QUOTE(kunigunda78 @ 2010 08 28, 19:16)
nusipirk glicerino ir pabandyk skirtingais kiekais ji panaudoti produkte, o tada pamatysi
Esu bandžius, tiesa ne tokiems produktams. Naudojau visada išskirtinai dėl savybės drėkinti. Dideliais kiekiais taip pat. Visiškai visada drėkindavo. Tik nuo per didelio kiekio mano "produktas" tapdavo "per sunkus", o ne per sausas. Kažkaip mažai logikos matau pareiškime, kad nuo kiekio tos medžiagos savybės keistųsi - užpilk stiklinę vandens, bus šlapia, kibirą - sausa .
Nemanau, kad tos savybės keičias, tiesiog kai nepataikai su kiekiais ir produktas gaunas tiesiog netinkamas. Nuo visumos. Kava su šaukštuku cukraus ar su pusė puodelio cukraus. Vienu atveju norėsis išpilt. Bet ne cukrus čia pasikeitė.
ėjau pro šalį...