QUOTE(Babi* @ 2010 05 01, 18:03)
Kas liečia aliejų-sviestų rūšis, tai dar turiu lašelį abrokosų kauliukų aliejaus, lašelį jojobos aliejaus, ir mažiuką gabaliuką tautmedžio sviesto. Aš nežinau kodėl tik 50g, bijau, kad nepavyks
O jei daroma daug muilo, nereikia laukt kol subręs? Po kiek laiko tada galima jį naudoti? O kur galima gaut atsparų karščiui plastmasinį indą? Ar turi būt kažkas užrašyta, kad atsparus karščiui, nes parduotuvėj visus kiek žiūrėjau tai nebuvo jokio užrašo ir pabijojau pirkt. Va ir su tuo perviršiu. Ar tame recepte jau paskaičiavo su perviršiu?
tai idek dar ka turi,nes turi gi gerio,visi tinka. ne,jei darai daug laukti brendimo tiek pat laiko
tik kad jau subrendusio bus daug,o tai paskui ta savo maziuka gabaliuka isnaudosi,nauja kol uzmaisysi,kol subres-vel ilgai laukt
o del indo-maximoj nusipirkau sau,ant dugno buna parasyta kiek laipsniu atlaiko
QUOTE(Heart @ 2010 05 01, 18:31)
Jau pabandžiau šį variantą su nedideliu kiekiu. Š... gavosi ir visi namai iki šiol smirda svilinama kiaule
Matyt, nelemta man šiandien virti muilo.
vyras man ant vandens voneles isgarino tuos taukus.truputi kvapas buvo,bet tikrai ne taip,kaip kepint