Įkraunama...
Įkraunama...

Ilsėkis ramybėje mūsų Kovotoja...

Inesiuk ilsekis ramybeje
user posted image
sia temute irgi aptikau labai atsitiktinai ir ji mane be galo sukrete..kaip liudna net nera zodziu...ypac kai skaiciau kaip Ugnyte vaziuodama pas mamyte dainavo jai dainele cray.gif cray.gif neteisingas gyvenimas atemes is dukrytes mamyte..sunku ir skaudu ziureti Inesytes nuotraukas kur ji kartu su dukrele..juk gyvenimas is ju abieju ateme tiek daug.. verysad.gif verysad.gif
Stiprybes Ugnytei ir Inesytes teveliams 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Erbe @ 2010 10 31, 20:30)
Aš irgi paskaitinėjau šią istoriją... Raudojau balsu ir džiaugiausi, kas esu viena namie... Man labai gaila Inesos Ugnelės unsure.gif verysad.gif  Taip, kad yra seneliai, draugai, tai labai gerai, bet NIEKAS NIEKAS šitam pasaulyje neatstos mergaitei mamos, kuriai tikrai dar ne laikas buvo išeiti. Manau, kad atsiras prieštaraujančių, sakančių, kad tokia Dievo valia... Bet man Inesos kaip ir mano vyro gyvenimo istorija(Vytukas taip pat mirė nuo vėžio) atrodo neteisinga schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Kodėl išeina jauni gyventi norintys žmonės? Jau niekada nebeišsipildys jų svajonės, jau niekada jie nebepaims ant rankų savo vaikų, niekada neseks pasakų prieš miegą, nepasikalbės apie svarbiausius dalykus ir dar daug daug ko nebepadarys... Nesuprantu aš to Aukščiausiojo (jei jis iš viso yra) valios blink.gif Inesos Ugnelė svajoja paglostyti mamos plaukus, švęsti jos gimtadienius, tiesiog nori, kad mama būtų šalia, o mūsų Ugnelė svajoja, kad tėvelis būtų šalia, klausia kada jis nusileis iš dangaus arba domisi kaip pačiai pas jį nukeliauti, nes nori pamatyti tėvelį, o man tokiais momentais širdis apsipila krauju, bet tramdydama ašaras seku mūsų vaikui tas nelemtas pasakas apie dangų, apie tai, kad tėveliui ten labai gerai, o pati jomis NETIKIU schmoll.gif Gal pasirodys, kad gailiuosi savęs, bet tikrai NE. Tik niekaip negaliu susitaikyti ir suprasti tokios gyvenimo neteisybės, kai kenčia tokie niekuo dėti vaikai verysad.gif
Linkiu stiprybės Inesos tėveliams, tikiuosi, kad Inesos Ugnelei likimas bus palankus (iš visos širdies to linkiu)4u.gif O daugiau nežinau ką pasakyti, nes mano Vytuko su mumis nėra 4 metai ir 2 mėnesius, bet žaizdos neužsitraukia, apie kažkokį tikėjimą ir kalbos būti negali verysad.gif Nebenoriu  daugiau tikėti iliuzijomis, nes kai jos subyra į šipulius labai sudėtinga atsitiesti. Man to padaryti vis dar nepavyksta verysad.gif

uzuojauta labai didele console.gif sunku ir skaudu net skaityti tokius dalykus.. verysad.gif labai baisu verysad.gif cray.gif laikykites 4u.gif stiprybes tau ir tavo dukrytei Ugnytei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazyyle: 06 lapkričio 2010 - 02:06
Kavyte, o Jūs Ugnytei gal kokią nors dovana Kalėdų proga planuojat pirkti blush2.gif Mes su mano Ugnele pasitarėm ir norėtume prisidėti 4u.gif Parašykit prašau į AŽ, jei turit kokių minčių ar idėjų. Nes mes asmeniškai Inesytės Ugnytės nepažįstam, bet labai jau artima mums ji tapo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erbe: 06 lapkričio 2010 - 09:20
QUOTE(Erbe @ 2010 11 06, 10:19)
Kavyte, o Jūs Ugnytei gal kokią nors dovana Kalėdų proga planuojat pirkti blush2.gif Mes su mano Ugnele pasitarėm ir norėtume prisidėti 4u.gif Parašykit prašau į AŽ, jei turit kokių minčių ar idėjų. Nes mes asmeniškai Inesytės Ugnytės nepažįstam, bet labai jau artima mums ji tapo wub.gif

Mielai patarpininkausiu 4u.gif
Atsakyti
Senokai čia užsukusi buvau, tad norėčiau paklausti, kaip ten baigėsi su Ugninės palikta paskola??? Ar yra įmanoma prisidėti ją išmokant. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2010 11 11, 14:36)
Senokai čia užsukusi buvau, tad norėčiau paklausti, kaip ten baigėsi su Ugninės palikta paskola??? Ar yra įmanoma prisidėti ją išmokant. 4u.gif

Na paskola niekur nedingo, ji vis dar yra, būna, kad į Inesos puslapyje nurodytą sąskaitą, norintys paremti perveda pinigėlių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2010 11 11, 21:08)
Na paskola niekur nedingo, ji vis dar yra, būna, kad į Inesos puslapyje nurodytą sąskaitą, norintys paremti perveda pinigėlių  4u.gif

Supratau mirksiukas.gif Gal būtų galima sužinto, kiek ten tos paskolos??? Ir reuik nurodyti kokią spec.įmokos paskirtį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erbe @ 2010 11 06, 08:19)

Ir mes mielai prisidetumem prie dovaneles Ugnytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2010 11 12, 13:40)
Supratau mirksiukas.gif Gal būtų galima sužinto, kiek ten tos paskolos??? Ir reuik nurodyti kokią spec.įmokos paskirtį ax.gif

Paskolos likutis apie 27 tūkst. žmonės kurie nori prisidėti prie paskolos išmokėjimo, nurodo, kad tai parama mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(mazyyle @ 2010 11 12, 16:09)
Ir mes mielai prisidetumem prie dovaneles Ugnytei  4u.gif

Dėl Ugnytės aš visada pasiruošus patarpininkauti 4u.gif

Papildyta:
Ugnytės močiutė sakė, kad Ugnytė mielai renkasi žaisliukus, ji dar tokio amžiaus kai labai mėgsta ir nori žaisti.

P.s. Ugnytės močiutė prašė perduoti Ačiū poniai Aušrai 4u.gif
Atsakyti
P.p.s. kaip visada maišausi varduose, juk ačiū prašė perduoti Audronei blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Kavyte, kadangi Tu daugiausia kuruoji šią temelę, tai gal galėtum tiesiog temoje parašyti sąskaitėlės duomenis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2010 11 17, 10:57)
Paskolos likutis apie 27 tūkst. žmonės kurie nori prisidėti prie paskolos išmokėjimo, nurodo, kad tai parama  mirksiukas.gif
Papildyta:

Dėl Ugnytės aš visada pasiruošus patarpininkauti  4u.gif
Papildyta:
Ugnytės močiutė sakė, kad Ugnytė mielai renkasi žaisliukus, ji dar tokio amžiaus kai labai mėgsta ir nori žaisti.

P.s. Ugnytės močiutė prašė perduoti Ačiū poniai Aušrai  4u.gif

Kavyte tu esi saunuole 4u.gif Labai norisi Ugnytei kazka Kaledoms padovanoti wub.gif Bet problema tame kad gyvenu ne Lietuvoje ir galvoju kaip cia padaryti kad mergyte gautu ta dovanele.Kavyte o jeigu as atsiusciau pinigeliu tu galetum Ugnytei nupirkti koki nors zaisliuka ir perduoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazyyle: 21 lapkričio 2010 - 01:59
QUOTE(mazyyle @ 2010 11 21, 02:58)
Kavyte tu esi saunuole  4u.gif Labai norisi Ugnytei kazka Kaledoms padovanoti  wub.gif Bet problema tame kad gyvenu ne Lietuvoje ir galvoju kaip cia padaryti kad mergyte gautu ta dovanele.Kavyte o jeigu as atsiusciau pinigeliu tu galetum Ugnytei nupirkti koki nors zaisliuka ir perduoti?

Žinoma, galėčiau, galėtume su Ugnyte ir išsirinkti, jai labai patinka rinktis žaislus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Erbe @ 2010 11 20, 11:33)
Kavyte, kadangi Tu daugiausia kuruoji šią temelę, tai gal galėtum tiesiog temoje parašyti sąskaitėlės duomenis ax.gif

Štai ši sąskaita kuri skirta paskolos išmokėjimui.
LT054010042300133647 DnB NORD bankas Birute Morkūniene

Man vis dar kelia nuostabą, kiek daug gerų žmonių aplinkui 4u.gif
Atsakyti