Įkraunama...
Įkraunama...

10 vaiko patarimų

QUOTE(Jurgytė @ 2004 04 29, 21:26)
Sveikutės, perskaičiau tai viename psichologijos žurnale.
10 vertingų vaikų patarinų:

1. Negadink manęs. Aš puikiai suprantu, kad nebūtinai turiu gauti viską, ko prašau. Aš tik bandau tave.
2. Nebijok man būti griežtas. Man taip geriau, aš tada jaučiuosi saugus.
3. Nebark manęs prie svetimų žmonių. Tavo pastabos, pasakytos prie keturių akių, bus žymiai veiksmingesnės.
4. Neleisk man išmokti blogų dalykų. Aš tikiu, kad tu pastebėsi dar jų užuomazgas.
5. Neklok man kelio kilimėliais, aš turiu nueiti savo „gumbų“ kelią.
6. Nebambėk. Jei taip darysi, aš ginsiuosi „apkursdamas“.
7. Neužmiršk, kad aš nemoku reikšti savo norų taip aiškiai, kaip suaugęs žmogus. Štai kodėl aš kartais būnu netikslus.
8. Neprieštarauk pati sau, nes aš nebežinau, kaip elgtis ir prarandu pasitikėjimą tavimi.
9. Rask laiko atsakyti į mano klausimus. Priešingu atveju pastebėsi, kad aš tavęs neklausinėju, o atsakymų ieškau kitur.
10. Atmink, kad aš negaliu augti laimingas be tavo meilės ir supratimo. Bet juk tai — savaime suprantame, tiesa?

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Super. Ačiū smile.gif
Atsakyti
kaip pirstu i aki biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mamytės ir tėveliai, močiutės ir seneliai - atspausdinkit, įrėminkit, pakabinkit ant sienos - ir kiekvieną mielą dieną vadovaukytes!
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ana_dru @ 2009 07 08, 12:56)
Mamytės ir tėveliai, močiutės ir seneliai - atspausdinkit, įrėminkit, pakabinkit ant sienos  - ir kiekvieną mielą dieną vadovaukytes!
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Visiškai pritariu! mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai naudingi patarimai,manau kiekvienai mamytei bus naudinga juos pasikabinti ant sienos ir pasiskaityt ir rasti atsakymai kai nezinai ka daryti. thumbup.gif
Atsakyti
Svarbiausia myleti vaika, tuomet daugelis isvardintu punktu darosi savaime.
Atsakyti
smile.gif+2009 03 30, 16:09-->
QUOTE(Emilytėsmile.gif @ 2009 03 30, 16:09)
SUPERINIAI PATARIMAI, net susimasčiau ar esu gera mama savo vaikui  ax.gif

tiesa sakant as irgi... unsure.gif
Atsakyti
karts nuo karto sugriztu cia pasiskaityti ir pasikartoti pamirstu tiesu thumbup.gif
Atsakyti
Tik isdidint ir plakata ant sienos pakabint biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
super geras,aciu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Krts nuo karto reikėtų visiems kas susiję su vaikais pasiskaityti smile.gif
Atsakyti