Sveikos merginos, noreciau atsiliepimu ape siuos purskiamus kondicionierius
bei
ar neriebina plauko, ar palengvina issukavima, padrekina kiek plauka? drauges galvos oda riebi tad ji nemegsta balzamu nes jai perdauk riebina kadangi ir pats plaukas labai plonas, Aciu
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 03, 13:13)
taip, cia as klausiau Prasigooglinau, bet nerandu, kuri Vilniaus parduotuve jo turi Ale gi sandeliuke dar pilna pakuote brilianto, o senoji niekaip nesibaigia o buna sio kondic. meginuku ar mazu pakuotyciu?
Ugdykit valią nepirkimui Vilniuj tai lyg ir nesu mačiusi jo pirkti gal ekspertės atsakys tiksliau
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 03, 12:15)
Prasigooglinau, bet nerandu, kuri Vilniaus parduotuve jo turi
Grožio alėja Madoje ir vaistinė Gedimino 9
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 03, 12:37)
Kvepia skaniai, as su savim tvarkausi kiekviena karta, kad tik nevalgyt - nes buna kruopele ant plauku, kita kruopele i burna
o as visada paragauju, o mano panos puse jo suslamscia Juk sis aliejus yra dietinis, nei gramo neina i kuna, ant duonos ar bulkutes pasitepti niam niam
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 03 03, 13:21)
Grožio alėja Madoje ir vaistinė Gedimino 9
Katherina, kokia valia, jei ji pas mane isoperuota:D
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 03, 13:26)
o as visada paragauju, o mano panos puse jo suslamscia Juk sis aliejus yra dietinis, nei gramo neina i kuna, ant duonos ar bulkutes pasitepti niam niam
Papildyta:
Papildyta:
Va, kakavos sviestą tai ragavau, o kokosų kažkaip ne Nors žinau, kad maistui labai tinkamas.
Nu zinokit mano nosia jau visai grazi- man labai padejo sviestmedis... Pasitepiau tik kelias dienas, cia jusu komentaru pasiskaicius- ir tikrai- jau beveik serpetoniu nelike ir neskauda, neparaude.Ale visagalis tas sviestmedis Labai labai nedaug tepiau-super!! Reikes man ko gero mamai kazka uztaisyt su tuo sviesmedziu - ji visa gyvenima vargsta su skilinejanciais kulnais... Dabar pedikiura darosi pas gydytoja ( ne kosmetologe), tai koki tai tepaleli jai padariusi ji, tai sako lyg ir gerai, nu bet pastoviai turi eiti, darytis... Gal jai su kokiu saltalankiu sumaisius padaryt
Honey- daug tikrai ne, ale siek tiek- mazyti taskeli- man tai grynas riebalas, negaleciau daug- bet tas kvapas toks viliojantis , nevalyvai tai pasidaro
Man zinokit pavasaris :
1.Noriu zoles - ta prasme kazkokiu salotu svieziu daug!
2.Noriu raudonu nagu.
3.Noriu sokolado VEL
Honey- daug tikrai ne, ale siek tiek- mazyti taskeli- man tai grynas riebalas, negaleciau daug- bet tas kvapas toks viliojantis , nevalyvai tai pasidaro
Man zinokit pavasaris :
1.Noriu zoles - ta prasme kazkokiu salotu svieziu daug!
2.Noriu raudonu nagu.
3.Noriu sokolado VEL
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 03, 12:40)
Reikes man ko gero mamai kazka uztaisyt su tuo sviesmedziu - ji visa gyvenima vargsta su skilinejanciais kulnais... Dabar pedikiura darosi pas gydytoja ( ne kosmetologe), tai koki tai tepaleli ja
man kulnai pasitvarkė, kai ėmiau dažniau su pemza juos gremžti, o teptis vistik patinka lengvesni tepalai, nes sviestmedis ir aliejai kažkaip per sunkiai man geriasi
QUOTE(Satura @ 2010 03 03, 14:01)
man kulnai pasitvarkė, kai ėmiau dažniau su pemza juos gremžti, o teptis vistik patinka lengvesni tepalai, nes sviestmedis ir aliejai kažkaip per sunkiai man geriasi
Nu zinok pas ja ten tragedija , pemza nepades... As turiu omenyje toki riebala uztaisyt ir pvz. i kojines ir miegot- nakciai- gal sakau geris
Sveikutes, gavau pirmaji savo siuntinuka is aroma zone, gavau hialurono rugsti ir is kart dariau geli: hamameliu hidrolatas, trupiniukas hialurono rugsties, acerola miltuku, spanguoliu miltuku vos vos, B5 ir ksantanas..gavosi gelis, pasitepiau nusipraususi rasulo moliu..ir ka gi, maloniai tepasi gelis, bet jauciamas tempimas. Cia gavosi kaip serumas pries krema. Patiko, sunaudosiu..labai panasu turejau is nenaturaliu priemoniu [COLOR=yellow] christina theraskin HA.
Tik idomu, ar nesuskils man ta rugstis, ar as gaunu jos poveiki
Tik idomu, ar nesuskils man ta rugstis, ar as gaunu jos poveiki
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 03, 14:10)
Tai tau dar labai gerai, kad kai prisireikia vieno, nebereikia kito Man tai reikia ir skanumynų, ir gražumynų, ir dabar dar priedo aliejukų
Nu kaip, reikia man ir anų iš tikrųjų, bet aš atseit racionaliai paskirstau pajamas (nors kažin ar taip jau racionaliai, jei prisikroviau krepšelį visokių ea, miltukų, kurių man šiuo metu tikrai nereikia )
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 03, 13:03)
Nu zinok pas ja ten tragedija , pemza nepades... As turiu omenyje toki riebala uztaisyt ir pvz. i kojines ir miegot- nakciai- gal sakau geris
nebent prieš tai įvynioti kojas į maišelį kokį ir tada į kojines, antraip tas riebalas geriasi į kojinių medžiagą... Man ir su pėdom blogai, bankrutuosiu vien dėl išlaidų pėdkelnėms Gerai atmirkiau du vakarus iš eilės, gavo pemzos ir dabar kas rytą ar vakare nuolat kuo nors patepamos - ir matau rezultatą