54-oji mūsų prikalbėta tema surandama čia
iš viso Supermamose apie natūralios kosmetikos gamintojus prirašėme jau beveik 32,3 tūkst. žinučių
esminė informacija:
Kenksmingiausios sudedamosios medžiagos, kurių neturėtų būti mūsų kosmetikoje:
* Butylated Hydroxythaluene (BHT)
* Butylene Glycol
* Diethanolamine (DEA)
* Dimethicone
* Dimethicone Copolyol
* Cyclomethicone
* EDTA
* Ethylparaben
* Isobutylparaben
* Laureth Sulfate
* Methylparaben
* Mineral Oil
* Paraffinum Liquidum
* Petrolatum
* Phenoxyethanol
* Polyethylene Glycol (PEG)
* Polypropylene Glycol (PPE)
* Propylene Glycol
* Propylparaben
* Triclosan
* Triethanolamine (TEA)
sąrašas nėra baigtinis! Kas neaišku, ieškome įvairiuose interneto šaltiniuose. Jjei nerandame ar nesame tikros tuo, ką randame, klausiame ir tikslinamės temoje
Natūralios sertifikuotos BDIH kosmetikos gamintojų sąrašas
dažniausiai sutinkami ekologiškos produkcijos sertifikatai BDIH bei
Ecocert
Prekybos taškai Lietuvoje:
* Sarma (Madara)
* Droge (Alterra, rusiškas molis)
* KristiAna (Pure Altitude - sertifikuota tik linija)
Prekybos taškai Vilniuje:
* "Nimfali", PC Mada (Senteurs du Sud, Feniqia, Lauralep, Ciel d'Azur, Phyt-inov, Druide, Emeraude)
* "Žalia Žalia", Stepono g. 6 (Dr.Hauschka, Weleda, Urtekram, I+M, Lakshmi, Argital). Taipogi čia dirba tik natūralią kosmetiką naudojanti kosmetologė ir masažistė Elytė
* "Bio pasaulis", PC VCUP (Logona, Sante, Florame, Madara)
* "Eko studija", PC VCUP (ECO, Sophyto, Bentley Organic)
* "Holos", Užupio g. 4, V.Gerulaičio 1, "Alfa" verslo centras (Weleda, Urtekram)
* "Baroca", Šv.Mykolo 14 (GamArde, GoodKaarma, Marius Fabre)
* "Sveiki produktai" (Aubrey Organics, Essential Care)
*"Grožio alėja" Mados, PC Gedimino 9 - Vokiečių vaistinėje (Dr.Hauschka, Argital, Pure)
*"Bioteka" Klaipėdos g.3, Vilnius (Jāsön, BioExclusive)
* Saluks vaistinė PC Ozas (Weleda, Oaskin, Natura Siberica)
Kvapų namai:
* Vilniuje: pagrindinė buveinė Čiurlionio g. 4; jogos centras Savitri Augustijonų g. 2-3; Idzumi Sporto g. 12; Žalia-žalia Šv. Stepono g. 6;
* Kaune: Agnum centras;
* Klaipėdoje: "Bioeco", Šaltkalvių 3 (prie "Friedricho pasažo"), tel. 860016655, 846 214222;
* Juodkrantėje: vaistinėje tel. 860028173;
* Alytuje: kosmetologijos centras Svaja tel. 860028173
* Šiauliuose: tel. 861613300.
Užsisakome internetu:
*Vokietijos internetinės parduotuvės: "Natractiv", "Biologisch24", Violey
*Ebay parduotuvėlė
*"Nikovita"
*"Lovelula"
*"Akamuti"
*"Akoma Skin Care"
*"Materia Aromatica"
*"Biolander"
*"Aroma-Zone"
Lietuvoje:
*"Biolinija"
*"Dvi širdys"
*"Ekolinija"
*"Damodara"
*"AromaNatural", jos šeimininkė - mūsų bendramintė Monica
*"Naturata" (Akamuti, Moom depiliacinės priemonės)
*kosmetikos yra ir "Rojaus sode"
Mūsų blogas yra ČIA su atsiliepimais apie įvairių gamintojų siūlomas priemones, receptais. Jo šeimininkė bryyla Virtualių mūsų "kelionių", skirtų teisingos kosmetikos atsargų papildymui, tvarkaraščiai dedami šičia
svarbiausi sutrumpinimai: eteriniai aliejai - EA, Kvapų namai - KN, AromaNatural - AN
šioje temoje toliau bus tęsiamas eksperimentas su burokų sultimis
uz nauja temele
Su mažu jubiliejumi
Jų yra kiekvienoje kanceliarinių prekių parduotuvėje Šį kartą pirkau iš Panoramos copy1
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 02, 00:11)
Jų yra kiekvienoje kanceliarinių prekių parduotuvėje Šį kartą pirkau iš Panoramos copy1
Niekaip nepavyksta prigriebti medetkų fitolio, tai pagalvojau, gal pačiai pabandyti ištrauką pasigaminti? Paprasčiausiai šildyti dubenėlyje, įdėtame į vandenį? Kokia maždaug temperatura turėtų būti, kiek laiko šildyti?
Wau Satura koks nuotaika keliantis paveikslelis taaaaip laukiu pavasario
Su mazu jubiliejumi !
Vis nespeju apzvelgti savo isbandytu issvajotu ir nusipirktu - Sante Briliant kondicionieriaus bei Hauschkos bronzines pudros - taigi skubu dziaugtis- kondicionieriu net issniukstinejau visa sudeti- nu kaip gali buti toks geras, jei jis naturalus - plaukai super!!Blizga, slidus- zodziu man labai patiko ir prisidedu i ta buri girianciuju. Aplamai nezinau gal kam pravers- siuo metu mano sampunas Natura Siberica sausiems plaukams +sis kondicionierius Sante - puikiai man tinka, esu patenkinta ir tikrai nesakau, kad sunku su natur.priemonem! Lengva ! O dar stai kai atkeliaus silikonas + silkas- nu tai kaip isilasinsiu, tai nezinau jau kokio gerumo tures buti plaukai
Beja, pastebejau,kad kondicionierius didina siek tiek apimti plauku- man to nelabai reikia, uztenka ir taip svorio , bet kam aktualu - tikrai didina-storina.
Bronzine issvajotoji pudra - zodziu tep- man patiko, dengia gerai, nesimato kad kas uztepta, ko ir norejau labiausiai, taciau maziau maskuoja nei mano per amziu amzius naudota EZ bei visiskai mano odai nesuteikia jokio bronziskumo - suprantu kad ji suteikti gali tik lygios, baltos, be jokiu strazdanu ir siaip paraudimu odai... O mano veidas strazdanotas, tai jis toks rausvai- rusvas gaunasi- o kai uzsitepi pudros- susilygina spalva, bet jokio bronziskumo.As negaliu patiket ziurint i kitu foto, man atrodo, kad cia ne ta pati pudra
Nemaskuoja labai gerai, bet reikia priprasti- strazdanos galu gale grazu juk, jau virs 30 metu galima ir nekompleksuoti! Puse gyvenimo veltui prisinervuota...
Monologa cia dejau.
Is AZ uzsisakiau visokiu gerybiu - lauksiu nesulauksiu.
Vis nespeju apzvelgti savo isbandytu issvajotu ir nusipirktu - Sante Briliant kondicionieriaus bei Hauschkos bronzines pudros - taigi skubu dziaugtis- kondicionieriu net issniukstinejau visa sudeti- nu kaip gali buti toks geras, jei jis naturalus - plaukai super!!Blizga, slidus- zodziu man labai patiko ir prisidedu i ta buri girianciuju. Aplamai nezinau gal kam pravers- siuo metu mano sampunas Natura Siberica sausiems plaukams +sis kondicionierius Sante - puikiai man tinka, esu patenkinta ir tikrai nesakau, kad sunku su natur.priemonem! Lengva ! O dar stai kai atkeliaus silikonas + silkas- nu tai kaip isilasinsiu, tai nezinau jau kokio gerumo tures buti plaukai
Beja, pastebejau,kad kondicionierius didina siek tiek apimti plauku- man to nelabai reikia, uztenka ir taip svorio , bet kam aktualu - tikrai didina-storina.
Bronzine issvajotoji pudra - zodziu tep- man patiko, dengia gerai, nesimato kad kas uztepta, ko ir norejau labiausiai, taciau maziau maskuoja nei mano per amziu amzius naudota EZ bei visiskai mano odai nesuteikia jokio bronziskumo - suprantu kad ji suteikti gali tik lygios, baltos, be jokiu strazdanu ir siaip paraudimu odai... O mano veidas strazdanotas, tai jis toks rausvai- rusvas gaunasi- o kai uzsitepi pudros- susilygina spalva, bet jokio bronziskumo.As negaliu patiket ziurint i kitu foto, man atrodo, kad cia ne ta pati pudra
Nemaskuoja labai gerai, bet reikia priprasti- strazdanos galu gale grazu juk, jau virs 30 metu galima ir nekompleksuoti! Puse gyvenimo veltui prisinervuota...
Monologa cia dejau.
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 12:10)
Monologa cia dejau.
Man strazdanos labai net gražu
Klausiau jau praeitoje temoje, bet niekas lyg ir neatsakė.. Ar galit kokybės atžvilgiu palyginti Akamuti ir KN mangų sviestus? Ačiū už atsakymus
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 12:10)
Vis nespeju apzvelgti savo isbandytu issvajotu ir nusipirktu - Sante Briliant kondicionieriaus bei Hauschkos bronzines pudros
Žiūrėkit, o tas garsusis Sante kondicionierius būna kus nors Lietuvoje? Nes aš turiu biopasaulio katalogą, tai ten jo nėra... Ar siunteisi?
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 02, 12:38)
Žiūrėkit, o tas garsusis Sante kondicionierius būna kus nors Lietuvoje? Nes aš turiu biopasaulio katalogą, tai ten jo nėra... Ar siunteisi?
As pirkau is ekolinija.lt
Papildyta:
QUOTE(jolie23 @ 2010 03 02, 12:35)
Man strazdanos labai net gražu
Paradoksas, ir man grazu - bet tik ne ant manes Kitoms man labai grazu, zaisminga, silta ir t.t. Bet kai as nuo neatmenamu vaikystes laiku kaime visokius agurkus ir agrastus zalius tryniausi ir dejausi, kad tik dingtu, veliau visokius imanomus stebuklus dariausi, o paauglystej is vis- pati negraziausia ant viso pasaulio , tai taip i krauja iauge del to nervuotis. Na, bet gi sakau- amzius moteri puosia - ir strazdanos pasidaro nebebaisu ir pati save labiau myli , o tuo paciu ir kiti...
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 02, 11:38)
Aš pirkau berods CUP'e, kur ta parduotuvėlė pačiam viršuj
QUOTE(bryyla @ 2010 03 02, 12:52)
Aš pirkau berods CUP'e, kur ta parduotuvėlė pačiam viršuj
Ai, tai reiškia visgi būna ten Ačiū. Gundot jūs čia mane išbandyti tą "stebuklą"