Įkraunama...
Įkraunama...

10 vaiko patarimų

Spausdinam ir ant saldytuvo klijuojam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabus patarimai thumbup.gif , bet , kad ne visada ju laikomes blush2.gif
Atsakyti
super patarimai 4u.gif
Atsakyti
kai jie atspausdinti ant popieriaus ir dar matomoj vietoj tai thumbup.gif privercia naudotis
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Tobulu tevu taisykles, tik kad tobulu tevu nera.....
Tai niekam ir nepavyks ju tobulai laikytis......
Bet pasistengti tikrai verta..... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sanroma @ 2009 01 12, 18:19)
Tobulu tevu taisykles, tik kad tobulu tevu nera.....
Tai niekam ir nepavyks ju tobulai laikytis......
Bet pasistengti tikrai verta..... drinks_cheers.gif

kodėl tėvų,nėra ir mamų tobulų tongue.gif
Atsakyti
Nu tikrai kad jegiskos taisykles. Reiks PABANDYTI jus laikytis biggrin.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgytė @ 2004 04 29, 21:26)
Sveikutės, perskaičiau tai viename psichologijos žurnale.
10 vertingų vaikų patarinų:

1. Negadink manęs. Aš puikiai suprantu, kad nebūtinai turiu gauti viską, ko prašau. Aš tik bandau tave.
2. Nebijok man būti griežtas. Man taip geriau, aš tada jaučiuosi saugus.
3. Nebark manęs prie svetimų žmonių. Tavo pastabos, pasakytos prie keturių akių, bus žymiai veiksmingesnės.
4. Neleisk man išmokti blogų dalykų. Aš tikiu, kad tu pastebėsi dar jų užuomazgas.
5. Neklok man kelio kilimėliais, aš turiu nueiti savo „gumbų“ kelią.
6. Nebambėk. Jei taip darysi, aš ginsiuosi „apkursdamas“.
7. Neužmiršk, kad aš nemoku reikšti savo norų taip aiškiai, kaip suaugęs žmogus. Štai kodėl aš kartais būnu netikslus.
8. Neprieštarauk pati sau, nes aš nebežinau, kaip elgtis ir prarandu pasitikėjimą tavimi.
9. Rask laiko atsakyti į mano klausimus. Priešingu atveju pastebėsi, kad aš tavęs neklausinėju, o atsakymų ieškau kitur.
10. Atmink, kad aš negaliu augti laimingas be tavo meilės ir supratimo. Bet juk tai — savaime suprantame, tiesa?

Kokie gražūs ir vertingi žodžiai, kai perskaičiau, tai net šiurpuliukai nubėgo kūnu...
Atsakyti
QUOTE(Jurgytė @ 2004 04 29, 20:26)
Sveikutės, perskaičiau tai viename psichologijos žurnale.
10 vertingų vaikų patarinų:

1. Negadink manęs. Aš puikiai suprantu, kad nebūtinai turiu gauti viską, ko prašau. Aš tik bandau tave.
2. Nebijok man būti griežtas. Man taip geriau, aš tada jaučiuosi saugus.
3. Nebark manęs prie svetimų žmonių. Tavo pastabos, pasakytos prie keturių akių, bus žymiai veiksmingesnės.
4. Neleisk man išmokti blogų dalykų. Aš tikiu, kad tu pastebėsi dar jų užuomazgas.
5. Neklok man kelio kilimėliais, aš turiu nueiti savo „gumbų“ kelią.
6. Nebambėk. Jei taip darysi, aš ginsiuosi „apkursdamas“.
7. Neužmiršk, kad aš nemoku reikšti savo norų taip aiškiai, kaip suaugęs žmogus. Štai kodėl aš kartais būnu netikslus.
8. Neprieštarauk pati sau, nes aš nebežinau, kaip elgtis ir prarandu pasitikėjimą tavimi.
9. Rask laiko atsakyti į mano klausimus. Priešingu atveju pastebėsi, kad aš tavęs neklausinėju, o atsakymų ieškau kitur.
10. Atmink, kad aš negaliu augti laimingas be tavo meilės ir supratimo. Bet juk tai — savaime suprantame, tiesa?

Aciu smile.gif
Atsakyti
labai teisinga, tik kad išeitų dažniau prisiminti doh.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti