Dėl šarmo:
Labai normaliomis kainomis ir aptarnavimu paslaugas teikia "Avsista"
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2010 03 21, 19:51)
Ir dar klausimukas:kaip išgaunate spalvas?
Galima naudoti maistinius dažus, o jei norite tikrai natūralaus ir ekologiško muilo dažykite augalinias dažais: ciberžole, kava, cinamonu, arbatų nuovirus vietoj vandens, šaltalankių aliejų ir t.t
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2010 03 21, 16:53)
Jungiuosi ir aš
Pati dar negaminau ir nepergaminau jokio muilo, tačiau ruošiuosi po truputį, renku informaciją
Ir iš karto užduosiu klausimų. Kas gaminate su natrio šarmu, kur gaminate? Jei, tarkim virtuvėj, tai tada gerai išvėdinate ją(po vis gaminimo)? Kaip nustatote muilo pH? Ir ar to reikia? Kur perkate natrio šarmą?
Aš asmeniškai gaminu virtuvėje, man ten nei blogo kvapo yra nei ką... šiek tiek atsiranda toks specifinis, bet man jis netrukdo, kai baigiu muilo gamybą, praveriu šiek tiek langą, kad pravėdintų dar turiu oro valytuvą, kuris kvapus surenka ir viskas. Muilas dažniausiai gaminamas su 5-10 proc. pariebinimu ir po 4-6 sav. brandinimo, teoriškai ph neturėtų viršyti 10, bet kad įsitikinti, toje pačioje įmonėje, kur parduodamas šarmas, galima įsigyti lakmuso lapelių ph matavimui ir išmatuoti.