O KARTAIS TAIP SUNKU , ATRODO KANTRYBES ISTEKLIAI ISSENKA, O PASKUI GRAUZI SAVE, NUSIZENGUS TAISYKLEM
QUOTE(inngutee @ 2011 01 03, 07:46)
O KARTAIS TAIP SUNKU , ATRODO KANTRYBES ISTEKLIAI ISSENKA, O PASKUI GRAUZI SAVE, NUSIZENGUS TAISYKLEM
Kokios paprastos, bet kartu ir laaabai sudetingos taisykles,kuriu privalu laikytis, bet...Sekmes, mamukai
Labai geros taisykles,bet kartais jas pamirstam.
QUOTE(Dalija23 @ 2011 01 18, 16:37)
Labai geros taisykles,bet kartais jas pamirstam.
Labai geri patarimai!
QUOTE(Jurgytė @ 2004 04 29, 20:26)
Sveikutės, perskaičiau tai viename psichologijos žurnale.
10 vertingų vaikų patarinų:
1. Negadink manęs. Aš puikiai suprantu, kad nebūtinai turiu gauti viską, ko prašau. Aš tik bandau tave.
2. Nebijok man būti griežtas. Man taip geriau, aš tada jaučiuosi saugus.
3. Nebark manęs prie svetimų žmonių. Tavo pastabos, pasakytos prie keturių akių, bus žymiai veiksmingesnės.
4. Neleisk man išmokti blogų dalykų. Aš tikiu, kad tu pastebėsi dar jų užuomazgas.
5. Neklok man kelio kilimėliais, aš turiu nueiti savo gumbų kelią.
6. Nebambėk. Jei taip darysi, aš ginsiuosi apkursdamas.
7. Neužmiršk, kad aš nemoku reikšti savo norų taip aiškiai, kaip suaugęs žmogus. Štai kodėl aš kartais būnu netikslus.
8. Neprieštarauk pati sau, nes aš nebežinau, kaip elgtis ir prarandu pasitikėjimą tavimi.
9. Rask laiko atsakyti į mano klausimus. Priešingu atveju pastebėsi, kad aš tavęs neklausinėju, o atsakymų ieškau kitur.
10. Atmink, kad aš negaliu augti laimingas be tavo meilės ir supratimo. Bet juk tai savaime suprantame, tiesa?
10 vertingų vaikų patarinų:
1. Negadink manęs. Aš puikiai suprantu, kad nebūtinai turiu gauti viską, ko prašau. Aš tik bandau tave.
2. Nebijok man būti griežtas. Man taip geriau, aš tada jaučiuosi saugus.
3. Nebark manęs prie svetimų žmonių. Tavo pastabos, pasakytos prie keturių akių, bus žymiai veiksmingesnės.
4. Neleisk man išmokti blogų dalykų. Aš tikiu, kad tu pastebėsi dar jų užuomazgas.
5. Neklok man kelio kilimėliais, aš turiu nueiti savo gumbų kelią.
6. Nebambėk. Jei taip darysi, aš ginsiuosi apkursdamas.
7. Neužmiršk, kad aš nemoku reikšti savo norų taip aiškiai, kaip suaugęs žmogus. Štai kodėl aš kartais būnu netikslus.
8. Neprieštarauk pati sau, nes aš nebežinau, kaip elgtis ir prarandu pasitikėjimą tavimi.
9. Rask laiko atsakyti į mano klausimus. Priešingu atveju pastebėsi, kad aš tavęs neklausinėju, o atsakymų ieškau kitur.
10. Atmink, kad aš negaliu augti laimingas be tavo meilės ir supratimo. Bet juk tai savaime suprantame, tiesa?
Labai geri patarimai