Įkraunama...
Įkraunama...

10 vaiko patarimų

Augini jau trečią mažylį. Žinau ką reiškia būti griežtai. Patikėkit kaip tatai yra sunku. Bet kaip malonu, kai matai rezultatus. Niekada nemaniau, kad taip yra sunku būti mama. Dažniausiai vaikų ateitis labai priklauso nuo mūsų pačių.
Atsakyti
Aišku, man didelis pliusas, kad aš dar nedirbu, tad visą laiką galiu paskirti šeimai. Bet visgi tenka pavargti, kad visi būtų patenkinti. Bet vis tiek didžiuojuosi savo šeima. Tikiuos kai užaugs mano mažyliai, manęs nenuvils.
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2006 03 02, 09:01)
beveik visų patarimų laikausi  smile.gif  bet mano dukrytė labai gudri pasidarė  biggrin.gif Jei nori ką nors iškaulyti, nusišypso, palenkia galvą į šoną ir sako: "prašau duok!" Štai tada ir pamirštamos visos taisyklės  blush2.gif
user posted image

lotuliukas.gif Gudrūs, tie maži profesoriai. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nainona @ 2008 10 13, 14:18)
Augini jau trečią mažylį. Žinau ką reiškia būti griežtai. Patikėkit kaip tatai yra sunku. Bet kaip malonu, kai matai rezultatus. Niekada nemaniau, kad taip yra sunku būti mama. Dažniausiai vaikų ateitis labai priklauso nuo mūsų pačių.

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labai geri patarimai, mes juos puikiai visos zinom, bet per savo nuovargi, rutina pamirstam. manau, butinai, reik atsispausdinti ir pasikabinti matomoje vietoje,kad vis akis uz ju uzkliutu ir primintu.
Atsakyti
Labai geri patarimai thumbup.gif ,tik kaip sunku ju laikytis,bent jau man tai tikrai nevisada pavyksta ax.gif blush2.gif
Atsakyti
saunios taisykles bet jei visi ju laikytusi tai nebutu toks ziaurus jaunimas lotuliukas.gif
Atsakyti
oi,kartais taip sunku buti grieztai blush2.gif
Atsakyti
ax.gif o man sako, kad as kartais per griezta, tai tos ribos ir nebezinau jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgytė @ 2004 04 29, 20:26)
Sveikutės, perskaičiau tai viename psichologijos žurnale.
10 vertingų vaikų patarinų:

1. Negadink manęs. Aš puikiai suprantu, kad nebūtinai turiu gauti viską, ko prašau. Aš tik bandau tave.
2. Nebijok man būti griežtas. Man taip geriau, aš tada jaučiuosi saugus.
3. Nebark manęs prie svetimų žmonių. Tavo pastabos, pasakytos prie keturių akių, bus žymiai veiksmingesnės.
4. Neleisk man išmokti blogų dalykų. Aš tikiu, kad tu pastebėsi dar jų užuomazgas.
5. Neklok man kelio kilimėliais, aš turiu nueiti savo „gumbų“ kelią.
6. Nebambėk. Jei taip darysi, aš ginsiuosi „apkursdamas“.
7. Neužmiršk, kad aš nemoku reikšti savo norų taip aiškiai, kaip suaugęs žmogus. Štai kodėl aš kartais būnu netikslus.
8. Neprieštarauk pati sau, nes aš nebežinau, kaip elgtis ir prarandu pasitikėjimą tavimi.
9. Rask laiko atsakyti į mano klausimus. Priešingu atveju pastebėsi, kad aš tavęs neklausinėju, o atsakymų ieškau kitur.
10. Atmink, kad aš negaliu augti laimingas be tavo meilės ir supratimo. Bet juk tai — savaime suprantame, tiesa?

thumbup.gif Tik kartais tos kantrybės pritrūksta... blush2.gif
Atsakyti
gerai kad yra tokios taisykles... bet viska vis tiek tenka improvizuoti smile.gif
Atsakyti
dar nesu mama, bet labai noriu ja būti ir šios taisyklės yra puikios wub.gif kiekviena būsima mamytė ir tėvelis turėtu jas perskaityti ir pamėginti vadovautis. Nors kaip pastebėjau dažnai tai labai sunku padaryti smile.gif
Atsakyti