QUOTE(Babi* @ 2010 05 07, 09:06)
Ir dar noriu paklausti ar
ši knyga verta dėmesio?
turiu, kai kitu neturiu, tai man jinai idomi, daug receptuku. Ja remiausi darydama muila.
Papildyta:
QUOTE(giedraja @ 2010 05 08, 00:15)
Šiandien pabandžiau muilą orkaitėj kepti, tokį paprastą - su kiaulių taukais, skalbimui žadu naudoti, lyg ir gavosi kažkas...
O gal kas dar bandėt muilą karštuoju būdu daryti? Kažin ar jį irgi reikia mėnesį brandinti?
o kaip cia suprast - kepti? Mes tai vakar stikliniam inde kaitinom. O kaip orkaitej?
QUOTE(kice @ 2010 05 08, 11:16)
kiauliu tauku turiu kokius 3 kibirus.. ekologisku, kaimietisku.. Bet is ju iseina tik ukiskas muilas, itariu?
darem vien is kiauliu tauku, gavosi toks baltas muilas. Galima praustis - kodel ne?
Vakar darem is alyvuogiu aliejaus ir dejom keniu eterinio aliejaus, Sutirstejo labai gerai
Dabar bresta.
Ir dar darem muila su kalio sarmu, bet naudojom augalini alieju, tik bandem, tai kadangi mano porininkas tingejo ilgai maisyt, o man reikejo namo ir darbo eit, tai kai ji palikom, tai issisluoksniavo. teks perdaryt kita savaite, turbut
Dar norejau paklaust: jeigu jau muiliukus darotes, gal is Jusu kas bande pacios sau kunui tept kremukus darytis?