Mano tėvai abu vėžio ženklai - du kartus skyrėsi vienas su kitu ir tris kartus tuokėsi. Dabar, prieš pensiją, mama vėl galvoja skirtis. Tiesa, per visą šį laiką (trisdešimt metų) atskirai gyveno kokias gal penkias dienas tik
QUOTE(*Rita* @ 2010 03 01, 23:59)
Mano tėvai abu vėžio ženklai - du kartus skyrėsi vienas su kitu ir tris kartus tuokėsi. Dabar, prieš pensiją, mama vėl galvoja skirtis. Tiesa, per visą šį laiką (trisdešimt metų) atskirai gyveno kokias gal penkias dienas tik
As esu vezys, turejau drauga-vezi. Sutardavome gerai, suprasdavome vienas kita is puse lupu.Niekas taip nemoka isijausti i meile, kaip vezys.
Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2010 03 01, 23:59)
o kaip tau paciai sekesi su tokiais veziais tevais?
QUOTE(alisia28 @ 2010 03 01, 23:35)
As esu vezys, turejau drauga-vezi. Sutardavome gerai, suprasdavome vienas kita is puse lupu.Niekas taip nemoka isijausti i meile, kaip vezys.
Papildyta:
o kaip tau paciai sekesi su tokiais veziais tevais?
kai draugiji yra viena, susitinki , pabendrauji vienas kitam nori buti meilus, bet kitaip yra kai gyveni kartu . Kai gerai ir viskas sekasi veziai jauciasi pakileti visose sferose, bet ne duog dieve kas ne taip arba ne pagal juos tai vienas kita sudraskys.
QUOTE(P.Nijole @ 2010 03 02, 12:03)
kai draugiji yra viena, susitinki , pabendrauji vienas kitam nori buti meilus, bet kitaip yra kai gyveni kartu . Kai gerai ir viskas sekasi veziai jauciasi pakileti visose sferose, bet ne duog dieve kas ne taip arba ne pagal juos tai vienas kita sudraskys.
Manau yra tiesos.. Mes ir abu vėžiai, tai jei sutariam- vandeniu neperliesi, o jei susipykom, tai išdraskom nervus iki paskutinio lašo. Nesimušam, nekalbam, problemų nesprendžiam.. Bet tvirtai laikomės savo..
Mes su vyru abu vėžiai, nu ką jau septyni metai kaip gyvenam aišku būna visko, bet šiaip viskas čiki
As su MB veziai, sutariam idealiai Jei susipykstam tai visalaika buna mano kalte (PMS) kabinejuos prie visko nuo jo aprangos iki 'kodel lauke salta'. Bet jis mane zino tai nekreipia demesio, o jau kai kantrybe truksta tada jau atsikerta, bet jau tada as rami kaip silkas, neisivaizduoju kodel taip yra Matyt tik ir truksta kad kas nusodintu, demesio stoka...
as ir mb veziai mylim vienas kita pavydim vienas kito negalim be vienas kito ir taip jau 6 metai
Mes irgi Vėžiai,jau 11metų kartu.
Mes taip pat esame du veziai,ir jau 26m.Meluociau,jeigu sakyciau,kad gyvenime nebuvo ''dumu''.As manyciau,kad nelabai svarbu kokie mes ''gyvunai''pagal horoskopa,svarbiausia pagarba viens kitam,elgtis taip kap norim kad su mumis elgtusi,duoti savo zmogui atitinkamai ir laisves,taciau turi buti pasitikejimas.