ko gero mamai kazka uztaisyt su tuo sviesmedziu - ji visa gyvenima vargsta su skilinejanciais kulnais... Dabar pedikiura darosi pas gydytoja ( ne kosmetologe), tai koki tai tepaleli ja

man kulnai pasitvarkė, kai ėmiau dažniau su pemza juos gremžti, o teptis vistik patinka lengvesni tepalai, nes sviestmedis ir aliejai kažkaip per sunkiai man geriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 03, 14:01)
man kulnai pasitvarkė, kai ėmiau dažniau su pemza juos gremžti, o teptis vistik patinka lengvesni tepalai, nes sviestmedis ir aliejai kažkaip per sunkiai man geriasi smile.gif

Nu zinok pas ja ten tragedija unsure.gif , pemza nepades... As turiu omenyje toki riebala uztaisyt ir pvz. i kojines ir miegot- nakciai- gal sakau geris g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 03 kovo 2010 - 13:04
Sveikutes, gavau pirmaji savo siuntinuka is aroma zone, gavau hialurono rugsti ir is kart dariau geli: hamameliu hidrolatas, trupiniukas hialurono rugsties, acerola miltuku, spanguoliu miltuku vos vos, B5 ir ksantanas..gavosi gelis, pasitepiau nusipraususi rasulo moliu..ir ka gi, maloniai tepasi gelis, bet jauciamas tempimas. Cia gavosi kaip serumas pries krema. Patiko, sunaudosiu..labai panasu turejau is nenaturaliu priemoniu [COLOR=yellow] christina theraskin HA.
Tik idomu, ar nesuskils man ta rugstis, ar as gaunu jos poveiki g.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 03, 14:10)
Tai tau dar labai gerai, kad kai prisireikia vieno, nebereikia kito wink.gif Man tai reikia ir skanumynų, ir gražumynų, ir dabar dar priedo aliejukų  lotuliukas.gif  doh.gif

Nu kaip, reikia man ir anų iš tikrųjų, bet aš atseit racionaliai paskirstau pajamas biggrin.gif (nors kažin ar taip jau racionaliai, jei prisikroviau krepšelį visokių ea, miltukų, kurių man šiuo metu tikrai nereikia doh.gif g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 03, 13:03)
Nu zinok pas ja ten tragedija unsure.gif  , pemza nepades... As turiu omenyje toki riebala uztaisyt  ir pvz. i kojines ir miegot- nakciai- gal sakau geris g.gif

nebent prieš tai įvynioti kojas į maišelį kokį ir tada į kojines, antraip tas riebalas geriasi į kojinių medžiagą... Man ir su pėdom blogai, bankrutuosiu vien dėl išlaidų pėdkelnėms ax.gif Gerai atmirkiau du vakarus iš eilės, gavo pemzos ir dabar kas rytą ar vakare nuolat kuo nors patepamos - ir matau rezultatą biggrin.gif
Atsakyti