Visa diena nerandu sau vietos... Kokia grazi ji buvo. Labai gaila. Stiprybes likusiems..

Iš kur tos stiprybės pasisemti, kai plyšta širdis.............
QUOTE(kavyte @ 2010 03 01, 15:37)
zinau,suprantu,kaip tau sunku,savo kailiu patyriau,tai ka jauti tu,tik man viskas buvo staigu ir labai netiketa.......

prisimink Inesyte ji tikrai nebutu norejusi,matyti tave paluzusia,jug ir paskutines savo gyvenimo dienas,ji dar stengesi nusisypsoti....

tikiu jus dar susitiksite

QUOTE(kavyte @ 2010 03 01, 14:37)
Kavyte, ji ten, kur daug daug meiles ir jokios kancios...
Jūs tikrai dar susitiksit....
Saulyte laikykis...

zinau, kad tokia minute nors ir guodi zmogu, jam nuo to nera geriau (as pati tai patyriau laidodama savo dukryte), bet vistiek linkiu stiprybes ir maziau asaru, nemanau, kad Inesa noretu jas matyti Jusu akyse........Ramybes Jums..........Stiprybes
Uzuojauta seimai ir artimiesiems

Prsiminiau jos pirmąją žinutę, kai ieškojo bendraminčių ... Paskaitydavau vis, kaip ji gyvena , kaip sekasi . Aš tikėjau...kad viskas bus tik į gerą...
Ramybės Tau Inesa .
Užuojauta dukrytei, artimiesiems ir sielos draugei .
Užuojauta mamytei, tėveliui, dukrytei.....
Inesiuk, išėjai..... palikai....., bet liksi širdyje amžinai......
Kavyte, stiprybės. Aplankysiu Inesiuką rytoj apie pietus.
Inesiuk, išėjai..... palikai....., bet liksi širdyje amžinai......
Kavyte, stiprybės. Aplankysiu Inesiuką rytoj apie pietus.
.gif)
Negaliu patikėti ir aš ..
vis skaitau ir skaitau..
Ji buvo stipri.. kartu ir mus visus žavėjo savo mokėjimu mylėti gyvenimą. Mes galėjom mokytis tikėjimo iš jos.. Inesiuk, lengvos kelionės Tau..
Lai būna tau lengvą ir gerą ten ..
vis skaitau ir skaitau..
Ji buvo stipri.. kartu ir mus visus žavėjo savo mokėjimu mylėti gyvenimą. Mes galėjom mokytis tikėjimo iš jos.. Inesiuk, lengvos kelionės Tau..
Lai būna tau lengvą ir gerą ten ..