Įkraunama...
Įkraunama...

vėžys + vėžys

Kaip sugyvena du veziai. Tokie emocingi. Ar gali buti tvirta seima. Kaip manot.
Atsakyti
Manau gali, viskas priklauso nuo žmonių, o ne nuo mėnesio kurį tu gimei.
Atsakyti
Mano tėvai abu vėžio ženklai - du kartus skyrėsi vienas su kitu ir tris kartus tuokėsi. Dabar, prieš pensiją, mama vėl galvoja skirtis. Tiesa, per visą šį laiką (trisdešimt metų) atskirai gyveno kokias gal penkias dienas tik
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2010 03 01, 23:59)
Mano tėvai abu vėžio ženklai - du kartus skyrėsi vienas su kitu ir tris kartus tuokėsi. Dabar, prieš pensiją, mama vėl galvoja skirtis.  Tiesa, per visą šį laiką (trisdešimt metų) atskirai gyveno kokias gal penkias dienas tik

thumbup.gif lotuliukas.gif

As esu vezys, turejau drauga-vezi. Sutardavome gerai, suprasdavome vienas kita is puse lupu.Niekas taip nemoka isijausti i meile, kaip vezys. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2010 03 01, 23:59)
Mano tėvai abu vėžio ženklai - du kartus skyrėsi vienas su kitu ir tris kartus tuokėsi. Dabar, prieš pensiją, mama vėl galvoja skirtis.  Tiesa, per visą šį laiką (trisdešimt metų) atskirai gyveno kokias gal penkias dienas tik

o kaip tau paciai sekesi su tokiais veziais tevais? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia28: 01 kovo 2010 - 23:12
QUOTE(alisia28 @ 2010 03 01, 23:35)
thumbup.gif  lotuliukas.gif

As esu vezys, turejau drauga-vezi. Sutardavome gerai, suprasdavome vienas kita is puse lupu.Niekas taip nemoka isijausti i meile, kaip vezys. smile.gif
Papildyta:
o kaip tau paciai sekesi su tokiais veziais tevais? biggrin.gif

kai draugiji yra viena, susitinki , pabendrauji vienas kitam nori buti meilus, bet kitaip yra kai gyveni kartu . Kai gerai ir viskas sekasi veziai jauciasi pakileti visose sferose, bet ne duog dieve kas ne taip arba ne pagal juos tai vienas kita sudraskys. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(P.Nijole @ 2010 03 02, 12:03)
kai draugiji yra viena, susitinki , pabendrauji vienas kitam nori buti meilus, bet kitaip yra kai gyveni kartu . Kai gerai ir viskas sekasi veziai  jauciasi pakileti visose sferose, bet ne duog dieve kas ne taip arba ne pagal juos tai vienas kita sudraskys. schmoll.gif

Manau yra tiesos.. Mes ir abu vėžiai, tai jei sutariam- vandeniu neperliesi, o jei susipykom, tai išdraskom nervus iki paskutinio lašo. Nesimušam, nekalbam, problemų nesprendžiam.. Bet tvirtai laikomės savo.. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mes su vyru abu vėžiai, nu ką jau septyni metai kaip gyvenam biggrin.gif biggrin.gif aišku būna visko, bet šiaip viskas čiki thumbup.gif
Atsakyti
As su MB veziai, sutariam idealiai smile.gif Jei susipykstam tai visalaika buna mano kalte (PMS) kabinejuos prie visko nuo jo aprangos iki 'kodel lauke salta'. Bet jis mane zino tai nekreipia demesio, o jau kai kantrybe truksta tada jau atsikerta, bet jau tada as rami kaip silkas, neisivaizduoju kodel taip yra biggrin.gif Matyt tik ir truksta kad kas nusodintu, demesio stoka... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as ir mb veziai mylim vienas kita pavydim vienas kito negalim be vienas kito ir taip jau 6 metai wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes irgi Vėžiai,jau 11metų kartu.
Atsakyti
Mes taip pat esame du veziai,ir jau 26m.Meluociau,jeigu sakyciau,kad gyvenime nebuvo ''dumu''.As manyciau,kad nelabai svarbu kokie mes ''gyvunai''pagal horoskopa,svarbiausia pagarba viens kitam,elgtis taip kap norim kad su mumis elgtusi,duoti savo zmogui atitinkamai ir laisves,taciau turi buti pasitikejimas. smile.gif
Atsakyti
mano tevai abu buvo veziai,o as pirmas vaikas irgi vezys.tevai nesugyvendavo.as paugau jauna istekejau ir pas tevus nenoredavau net nuvaziut.nemegau ju ir nemegstu.uz tai mane daug kas smerkia,bet niekas ne nebando paanalizuoti kodel taip.
Atsakyti