mergaites, nebesuprantu su ta akoma- kas ten per greipfruktu seklu aliejus prie baziniu? ir dar pigus toks 100ml-1.99svaro , uplifting toning ir astrigent ir panasiai- skamba kaip stebuklas, bet vat keista kad niekur daugiau internete jokios info apie toki alieju gryna nera . ar cia reik suprast kad kokiam nors pigesniam aliejuje tiesiog prilasinta tu seklu ekstrakto, nieko nesuprantu
Man turbūt netinka glicerinas veidui į daugiau nei pusę buteliuko hidr.įlašinau gal vieną didelį lašą ir po kelių dienų išbėrė tokiais guzais dideliais gal čia tik sutapimas, bet nežinau ką daryti.. oda jau tokia pagražėjusi buvo ir še tau, vėl visa kaip vienas didelis spuogas
Beje, Nidulia, Jūs, berods klausėte apie lavera- basis sensitive, tai taip, man jis iš pirmo žvilgsnio tikrai geresnis už sante brilliant care. Ir daug mažiau aš jo tepu, ir kvapas skanesnis, ir rezultatas geresnis
Beje, Nidulia, Jūs, berods klausėte apie lavera- basis sensitive, tai taip, man jis iš pirmo žvilgsnio tikrai geresnis už sante brilliant care. Ir daug mažiau aš jo tepu, ir kvapas skanesnis, ir rezultatas geresnis
Turiu klausimą toms, kas esat pirkusios kokosų aliejų iš "Sveikų produktų": http://www.sveikipro...olmuhle-solling
Ar jis irgi kvepia? Nes dabar turiu KN indišką (nuo kurio svaigstu), tai bijau nusivilti...
Ar jis irgi kvepia? Nes dabar turiu KN indišką (nuo kurio svaigstu), tai bijau nusivilti...
QUOTE(Katherina @ 2010 03 03, 11:51)
O kuo rezultatas geresnis?
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 03, 12:02)
Turiu klausimą toms, kas esat pirkusios kokosų aliejų iš "Sveikų produktų": http://www.sveikipro...olmuhle-solling
As turiu, kvapas dieviskas Esu seniau turejusi is KN, tik neatsimenu koki indiska ar ta kita, bet man lyg atrodo, kad is SP kvapas dar skanesnis
O va KOKOSų ALIEJUS geresnis indiškas ar afrikietiškas?
Laba diena, neseniai susidomėjau naturialia kosmetika, aliejais ir tt. Norėjau jūsų pasiteirauti koks skirtumas tarp šių aliejų savybių?
Ekologiškas abrikosų branduolių aliejus iš Kvapų namų - 50ml - 32Lt
ir
ABRIKOSŲ KAULIUKŲ ALIEJUS iš www.aromabalt.lt - 50 ml.- 20.67 LT, 100 ml. - 29.17 LT
Skiraisi tik firma ir kaina, ar savybės taip pat?
ir
ABRIKOSŲ KAULIUKŲ ALIEJUS iš www.aromabalt.lt - 50 ml.- 20.67 LT, 100 ml. - 29.17 LT
[quote=GinMintė,2010 03 03, 12:05]
Papildyta:
[/quote]
Plaukai, tiksliau galai (na, visa kasa) geriau padrėkinami, nesivelia. Man sante iš pradžių labai patiko, bet vėliau, pradėjo trūkti drėkinimo, o ir dideliais kiekiais aš jį naudodavau
[/quote]
As turiu, kvapas dieviskas Esu seniau turejusi is KN, tik neatsimenu koki indiska ar ta kita, bet man lyg atrodo, kad is SP kvapas dar skanesnis
[/quote]
Man irgi iš KN kvepėjo tikrai, bet ir iš SP kvapas buvo labai geras, o ir kaina daug priimtinesnė
Papildyta:
[/quote]
Plaukai, tiksliau galai (na, visa kasa) geriau padrėkinami, nesivelia. Man sante iš pradžių labai patiko, bet vėliau, pradėjo trūkti drėkinimo, o ir dideliais kiekiais aš jį naudodavau
[/quote]
[/quote]
Man irgi iš KN kvepėjo tikrai, bet ir iš SP kvapas buvo labai geras, o ir kaina daug priimtinesnė
Kvepia skaniai, as su savim tvarkausi kiekviena karta, kad tik nevalgyt - nes buna kruopele ant plauku, kita kruopele i burna
QUOTE(Satura @ 2010 03 03, 00:20)
o neturi kartais Hauschkos Revital kaukės? Ta būtų gerai Dar per mėginukus pereik, jei tokių parduotuvėse esi pasirinkusi. Kartais būna, kad atrandi kažką labai net tinkamo
o ryt bus dar geriau
o ryt bus dar geriau
ne, visus meginukus isbaigiau, bet GinMinte maciau du meginelius man idejo:)
Jo, siandien skaistus veidelis, toks pailsejes
Dar kartelį jus patrukdysiu
Kodėl dauguma aliejų Sveikuose produktuose yra daug pigesni nei Kvapų namuose? Ar tikrai skiriasi jų kokybė, ar tik antkainis?
Kodėl dauguma aliejų Sveikuose produktuose yra daug pigesni nei Kvapų namuose? Ar tikrai skiriasi jų kokybė, ar tik antkainis?
QUOTE(Midnattssola @ 2010 03 03, 11:15)
Laba diena, neseniai susidomėjau naturialia kosmetika, aliejais ir tt. Norėjau jūsų pasiteirauti koks skirtumas tarp šių aliejų savybių?
ir
ir
Iš KN patikimiau pirkti, kad aliejus tikrai bus nerafinuotas, bet KN labai antkainius didelius užsideda. Dabar turbūt pigiausia pirkti iš AromaNatural, o ir tikrai patikima apie šią parduotuvėlę yra atskira temukė čia. Parduotuvėlės šeimininkė Monica, tai gali jai až rašyt
Papildyta:
QUOTE(Midnattssola @ 2010 03 03, 11:53)
Dar kartelį jus patrukdysiu
Skiriasi antkainiai, tiekėjai, gal kažkurių produktų ir kokybė, bet pirkdama iš KN ar iš AromaNatural tuos pačius produktus skirtumų nepastebėjau
QUOTE(Katherina @ 2010 03 03, 11:51)
taip, cia as klausiau Prasigooglinau, bet nerandu, kuri Vilniaus parduotuve jo turi Ale gi sandeliuke dar pilna pakuote brilianto, o senoji niekaip nesibaigia o buna sio kondic. meginuku ar mazu pakuotyciu?
Papildyta:
as pirkau si kokosini, man jis kvepia dar olmuhle-solling pirkau makadamiju alieju-svaigstu nuo jo dievisko kvapo, riesutu duonos kvapas