Įkraunama...
Įkraunama...

Parekomenduokit foto studiją

nezinau kuo, bet man kazkodel patinka tos senosios, tevu (ir dar geriau seneliu) laiku fotostudiju nuotraukos. dabar tokiu nerasi. viskas kazkaip neskoninga. man netgi nepatinka visokios dekoracijos verysad.gif . tai mes i fotostudija neisim.
Atsakyti
Na, vat, priklauso nuo konkretaus fotografo tiek studijoj, tiek ne. Užsakote konkretų žmogų su visu jo matymu, gebėjimu pastebėti ir pateikti.

Nutiko kiek keista istorija. Neseniai susitikau su klientu, kuris truputį laisvalaikiu domisi fotografija ir kurio vestuves fotografavau. Buvo užsakyta Sauliaus Paukščio (fotomenininkų sąj. narys) studija („Fotogaražas“), su juo pačiu tariausi dėl fotografavimo, tai iš esmės su jaunaisiais buvom jo klientai. Nuvažiavus vestuvių dieną jo neradom, kažkokia moteris su asistente fotografavo, aš sau įdomumo dėlei nenaudodamas jų apšvietimo _iš šono_ padariau keletą fragmentinių kadrų, daugiausia skirtų pasižiūrėjimui kaip sustato, sušviečia - jie dirba savo darbą, su šviesom, tegu fotografuoja, negadinsiu jiems biznio. Ir ką aš girdžiu iš kliento? Sako, žinai, kaip ten bebuvo, nuotraukos jų gavosi nevykę, daug užsimerkusių ir pan., kaip jau yra taip, paėmėm, bet tu tiesiog žinok ateičiai... ir tavo nuotraukos, darytos toje studijoje mums labiau patiko. Man tai liko labai nesmagu dėl tos studijos ir situacijos. Jeigu irgi turėsit su jais reikalų, galbūt jums pravers mano patirtis. Teisybė dėlei pirmoji patirtis su Paukščiu buvo gera (ne vestuvės, įmonės užsakymas prieš keletą metų).


QUOTE(FUJITSU @ 2006 03 02, 13:28)
Nepritariu nuomonei, kad fotostudijos nuotraukos vienodo lygio kaip ir lakstanciu fotografu! Ne viena drauge vestuvese turejo fotografa, bet kartu ejo ir i fotosalona, tad palyginti buvo is ko! Laimedavo fotostudijose darytos nuotraukos!!! Tik rimtas profesionalas gali sau leisti tureti tiek aparaturos, kuri reikalinga studijai, o fotika ir patys galime lauke prie sienos paspaudyti. Na cia mano nuomone. ax.gif

Atsakyti
o ka daryti, jei studijos nenorime? Gal zinote vietu (Kaune), kur lyjant lietui galima graziu nuotraukyciu isgauti?
Atsakyti
Sveiki visi. Esu naujoke 4u.gif . Ruosiuosi vestuvems, todel labai reikia jusu pagalbos. Dar nesu apsisprendusi ka pasirinkti ar fotografa ar fotoatelje. Kokie butu kainu skirtumai?
Gal zinote neblogu fotoatelje Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Klotilda @ 2006 06 02, 09:55)
Sveiki visi. Esu naujoke  4u.gif . Ruosiuosi vestuvems, todel labai reikia jusu pagalbos. Dar nesu apsisprendusi ka pasirinkti ar fotografa ar fotoatelje. Kokie butu kainu skirtumai?
Gal zinote neblogu fotoatelje Vilniuje?

Šiaip tai, mano nuomone, fotografas ir fotoatelje - tai vos ne du skirtingi dalykai. Nes toj pačioj patalpoj vis tiek ne tiek daug gražių nuotraukų galima gauti. Ta prasme truks paskui įvairovės, negu kad fotografuojantis gamtoje. Aišku, viskas dar priklauso ir nuo to, kiek galite sau leisti pinigėlių, nes geri fotografai tikrai "kainuoja". O taip pasidarai kelias nuotraukas foto ateljė, o paskui draugai gamtoje fotografuoja. Bet šiaip tai, esant galimybei, aš vis tiek neatsisakyčiau rimto fotografo ir nepasikliaučiau vien draugais ax.gif (žinoma, jeigu draugai ne šiaip paprasti megėjai, o šiaip domisi fotografija ir kad ir savo malonumui profesionaliai kokią gamtą fotografuoja, tai čia jau visiškai kita kalba, bet omeny turėjau eilinius fotoaparatus "muilines" ir draugus, mokančius tik ant fotografavimo mygtuko paspausti biggrin.gif )
Atsakyti
Būtent, kad pakankamai skirtingi dalykai - viena bus tiesiog studijinė, greičiausiai pozuojama fotografija, o kita - priklausomai nuo fotografo darbo stiliaus - arba pasakos jūsų dieną, arba, jei bus daug pozuojamų, tai iš esmės daugiau skirsis natūralesne aplinka (gamta), bet taip pat bus pozuojama. O čia jau patiems spręsti, ko jūs tikitės iš savo vestuvių fotografijų ir kas jums svarbiausia - pagal tai i reikėtų rinktis fotografą.


QUOTE(AsIrTu @ 2006 06 02, 23:44)
Šiaip tai, mano nuomone, fotografas ir fotoatelje - tai vos ne du skirtingi dalykai. Nes toj pačioj patalpoj vis tiek ne tiek daug gražių nuotraukų galima gauti. Ta prasme truks paskui įvairovės, negu kad fotografuojantis gamtoje. Aišku, viskas dar priklauso ir nuo to, kiek galite sau leisti pinigėlių, nes geri fotografai tikrai "kainuoja". O taip pasidarai kelias nuotraukas foto ateljė, o paskui draugai gamtoje fotografuoja. Bet šiaip tai, esant galimybei, aš vis tiek neatsisakyčiau rimto fotografo ir nepasikliaučiau vien draugais ax.gif (žinoma, jeigu draugai ne šiaip paprasti megėjai, o šiaip domisi fotografija ir kad ir savo malonumui profesionaliai kokią gamtą fotografuoja, tai čia jau visiškai kita kalba, bet omeny turėjau eilinius fotoaparatus "muilines" ir draugus, mokančius tik ant fotografavimo mygtuko paspausti  biggrin.gif )

Atsakyti
4u.gif Ieskau fotografo komanijos kalendoriui sukurti 4u.gif

Gal galit pasiulyti ar pasisiuluti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena4 @ 2006 11 30, 10:45)
4u.gif Ieskau fotografo komanijos kalendoriui sukurti  4u.gif

Gal galit pasiulyti ar pasisiuluti  blush2.gif


2008 metams ? Kokia tema ?
Atsakyti
QUOTE(T L @ 2006 11 30, 11:21)
2008 metams ? Kokia tema ?


Variantai 2:
1. 12 menesiu= 12 skirtingu foto a le pagal metu laikus su visais darbuotojais.
2. Viena foto su visais 12 darbuotoju senovino tipo.
Butinai Vilniuje.
Cia butu skubus darbas kita savaite noreciau jau spausdinti kalendorius blush2.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Ieskau fotografo vestuvems, gal parekomenduosit nors keliata ju pas kuriuos galima butu kreiptis ir kad notraukos butu kokybiskos ir kaina jau netokia didele butu... 4u.gif
Atsakyti
gal galit kas parekomenduoti nelabai brangia fotoatelje Vilniuje? ir aplamai, kokios mazdaug kainos, nes as visiskai neturiu supratimo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ciapa @ 2006 12 02, 23:58)
Sveiki smile.gif
Ieskau fotografo vestuvems, gal parekomenduosit nors keliata ju pas kuriuos galima butu kreiptis ir kad notraukos butu kokybiskos ir kaina jau netokia didele butu... 4u.gif


apie vestuviu fotografus yra daug prirasyta čia čia ir dar čia čia čia smile.gif
Atsakyti