labai gražiai ir estetiškai atrodo muiliukai
QUOTE(Rasucci @ 2010 04 06, 09:33)
Mano greifruktais pagrinde. Bet as vis ryskiai pamazinu EA tai kvapas blesta su laiku
Norint islaikyti citrusinius kvapus reikia naudoti kvapu stabilizatorius,tokius kaip guaro derva.
Ar kada nors bandete skaiciuoti muiliuko savikaina ne perlydytu, o gamintu 100 proc naturaliu muiliuku? Kiek Jums gaunasi?
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 06, 08:54)
Ar kada nors bandete skaiciuoti muiliuko savikaina ne perlydytu, o gamintu 100 proc naturaliu muiliuku? Kiek Jums gaunasi?
Gali gautis nuo 6 iki 10-15 LT uz gabaliuka. Priklauso nuo aliejuku.
Del guaro dervos, idomu ar kitos merginos naudoja? Nes realiai as ne vien citrusinius naudoju, tai galiu pasakyt kad ir cinamonas man nelabai islieka... turbut reikia visus 5 ml and vieno karto supilti norint kad liktu kvapas.
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 06, 09:54)
Viskas priklauso nuo sudedamuju daliu.bet galiu pasakyt viena,kad savikaina labai pakyla del kokybisku eteriniu alieju.
QUOTE(Rasucci @ 2010 04 06, 10:19)
Del guaro dervos, idomu ar kitos merginos naudoja? Nes realiai as ne vien citrusinius naudoju, tai galiu pasakyt kad ir cinamonas man nelabai islieka... turbut reikia visus 5 ml and vieno karto supilti norint kad liktu kvapas.
jo,citrusiniai labai greit isgaruoja.Bet as nededu jokios dervos. reik pasidomet.
o tai kiek jus pylat EA,jei sakot ,kad "turbut visus 5 ml. reik supilt"ir cia kokiam kiekiui?nes as 1kg alieju (is ju visad darau 2 rusiu muilus) kiekvienai rusiai pilu po 8-10 ml.
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 04 06, 09:56)
jo,citrusiniai labai greit isgaruoja.Bet as nededu jokios dervos. reik pasidomet.
o tai kiek jus pylat EA,jei sakot ,kad "turbut visus 5 ml. reik supilt"ir cia kokiam kiekiui?nes as 1kg alieju (is ju visad darau 2 rusiu muilus) kiekvienai rusiai pilu po 8-10 ml.
Na as darau dazniausiai kokius apie 500ml muilo, vienos rusies, ir is viso supilu naudodama 2 rusiu EA kokius 5 ml bendrai, tai vieno gaunasi koki 2.5ml. Ir panasu kad mazoka.
Eteriniai nugaruoja, ypac citrusiniai, nieko cia labai nepadarysi. Visokiu 'triuku' atseit yra, bet nelabai kas veikia praktikoj istikruju. Tiesiog didesni kiekiai eteriniu
Vasara, o ka reiskia Lemurka? Gal puslapiuka savo turi?
kodel iki 15? man atrodo, virsut ribos nera
QUOTE(Rasucci @ 2010 04 06, 08:19)
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 06, 11:49)
Na taip, as čia tokį švelnesnį variantą paminėjau
beje, dėl spalvotų muiliukų, man tiesą sakant juos naudojant yra vienas didelis minusas - atrodo nusiplauni gerai rankas, muilo nelieka, tačiau baltas rankšluostukas įgauna muilo atspalvį (nusidažo kažkaip). Gal dar kas esat pastebėję tai?
QUOTE(Rasucci @ 2010 04 06, 11:15)
Na taip, as čia tokį švelnesnį variantą paminėjau
beje, dėl spalvotų muiliukų, man tiesą sakant juos naudojant yra vienas didelis minusas - atrodo nusiplauni gerai rankas, muilo nelieka, tačiau baltas rankšluostukas įgauna muilo atspalvį (nusidažo kažkaip). Gal dar kas esat pastebėję tai?
kai kurie dazikliai tepa. o kokius turi omeny?
QUOTE(Rasucci @ 2010 04 06, 11:16)
Na as darau dazniausiai kokius apie 500ml muilo, vienos rusies, ir is viso supilu naudodama 2 rusiu EA kokius 5 ml bendrai, tai vieno gaunasi koki 2.5ml. Ir panasu kad mazoka.
as 500g. supilu tuos 8-10 ml. Bet tai priklauso nuo EA stiprumo ir issilaikymo gaminy savybiu. Pvz. koks metu ar ciobreliu labai puikiai laiko kvapa. Na,tokiu "astresniu" galima ir maziau pilt,tikrai laikysis kvapas.
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 06, 12:49)
nea,puslapiuko neturiu,tik bloga
QUOTE(Rasucci @ 2010 04 06, 13:15)
O kai plauni, putos nusidazo? nuo kiekio to nat.dazo irgi priklauso,net ir molis,jei jo daug idesi,dazo. man dar nepasitaike,nes nesistengiu per daug "dazikliu"det.
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 06, 00:52)
taip
O kokiu būdu tau patogiausia gaminti?
Vasara gimusi, labai gražūs muiliukai O kaip jūs padarot, kad gautųsi muiliuke kažkoks užrašas?